Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Audreylicious

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egy évvel ezelőtti termékeket általában feltűnés nélkül újra lehet hasznosítani, amíg az évszámok hasonlítanak. Naiv vásárló visszament a komáromi Lidlbe, hogy még több lejárt Balaton szeletet vegyen. Kiderült, hogy a tejcsokis széria még fél évig tartja magát, az…..
Nemzeti sport van alakulóban. ahogy az egyre idegesebb devizahitelesek immár bíróságon szabadulnának az egyre növekvő törlesztőrészletektől. Az AXA áll a legrosszabbul, ellenük ugyanis hétfőn megkezdődött az első csoportos per, amit nemsokára 6 újabb követ.  Elindult az…..
Audreylicious 2013.03.07 14:41:39
@Prof. Dr. Simon Templar: Nyilván az általad írt dolgok is nagyban fedik a valóságot. Vannak az extrém hülye emberek, akik tényleg mindent hiteleznek, csakhogy magasabbnak látszódjon az életszínvonaluk. De én nem ezekről az emberekről beszélek. Mondok egy példát :)! Férj-feleség, egy nagyváros kórházában dolgoztak (talán karbantartó-ápoló kombó volt, de nem teszem rá a nyakamat) 25 évet. Egyik napsütéses reggel bementek, irodára hívták őket: ki vannak rúgva. A lakáshitelt nem maguknak, hanem egy szem gyermeküknek vették fel, csak fedezetként felajánlották az ingatlanukat. Persze, most lehet azt mondani, hogy "kórházikarbantartó" minek akar családi házat, miegymás. De ők a gyereken segítettek, a kutya nem gondolta, hogy ez lesz a vége. A bankot meg baromira nem érdekli, hogy te használtad azt a pénzt, vagy a gyermeked. Lehet az is, hogy én vagyok a naiv, meg a szociálisan túlérzékeny, de elég sok emberrel találkozom, aki nem agyba-főbe hitelezte magát, hanem csak egyet vett fel, és azt sem tudja fizetni :(!
Sőt, a mostani fiatalok (köztük én is, 25 évesen) készpénzből nem tudok házat venni, mert 100 évig kellene gyűjtenem egy panelra, a szüleim nem tudnak segíteni házzal, autóval...akkor kérdem én, a magamfajta miből vegyen házat? És félre ne értsd, nem a hitelt támogatom, mert az Isten mentsen meg tőle, csak ez az egész helyzet lehetetlen...
Audreylicious 2013.03.07 14:48:07
@Prof. Dr. Simon Templar: ne haragudj, de őket én sem tudom sajnálni...
Audreylicious 2013.03.07 18:25:34
@IP gyűjtögető: Na, nem veszekedni :D! Nem vágyom egyébként túlzottan saját lakásra, mert számomra baromi fontos a mobilitás. Mi van, ha veszek egy lakást (akár hitelre, akár nem), és a munkám az ország másik végébe szólít? Az egyik lehetőség, hogy ott hagyom, üresen. A másik az, hogy albérletbe kiadom, amit TALÁN nem laknak le, talán szépen vigyáznak rá. A harmadik, hogy elkezdem árulni, de a jelenlegi ingatlanpiacot tekintve elég nehezen menne el, ha nem nyomott áron hirdetném. Külföldön sem rózsásabb a helyzet, Angliában konkrétan egy ember fizetése HUF-ban kb. 250.000 Ft. (minimálbéren nézve). Egy lakás bérleti díja egy hónapra rezsivel együtt kb. ugyan ennyi. Ha itthon megyek albérletbe, az legalább 40.000 Ft + rezsi, a minimálbért tekintve megint ott vagyok, mintha külföldön lennék, távol a családtól. És külföldön egy "bevándorló" a legnagyobb szerencsével fog csak annyit keresni, hogy a kötelező kifizetendő dolgok után maradjon még élni, meg félre is tenni.