Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rearwindow

0 bejegyzést írt és 667 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár zsinórban ötödször lett a legjobb kelet-európai reptér a budapesti. A Budapest Airport természetesen dialadittas közleményt bocsátott ki erről, hiszen ez páratlan, ilyen még sosem volt. Egyrészt mindig örülünk, amikor bármilyen nemzetközi lista első helyén Budapest szerepel. Másrészt nézzük…..
rearwindow 2018.03.26 14:17:20
@_B_: a jet2 is buszra váltott a B terminálról már decemberben, korábban ő is karámoztatott az A-ban, gondolom légitársasága válogatja
Mixie Kutyusok az állatorvosnál 2018.02.07 12:20:13
Orvoshoz senki sem szeret járni. Nincs ez másképp az állatokkal sem, akik tudják, hogy az állatorvos nem éppen móka és kacagás. A kutyusok már útközben megérzik, hogy ahova éppen visszük őket, az maga lesz a rémálom. Most összegyűjtöttük a legaranyosabb képeket kedvenceinkről, amik jól elkapják a…..
Mennyire kiábrándító lehet megtudni egy ételről - amit az egészséges életmódod miatt rendszeresen fogyasztasz, de szeretni nem szereted - hogy nem is egészséges! Pedig sajnos sokszor becsapjuk magunkat ilyen ételekkel. Íme 10 ezek közül:..
"Élhető város" – ez a jelszó mindenhol Európában. Budapesten az önkormányzatok, a lakók és a turisták egymást nyomorítják meg egy olyan rendszerben, ahol a problémákkal senki sem törődik. Pedig lehetne ezt másképp is csinálni...
rearwindow 2017.10.02 12:30:47
@nemecsekerno_007: falu meg az ablakod alatt nonstop üvöltő részegek között szted van átmenet? Nem havi/heti egyszer, hanem MINDEN.EGYES.ÁLDOTT.ÉJSZAKÁN, szünet nélkül. Tudom el lehet költözni, és a hétkerből lakók nélküli díszletnegyedet, Disneylandet csinálni
De régen is volt már, amikor ázsiai étteremben falatoztunk. Pedig mennyire szeretjük. A napokban a Gozsdu udvarban jövet-menet vettük észre, hogy van egy nemrég nyílt étterem, amely Sakura Gozsdu névre hallgat, a kínálatát tekintve pedig kóstolhatunk itt japán, koreai, thai, de akár vietnami…..
Bár ma már kevésbé a könyvek jelentik a kikapcsolódást otthon, azért még vagyunk páran, akik szentül hiszünk abban, hogy könyveket igenis fontos olvasni. Ráadásul a lakberendezésben is van helyük: elképesztő hangulatot adhat egy-egy ügyesen kialakított olvasósarok...
A belvárosi lakásokra jellemző, hogy aprócska méretekből kell kihozni az élhető teret, egy újabb minilakást bányásztunk elő az Otthontérkép oldaláról, ami 28 négyzetméteres, egyszobás és egészen élhető...
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
rearwindow 2016.12.09 10:41:32
@Sanda.Ipse: ezt meg lehet úgy oldani, ha az ember egy kamu névvel regisztrál be a fb-ra , így ugyanúgy tudod követni a híreket, programokat :) ahogy én.
Ma reggel úgy keltem, hogy egyik szemem sír, a másik meg ÚGYMOND nevet. Persze hogy nevet, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres kurvaanyázásairól írjak, és persze hogy sír, hiszen többé nem kell korán felkelnem, hogy agyhalottak semmitmondó, üres…..
rearwindow 2016.12.08 11:07:21
@Cleveland55: olvasd el még egyszer mit írtam, megtalálod benne a választ a kérdésedre
rearwindow 2016.12.08 11:08:38
@Spitzbauer: kicsit vegyél vissza légyszíves
rearwindow 2016.12.08 12:18:56
@Spitzbauer: nekem édesmindegy hogy a szerelmed dávid nyer-e vagy sem, én a saját véleményemet írtam meg, hogy engem irritál (ahogy az összes többi is egyébként) És ugyanakkor megdöbbenve állok az előtt hogy belőled SPITZBAUER milyen indulatokat képes kiváltani, ha valaki nem kedveli azt az agyhalottat akit te.
Most azért rendesen irigylem Bruti kollégát, hogy tegnap megírhatta az utolsó VV8-as hogyvoltját. Én még péntek reggel visszatérek, akkor lehet majd össznépi sírást rendezni a komment szekcióban, Remélhetőleg lesz is miről írni, nem úgy, mint most, erről a kedd esti részről, ami nekem olyan volt,…..
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
A napi kérdés az én esetemben mindig ugyanaz, vagyis Önök kit hívnának ki xxx nevében, ma ugye Atti nevét kopizták az x-ek helyére. A windows megint fagy, és baszik mutatni a neveket, de Anikó zseniálisan spontán műsorvezetői skilljeivel a felirat nélkül is tudja sorolni a lehetséges neveket,…..
