Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs

0 bejegyzést írt és 2668 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzék agyonhallgatja, a Fidesz szerint parádés eredmény. Persze lehet találni érdekes cikkeket az Interneten, ahol nagyon professzor küllemű, borzasztóan szemüveges, intenzíven okosnak ható egyének magyarázzák az egész történetet. Néha teljesen homályosan. Az alábbiak baromi szubjektív…..
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2018.12.14 19:22:34
@conchita wurst: ... a Fidesz meg egész nap, lélegzetvétel nélkül.
Fura volt ez az év. Rámutatott, hogy sokak szemében én vagyok a probléma, (civil magánember) nem Orbán, Lázár, Matolcsy (fideszes közalkalmazott), vagy a többi senkiházi, aki a zsebünkben kotorászva éli a milliárdosok életét. Egészen pontosan nem is én, hanem az, amit és ahogy (mondok)…..
Marcsika története egy az egyben a mai magyar politika és társadalom története, csak kicsiben. Arról szól, hogy hogyan tudja egyetlen, primitív, faék egyszerűségű csaló maga alá tiporni egy közösség elitjét, kiforgatva őket mindenükből. Batka Zoltán vendégírása a Nyugati Fényen. És mellesleg milyen…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.12.16 16:44:20
@polgári kór:

Csak csendben halkan megkérdezném, hogy lemaradtam valamiről? Mikor volt Simon Gábor az MSZP elnöke, és mikor volt Bissau-Guineában? Mert csak ottani útlevelet találtak, az is hamis volt.
Interjút adott a Magyar Narancsnak Kvesztor Csabi, aki egykor volt hűséges vazallusból mára - legalábbis Lázár értelmezése szerint - köztörvényes bűnözővé vált. Nem volt kérdés, hogy ez megtörténik, szerintem Tarsoly abban pillanatban eldöntötte mikor megkapta a szívhez szóló szép üzenetet addigi…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.12.10 21:36:00
@taga20: "te nyugger vagy? me fullba nyomod a kretént."

Ezmiez, taga barátom? Ha egyszer tényleg eljutok arra feléd, téged raklak be az esztergagépedbe és rajtad tanulom a szakmát :)
Szinte a teljes ellenzék közösen tüntet október 23-án. De csak szinte. Az Együtt Gyurcsány melletti tüntetésnek nevezte a rendezvényt, és helyette inkább Orbán elleni demonstrációra szólította föl a támogatóit...
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.10.21 14:09:04
@ulpius66: "Talán nem tüncizni kéne, hanem a forradalmárokra emlékezni!"

Ezt elmondtad tíz évvel ezelőtt az "eszmetársaidnak" is? Mert tüncizésnek szép volt a főváros lángba borítása, de megemlékezésnek már kevésbé.
Érdekes kis hoppáré-parádé kezd kibontakozni celebhelikopter antal propagandaminiszter körül. Vona Gábor alkotmánymódosítás trollkodása - vesszen a letelepedési kötvény - komolyba fordult, míg tonyóról ismét kiderült, kötvénymutyista barátai érdekében sikerült neki - már megint / még mindig -…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.10.20 20:03:48
@taga20:
Persze hogy nem érkeznének Ausztriába, mert Nógrádi a legtöbbjét belelövetné a tengerbe. Jó, akik másfelől, a szárazföldön érkeznek, azok jelenthetnek némi kis problémát, de azt meg majd a "jóltartott" határrendőrség megoldja.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.10.20 20:12:06
@taga20:

Köszi, mind jól vannak és nőnek, mint a gomba. Minden héten előfordulok Parkvárosban ráncbaszedni őket :-)
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.10.20 20:14:09
@taga20:

Ritkán járok itt a gyíkon, hetente egyszer-kétszer, olyankor végigolvasom a termést, de akkor már nincs értelme kommentelni többnapos posztokat.
Itt minálunk mindenki mögött a Soros áll, ráadásul úgy, hogy hoz magával még egy migránst. Megmondta a lázárjános, erre bemutathatatlan topszíkret bizonyítékok is vannak, bibibí. Mert az a legjobb bizonyíték ami láthatatlan. Ezzel szemben a kormánypárti potentátok Sorostól felnyalt pénze nagyon is…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.05.27 11:11:43
@BircaHang Média szerkesztősége:
" Arra fogadok, hogy intenzíven lapítani fog."

Nem neki van lapítanivalója.
A Fő Egyfejű brekegett összevissza a Királyi Rádióban mindenfélét tegnap. Többek között ezt is mondta: "„az egészségügyi költségvetés valójában nem az egészségügy költségvetése”, hanem a gyógyításé." Na, ehhez képest történnek Magyarország kórházaiban egészen furcsa dolgok, amiknek vajmi kevés…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.05.09 10:28:04
@Mariann19:
"Az irgalmat nem lehet pótolni több finanszírozással és rendeletekkel."

