Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klaudia Bikova

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
Klaudia Bikova 2014.11.28 19:27:33
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Klaudia Bikova 2014.10.31 10:04:27
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
Az F&F szezonról szezonra jobbnál jobb kollekciókkal lepi meg vásárlóit! A női, férfi ruhák és kiegészítők mellett a tini, a gyermek és a baby korosztálynak is trendi, kényelmes és praktikus darabokat terveznek! Nézd meg a folyamatosan frissülő weboldalukat és találj rá a…..