Már két hét sincshátra ebből a derbiből. Annak is örülnék, ha most vasárnap lecsatlakozhatnánk aValó Világ Powered by Big Brother kobalt keménységű kontentet lövelő csüngő csöcseiről. Na mindegy. Zuhanjunk neki a mai igen tartalmas összefoglalónak! Az egy dolog, hogy Mici és Zsolti kiesése után…..
rearwindow 2016.11.30 17:32:52
@pomac: huhh ez nagyon jól hangzik :-D mondjuk Micit ismerve fél perc alatt elküldi "Bélát" a fenébe
rearwindow 2016.11.30 17:57:48
@pomac: Béla majd Mici nyomában jár és lekever neki két hatalmas pofont ha "bohóckodni" kezdene, vagy mi? Te jó isten
rearwindow 2016.11.30 18:49:37
@Krétagarbó: ó , hát erre nem is gondoltam, lehet hogy igazad van
A tegnapi nap mérlege: Nico világbajnok, jeeeeeee Egy IGEN Egy földönkívüli szeánsz Max ismét hatalmasat autózott Vivi majdnem élő adásban hányt Zsolti elvesztette a párbajszüzességét Jenson és Felipe búcsúztak, kicsit mindkettőt megkönnyeztem Két villalakó kiesett (nincs szpojlerezés, ha…..
rearwindow 2016.11.28 23:12:59
@Mók_Ica: az instán látok fiatal VÉKONY fiókákat ilyen pólóban, innen erednek az ismereteim :-D
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
rearwindow 2016.11.27 12:28:48
@mentolos lecsó: cukinak gondolja, szülei pozitív visszacsatolásai ilyenné tették
rearwindow 2016.11.27 12:48:58
@Madam.: nem mindenki. Láttam én már pofáraeséseket. Pláne ahogy öregszenek az ilyen életképtelen nők, úgy lesz egyre nehezebb
Az elmaradhatatlan és mindig a meglepetés erejével ható fantomképekkel kezdünk, amik azt mutatják, hogy egy vissza fog menni, kettő meg ki fog esni a három főből holnap. What a surprise! Aztán azt is megszavazhattuk, hogy milyen feladatot hajtsanak majd végre a párbajozók versenyének vesztesei. A…..
rearwindow 2016.11.26 13:44:52
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
Ébredezik a villa, még mindenki a tegnapi mérlegelés okozta sokk hatása alatt. Tudnám miért, hogyha merőkanállal zabáltam volna a kristálycukrot, és a legintenzívebb mozgás, amit műveltem volna az elmúlt három hónapban, az az volt, hogy a jobb kezemmel pirosra vakartam a bal seggpofámat, de azt is…..
rearwindow 2016.11.24 13:34:04
@kamilla123: szerintem is Soma jóindulatban kimagaslik a VV csordából
Ez egy részlet Vivi fohászából, amit Zsóti párbajtaktikai mítingjének végén eltolt. Az egész adás azzal indította a maradék agyam lerohasztását, hogy Anikó feltette a napi nézői kérdést, hogy ki vasalt heréjű péniszputtony jósolja meg azt, hogy kié legyen a sufni. 1, ki a kankós faszt érdekel; 2,…..
rearwindow 2016.11.23 11:14:46
@Magentax: na ez azért elég szánalmas volt Vivi részéről, csorgó nyállal mászik Somára, akinek úgy kell lerugdosnia ezt a nőt magáról, aztán magas lóról odaveti Somának, hogy a barátnőm szerint nem is vagy jó pasi? Én Soma helyében nem megsértődnék, hanem röhögnék ezen. Ugyanúgy amikor megjegyzéseket tett Dávid méreteire, annak is savanyúszőlő jellege volt
rearwindow 2016.11.23 11:54:08
@Magentax: hát nem tudom más mit szólna hozzá, ha egy neki teljesen indifferens személy elkezd a külsejére negatív megjegyzéseket tenni, asszem mindenki megsértődne
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
rearwindow 2016.11.21 13:36:06
@kamilla123: ausztráliába mennyire egyszerű kivándorolni? Mert az a sejtésem, hogy annyira nem, ha nincs olyan versenyképes szakmai tudásod amire ott szükség lenne...
rearwindow 2016.11.21 13:55:26
@csakolvasok82: igen nekem is olyan rémlik, hogy munkavállalói vízumot csak már lefixált munkaszerződés ellenében adnak ki. Tehát nem úgy, hogy kiutazok aztán majd keresek valami melót. Ha meg feketén akarnak kiköltözni, turista vízummal, szerintem a reptéren a bevándorlási tiszt lekapcsolja őket
Anikót ezúttal drága Nagymamám sztájlingolta, éjszakára kisebb tincsekbe fonta a haját, ezután reggel, indulás előtt rábaszarintotta a déditől örökölt kockás abroszt majd - mosmán mehetsz Kincsem - felkiáltással kitessékelte az ajtón. Szavazás lesz, ki a legpletykásabb, a szerkesztők balhééhsége…..
rearwindow 2016.11.18 22:53:10
@kamilla123: csak próbálta a rövidtávú memóriájából felszínre hozni a betanult mondatokat, és ez ment egy kicsit nehezen
Bencus jelentkezik be ma is, a haját kicsit megfútta a keleti szél. A hét Való Világ a Való Világban jegyében telik, vagyis a gyökerek ideiglenesen visszavették szánalmas kis életük felett az irányítást, és jó baráthoz hűen egymást szopatják. Előre kell bocsájtanom, hogy ugyan nem történt semmi, én…..
rearwindow 2016.11.18 09:32:08
@Almaka: el kellene felejteni, hogy egyetlen ember viselkedését kivetíted többszázezer/millió másikra... Tivit nézve nem jut eszedbe hogy MINDEN egyes heteroszexuális férfi ilyen?
A vendégek agyi teljesítményét szeretné növelni új szolgáltatásaival az egyik londoni hotel, hogy vágjon az eszünk az utazás végére! Ehhez képest sok hotel inkább csak agysejt-rombolásra képes, íme az 5 legidegesítőbb szállodai gyakorlat, ami lenullázhatja az agyunkat! A londoni Corinthia Hotel…..