Ha már irgalom, akkor elmesélnék egy aprócska történetet, a finanszírozáshoz alig van köze.
"Csepp" fiam achilles-ínszakadás miatt került kórházba. Az egy dolog, hogy délelőtt tíztől este hatig várt étlen-szomjan, fiatal, kibírja. Az is egy dolog, hogy amikor varratszedésre ment fekvőgipsszel, két mankóval, és elhalasztották a varratszedést, ugyanazzal a fáslival rögzítették újra a gipszet, amit már három napja viselt. Ami a történetben felháborított: a rendelőben 3 (három) eü. dolgozó tartózkodott, és egyik sem érte fel ésszel, hogy talán a féllábon, két mankóval szerencsétlenkedő beteg számára talán ki kellene nyitni az ajtót és becsukni utána.
Minden tiszteletem az elhivatott, túlterhelt, ezerfelé szedett ápolók és más eü. dolgozók iránt. De egy ilyen történethez mi köze van a túlterhelésnek, alulfizetettségnek stb.? Ilyen apró, de természetes(nek hitt) emberi reakciók hiánya rendíti meg az emberek szolidaritását az eü. dolgozók iránt.
Tudom, hogy nehéz, de talán erre is kellene figyelni, ha másért nem, a felülről előírt irgalom jegyében.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.05.09 11:17:06
@100 kóbor kutya:

Igen, tudom, csak az erősek maradnak meg. Szerintem Balog is ebben bízik.
A TV2 Facebook-oldala szerint  az ország egyik leghitelesebb televíziósa kizárólag a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. Május 2-tól tehát Marsi Anikó és Gönczi Gábor várja a nézőket a Tényekben. Azt, hogy Marsi Anikó mennyire a leghitelesebb televíziós vagy sem,…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.05.03 12:23:37
@Lady Scarlett:
"Marsi pedig Batiz Andrással belekóstolt már a hiradózásba szerintem"

De csak szerinted. Sose volt közük a Híradóhoz. Voltak próbálkozások más műsorra is a Fókuszon kívül, de egy se vált be.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.05.03 12:30:43
@Phil Necro:
"Havi egy sajat megjegyzes,vagy poen,minden mast papirrol olvasnak a hiradosok."

... akik saját maguk írják meg a szövegeiket, és a szerkesztő kikéri a véleménnyüket a Híradó összeállításáról.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.05.03 12:31:45
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

@Phil Necro, legalábbis normális tv-nél ez így műxik.
Kedves Népem, Drága Lakosság! Győztünk!!!! !!!!!! Legyőztük a vasárnapi zárva tartás kínját! Nehéz időszak volt ez az ország életében - kurva Gyurcsány - de végre túl vagyunk rajta mindannyian. Egy hét múlva, mikor megint a plázákban botorkáltok és a madaras teszkóban szédelegtek családostól, már…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.04.15 18:23:10
@Mariann19:
"tegnap azt hittem, velem itt senki nem törődik"

Ez sose történhet meg.
Ne szepegj, és főleg ne vonulj el, csak ha kedvenc meccseidet nézed. Azt megértjük, ha meg nem is bocsátjuk :))
Opparddon, elnézést, tévedésből nyomtam nemet - mondta tegnap Harrach Péter a boltzár törlés kötelező szavazása után. Mi tartózkodtunk de úgy tessék érteni, hogy a tartózkodásunk akkora nemet jelent, mint ide Lacháza!! - közleményezte a minisztrelnöki és emberminiszter haladéktalanul. Mert amúgy van…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.04.15 18:07:15
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"havi 745 forintot hagyhat nálunk az áfacsökkentés"

El ne herdáld, okosan fektesd be :)))
Amúgy ez hasonlít az 1 %-os szja-csökkentéshez.
Viszont a népek becumizzák, kétséged ne legyen.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.04.15 18:11:17
@gazoló:
"ide is csepegtethetnél 'bűnösváros fölé pár cseppet:)"

Viccelsz ?!! Bűnösöknek vizet ?!
Amúgy kár volt vinni az érdieknek, mert kiderült, hogy saját városomnak sem maradt. Én bezzeg locsolok, míg taga csak nyír és nyír... :(
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.04.15 18:17:38
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"A Questor károsultak nem kaszával-kapával várják az kedves "haszonélvezőket? "

