Regisztráció Blogot indítok
Adatok
singleton

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
singleton 2013.05.19 01:18:53
@queensryche: nem ért el jobb helyet mint Ruzsa - ha ez Téged vigasztal. De látom, Te más dimenziókba vagy belefagyva..szerintem kár is itt olvasgatnod, nincs értelme:))
singleton 2013.05.19 01:20:31
@prakp: de azért olvasgatod a kommenteket ugye ?
(Fotó: Ragnar Singsaas) Magyarország csütörtök este megnyugodhatott. ByeAlex bejutott az idén Malmőben megrendezett Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe. Azt, hogy ez az egész esemény jó vagy sem, érdekes vagy érdektelen, mindenki döntse el maga, ez a poszt most nem erről…..
Újságíró: - A médiában a hétvége nem ismert fogalom. ByeAlex: - Nálam igen. Akit érdekel, hogy milyen a világok találkozása, nézze meg ezt a felvételt. Azon a sajtótájékoztatón készült, ahol a nézők szavazatával nagy meglepetésre dalversenyt nyert antisztárt – akinek…..
singleton 2013.03.07 11:10:44
@inreallife:

honnan veszed és mered leírni, hogy .... buzi.... ????
Szellemi sivár vagy.
Be kell vallanunk, hogy mi egyelőre még nem unjuk az óriási felhajtást ByeAlex körül, ezért simán hülyére tudjuk magunkat röhögni az egyre több paródiavideón és feldolgozáson, amiket aztán természetesen pár napon belül mi is gyűlölni fogunk már - pláne amikor megérkezik a…..