Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lócit ROM

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észak-Koreában bemutattak egy "dokumentumfilmet" arról, hogy milyen nyomorúságos az élet és mennyire szegények az emberek az Egyesült Államokban. A drámai zenével aláfestett film szerint Amerikában az emberek sátrakban laknak és fegyvereket vásárolnak, hogy "megöljék egymást,…..
T.E.-t külföldről hazaérve a 10000 forintos roamingszámla nyomán vette észre, hogy telenoros üzleti csomagjuk legújabb tagjához automatikusan aktiválták a TravelSure díjcsomagot. Azért írok, mert szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy hogyan húztak le rólunk a Telenorosok…..
Ezután panaszkodjon valaki étteremre: Hatvanhárman betegedtek meg vírusos gyomor- és bélhurutban a múlt hónapban, miután a világ egyik legjobb éttermében, a koppenhágai Nomában étkeztek. A helyi hatóságok pénteken közölték, hogy a tömeges megbetegedés nyomán elrendelték…..
Lócit ROM 2013.03.11 04:57:14
@hagyma: fúúú de szar lenne, ha így volna! Azért mondod, mert csak a hollywoodi fosokat nézed. Javaslom nézz körbe ezen a környéken is, pl. francia, olasz, spanyol filmek között. Épp tegnap láttam láttam egy fasza ír filmet Tha Guard címmel. Mitmonnyak, messze jobb mint egy amcsi fekahadonászós erőltetett vígjáték.
Bár többször is szerepeltek már a Homáron, a velünk született sárkányéhség miatt előbb-utóbb minden gyereket elvisznek hüllőshowt nézni, aminek mindenki benézi a trükkös jegyárát. A végtelen turnét lassan élőben lehet követni nálunk is. Februárban Újpesten született egy…..
Szintén HomárFacebookról érkezett ez a gasztronómiai kuriózum. A Surjányhús tudósainak sikerült megszilárdítaniuk a folyékony halmazállapotú lapockasonkát, vagy ki tudja mire kell az a rengeteg stabilizátor: A Surjányhús KFT kötözött lapocka-sonka kicsit sok összetevőből…..