Na pont ezt nem értem én a kis csekély értelmemmel a botrány kipattanása óta.
Hány károsultja van a Questornak? Harminckétezer? És ebből mennyi is ment tüntetni annak idején?
Igazad van, meg is érdemlik.
Nem az íróasztalt, az épületet kellett volna a csalókra borítani.
Orbán NEM GECI! - tolta az arcunkba épp egy éve, most megünnepelte a kijelentést egy pappdani díjas riporttal a vajnakettőn. Villámkarrier a Kunfalvi Nóráé, ennyi idő alatt még senki nem tudott olyan 'oknyomozó sztárriporterré' válni, aki mintha László Petra és Hírhamisító Pappdani szerelemgyereke…..
KLIKhammer ex-államtitkár nertárs zsebében kinyílott a bicska: tanárok 25 pontya? Faszom! Kockás ing és borosta? Az észnek meg kell állni! Hol van az a szmokingos bölcsesség, amivel ő nyalta a rendszer seggét Plágium Pál doktorija ügyében utolsóként? Hol az a méltóságteljes bukkake party a rektor…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.02.18 20:19:04
@Orica Középföldi:

Nem meszelt fal, fehér terranova vakolat, az épület egyébként háromemeletes, és az Alföldön van :)
Én is oda jártam, sőt a gyerekem is.
Tegnap este jártam arra, akkor még nem volt felöltöztetve a szobor. De nagyon tetszik az ötlet, akárkinek jutott eszébe...
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.02.18 20:49:41
@Orica Középföldi:

Hát az lehet, hogy forog, mert ez a szobor ráadásul a Kossuth és a Széchenyi utak kereszteződésénél áll :)) De vigasztalhatja az a tény, neki viszont többalakos nagy szobra van a főtéren.
Ez a vakolat olyan, hogy amikor rákenik a falra, akkor sem sima, hanem lukacsos felületű. Mindenfelé látni ilyet, csak persze valóban a nevét nem jegyzi meg senki, nem is érdemes, nekem valamiért becsípődött.
Varánusz Lázár János igazsága 2016.02.06 11:50:58
Lázár világnézetét - plusz kormányzati beosztását - és az enyémet ismerve nem túl életszerű, hogy mi ketten  bármiben is egyetértsünk. Most mégis eljött ez a "történelmi" pillanat, úgyhogy amikor Lázár a héten aszonta a földrontási minisztériumról: "ma már sokkal inkább úgy tűnhet: nem a…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.02.06 18:37:43
@Fabius:
"Czunyiné már lapáton, és ez csak a kezdet "

Ugyan már, kutyán láncot cseréltek és annyi.
Mindegy, hogy ki van abban a pozícióban, semmi érdemi beleszólása nincs a dolgokba. És ez nem csak erre a pozícióra érvényes.
Ne vonj le ebből a "menesztésből" messzemenő következtetéseket, látod, hogy nem került messze az oktatástól.
Kibővült leggyűlöltebb ellenségeink köre, klubtagok lettek a tanárok. Ezt onnan tudom, hogy az orbán'finanszírozású hely, ahonnan ilyet rendelni lehet megírta: Soros + pénz + háttérben felsejlő arc = tanárok tüntetése. Hiába, no, amit meg kell tenni azt meg kell tenni, mégse mondhatja egy…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.02.04 21:17:34
@ulpius66:
" Orbán is felkészül, mondjuk egy Camerunnal való találkozás előtt!!!"

Tényleg megtehelő lehet szegény Orbánnak egy egész országgal találkozni, nem is tudom, hogyan oldja meg...
Beléd is kár volt a tanárok munkája.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.02.04 21:18:38
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

bocs, megtehelő=megterhelő :(
Varánusz Hányingerország 2016.01.26 10:23:28
Ritkán jutok el odáig, hogy olvasom a híreket és csak azt érzem: a faszkivan ezzel az országgal. Szoktam felháborodni, méltatlankodni, érzem magam időnként szarul azért, mert az engem képviselők úgy működnek, ahogy, és én ezt szánalmasnak vagy cikinek tartom. De az elmúlt napok történései... Nálunk…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.26 18:38:33
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.26 19:51:30
@gazoló:
"Méretes lesz a zakó."

Annyira nem volt méretes, és a játék is jobb volt, mint az előző meccseken.
Bizakodjunk, hogy lesz ez még jobb is.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.29 19:25:36
@dr. jenőke (jenőke):
"Azt hi­szed, ér­vé­nyes a jo­go­sít­vá­nyod? "

Nem hiszem, tudom, olvastam rajta a dátumot, akárhogyan is van írva. Amúgy meg az ügyfélkapu mindenképpen figyelmeztet lejárat előtt két hónappal :)
De azért kösz mindenki nevében. :))
Lázár János álma a bürokráciacsökkentés, 73 állami intézmény működésének felülvizsgálatával. Ez az álom nem jön ám be mindenkinek, sőt. Navracsics Tibor intézményi árvái nem boldogok most, Böszörményi "Robin Masters" Nagy Gergely is hiába könyökölt le mindenkit és szerezte meg a nyalizótrónt, nagyot…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.26 19:54:58
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Még annyit Szabó Magdáról, hogy aki (mármint a kedvelői közül, de mások sincsenek kizárva) még nem olvasta A Pillanat c. könyvét, annak csak ajánlani tudom.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.29 19:08:20
@Mariann19:
" a Pillangóra nem emlékszem. "

Talán azért, mert nem Pillangó, hanem Pillanat :)
Ezen a címen biztosan megtalálod, érdemes elolvasni.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.29 19:13:45
@habakuk000:
"volt egy mondaton, szerintem nőkről írt nőknek"

Haba, dupla bocsi,
- egyrészt, hogy napokkal később reagálok,
- másrészt az a véleményem, hogy emberekről írt embereknek. Nemtől függetlenül, szerintem.
Javíts ki, ha tévedek.
Varánusz Harakiri, bazmeg, az! 2016.01.28 11:49:23
Tudom, tudom, mondani se kell, mindenki higgadjon le a picsába, a magyar kézilabdában minden rendben van. Németh András és Talant Dujsebajev vállal minden felelősséget. Utóbbi annyira, hogy ha japán lenne épp a beleit kaszabolná össze harakiri közben. Oké, az EB meccseinket nézve nekem is sokszor…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.29 18:55:16
@PeniValdes:
"nem én az se baj,ha nyúl,csak röfögjönre gondoltam "

Hofi: Nevezz csak Cucinak.

Bocs, ha már valaki megelőzött.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.29 18:59:08
@látjátok feleim szümtükkel:
"Volt aki nem vitt"

Hát nem tudom, hogy nálatok hogy volt a dolog, de nálunk sem nekem, sem a gyerekeimnek nem kellett wc-papírt vinni óvodába-iskolába.
Aa wc lepisilése egyébként ettől független cselekmény.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.29 19:02:43
@látjátok feleim szümtükkel:
" a tarka, a budai és sáfrányos imola védett"

Ha már imola, akkor alapból kerülöm, a kertecském egyébként is olyan pici, hogy ilyesmivel nem szennyezem :))
Nem szabad azt sugallni - semmilyen formában - hogy a választópolgár véleményt nyilváníthat - akár így is értelmezhető a Kúria olimpiai és városligeti népszavazást elkaszáló döntésének indoklása. Mert ami el van döntve, az már el van döntve, nincs okoskodás, belepofázás a nagyfiúk játékába holmi…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.22 19:35:36
@guma:
"Népszavazási döntés: kár a Kúriáért"

Felháborító a határozat indokolása, miszerint a pályázatot már beadják, mire a népszavazásra sor kerülhetne, ezért okafogyott.
Érdekes módon lehetett népszavazni a már bevezetett vizitdíjról stb.
(ha már írta valaki, bocs, csak most estem be ide)
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.22 19:41:30
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"http://onlineshepherd.wix.com/shepherd#!Egy-beszéd-ami-soha-nem-fog-elhangzani-tüntetésen/c10g1/56a1463c0cf2009838b5d6f7"

Köszi Boli, hogy idehoztad a linket. Én is olvastam a fb-on, de nem jutott a kis buta eszembe idehozni, csak osztottam az ismerősök között.
Szerintem Shepherdnek tökéletesen igaza van.
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.22 20:01:22
@taga20:

Mindig lelépek, sőt sokszor napokig erre sem járok egyéb elfoglaltság okán :) Ezért nem is akartam visszatérni már egy több nappal előbbi témára, de nem futamodom meg.
Na jó, annyiban csaltam, hogy egy 3x3 méteres szoba volt, nem kellett sokat szabni a szegőlécen, a rögzítés sem tart olyan sokáig, mint egy normál méretű szobánál. Drótszöggel rögzítettem (én ezen a néven ismerem a kicsi fejű, vékony szögeket), mert a szegőléc fából van, könnyen szögelhető.
Engem gyerekkoromban apám "fiúsított", minden barkácsmunkába bevont, fúrtam-faragtam, bútort szereltem, csak villanyt nem, az elektromosságtól tartok. Festek, mázolok, tapétázok, bár mostanában kezdek ezekre a munkákra lusta lenni, tekintettel matuzsálemi koromra.
A Herman gimi nyílt levelével kezdődött, mára az összes állami fenntartású miskolci gimnázium csatlakozott a kezdeményezéshez. Az én gyerekeim miskolci iskolák tanulói, számomra nem kérdés, hogy csatlakozom-e a támogatók egyre bővülő táborához. Ha te sem szeretnéd, hogy a gyerekeidtől ezeket…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2016.01.15 12:21:33
@BircaHang Média:
" Az alap maga a pénzszivattyú, mely Mo-ról szívja a pénzeket nyugatra."

Te fordítva ülsz a lovon.
Meg a szivattyú is fordítva működik.
Ezt már itt sokan és sokszor bizonyították számokkal, de úgy tűnik, téged a tények nem zavarnak.
Varánusz Dagilaci igazsága 2015.12.28 09:17:56
Házmester urunk, a gender-elmélet rettegő ismét megosztotta velünk az ő végtelen bölcsességét:   Már azt a követelést is furcsa hozzáállásnak tartom, hogy senki ne szóljon bele a másik életébe.  Miről szólnak a társadalmi együttélés jogi és – egyre…..
Varánusz Killed by death 2015.12.29 08:31:48
„Nem sajnálok semmit, az ilyesminek amúgy sincs semmi értelme. Túl késő lenne bármin is sajnálkozni, hiszen már úgyis elkövetted az adott dolgot, nem igaz? Élted az életed. Teljesen értelmetlen lenne azt kívánni, hogy bárcsak megváltoztathatnád. Nyilván akad pár dolog, amit ma…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2015.12.31 01:12:25
@taga20:
"én meg parketta szegőlécet raktam fel egész nap"

Most olvasom az utóbbi három nap kommentjeit, és eléggé köröm-aggató kedvem van, úgyhogy előre is bocsi.
Édes drága kicsi kincsem, hát mekkora házatok van, hogy egy egész napig eltart a szegőlécezés? Egy (normál méretű) szobát egy óra alatt körbelécezek (nem röhög, tényleg megcsináltam!), akkor te hány szobát léceztél? Ha sokat, akkor nagyon örülök, ha nem sokat, akkor meg mit tököltél annyit?
Ja, és előre is BUÉK :)
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2015.12.31 01:38:46
@Imola Helyesi:
"Ő aprít a tejbe"

Annyit aprít a tejbe, amennyiért keményen megdolgozik. Ha gyarapodni tud, annak én csak örülök.
A kommentem egyébként sem neked szólt, hanem tagának. Reagálást sem tőled vártam.
Hanyagolj, kérlek.
Mindenórás Tábornok urunk, ez az ország és kontinens őrző Nemzeti Rambó megint megmondta. És ha ő megmondja akkor az meg van mondva, hisz éleslátásáról az Óperenciás tengeren túl is híres. Ezért kérdezik. Pont őt.  Szóval már az van, hogy ezek a migráncsok nem csak…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2015.12.20 11:42:33
@taga20:

Taga, ez az film egy örökbecsű darab. De a mi harcos Anulunk vajon mikor kapja már meg azt a fülest, amit a filmbéli megkapott? És főleg kitől?
Helyetekre, lányok-asszonyok!  Nemzetünk nagyjainak, a házmesternek meg a kántornak hányszor kell megmondania a megértéshez, hogy a nő = szülőautomata a pina körül? Komolyan, csajok, há'ménem lehet ezt már megérteni? Ti újra és újra csak pofázni, boldogságosan érvényesülni…..
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2015.12.15 16:53:27
@Bakter:
""A saját szakmámból mondhatom, amit az öltözőben nem lehet megtanulni, azt talán nem is érdemes" - folytatta a miniszterelnök"

Ööö... mostan nálam valami zavar van a zerőben... (nem először és nem utoljára).
Mostan melyik miniszterelnökről történt itten említés? Mert ha a jelenlegi magyarról, akkor szépen kérem, hogy valaki homályosítson már fel:
ugyan miféle szakmája van neki úgy egyáltalán (a 30 éve nem gyakorolt nem ér), pláne olyan, amihez öltöző szükségeltetik?
Tudom, nomen est omen, úgyhogy segítsetek, lécciléccilécci...
Micimackó, a csekély értelmű medvebocs 2015.12.15 17:01:31
@Imola Helyesi:
"egy utód létrehozásával megvalósítottam magamat, a véremet, a nemzetemet, a hazámat."

Egy frászt. Egy utóddal még csak magadat pótoltad, a párodat (merthogy ugye az is kell az utód létrehozásához) meg még nem. És akkor hol marad a haza és a nemzet? Csak fogy és fogy?