Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evelynn

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mintha mostanában erősen rájárna a rúd a HírTV köztudottan elfogulatlan riportereire, lett légyen az férfi vagy nő. A héten például összebalhézott a Hír TV stábja és a Demokratikus Koalíció kommunikációs igazgatója Gyurcsány Ferenc hétfői érdi fórumán, annyira, hogy a DK…..
evelynn 2014.03.01 06:48:37
@narmer: Egy normális televízióban ilyeneket nem is alkalmaznának. De a rémhír tv az más. Ott ez alap,úgy látszik. Amúgy szerep tévesztésben vannak, ügyésznek képzelik magukat. Ami a székházat illeti, ez a vádaskodás is alaptalan. Jobb lenne, ha máshol is néznél híreket, nemcsak a fidesz propagandát fogadnád el egyoldalúan.
A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének…..
evelynn 2014.02.26 11:01:11
@befano: A legegyszerűbb nagyon hülyének nevezni azt, aki más véleményt képvisel. Kedves kommentelő, nem ártana kicsit tiszteletteljesebb hangnemet használnod. Mert ez a stílus téged minősít.
evelynn 2014.02.26 16:54:34
@Old Shatterhand is Dead:
Pontosan ezen dilemma előtt állok én is. Döntésem szintén a "nem" felé hajlik.
evelynn 2014.02.26 17:36:47
@Deák Éva:
Kedves Deák Éva!

Töredelmesen bevallom, hogy figyelmetlen voltam, és az ön által bírált bejegyzés elkerülte a figyelmemet. Most, hogy felhívta a figyelmemet rá, újabb vallomással tartozom. Lehet, hogy bennem van a hiba, de magamtól rá nem jöttem volna soha, hogy nevezett hozzászóló a miniszterelnökről ír. Sajnos gúnynevek terén elég szegényes a fantáziám.
Viszont felmerült bennem egy kérdés: ha ön tudta, hogy ki áll a gúnynév mögött, akkor miért engem hibáztat? Miért nem ön válaszolt az illető kommentjére a saját véleményét bátran vállalva? Inkább engem von felelősségre, hogy miért nem védtem meg a miniszterelnököt. Kicsit sem disszonáns a dolog önnek? De hagyjuk is...
Én kérek elnézést.
ténytár.blog A CÖF vajon mi? 2014.02.20 08:03:00
A jelenlegi országgyűlési kampány egyik legaktívabb résztvevője nem párt. Mi más lehetne, merül fel a jogos kérdés, hiszen a verseny ezen a piacon alapvetően a pártok között zajlik. A válasz: megjelent a pályán egy új szereplőtípus, a politikai jellegű civil szervezet.  A…..
evelynn 2014.02.20 18:24:42
@maxval a gondolkodó birca: Még hogy közíró... Meg hogy pártfüggetlen... Ha te az lennél, akkor nem itt nyomatnád a fityeszes agymenéseidet.
Vicces kis újságot adott kezünkbe a jó szerencse. Le is akadtunk íziben a Heti Válaszról, meg a többi agyhalált okozó csicsás narancsos lapról, a Csali névre keresztelt A/4-es papirusz ugyanis hasonlóan mutatja az irányt, mint a pártközpontból irányított társai. Ezt ráadásul…..
evelynn 2014.02.18 10:15:43
@Január Herceg (2014): Szerinted a KDNP a keresztény értékeket képviseli? netán a Fideszt hiszed annak?
evelynn 2014.02.18 10:22:17
@maxval a gondolkodó birca: Milyen adót? Kinek?
evelynn 2014.02.18 10:29:38
@Gérard Duchemin: Pontosan. És éppen ezért tettem fel a hozzászólónak a kérdéseket.
Kocsis Máté szerint 107 ezer "aktivistája" van a Fidesznek és ez több mint bármikor. Ez a szám eleve hihetetlen: 2010-ben a népszerűsége csúcsán álló Fidesznek nyilván több aktivistája volt, mint most négy év Orbán-Simicska rablóhadjárat után. A 107 ezret hatalmas kamunak…..
Egy újabb jogerősen megnyert személyiségi jogi per. Előzmény: tavaly első fokon a Magyar Hírlap több személyiségi jogi pert vesztett Hunvald Györggyel szemben. Az akkori első fokú ítélet szerint a Magyar Hírlap 2009. február 13-án és február 25-én megjelent cikkeihez…..
Meghozta a posta a zuglói-erzsébetvárosi tanácsadói szerződésekben hozott írásba foglalt ítéletet. A bíróság minden vádlottat bűncselekmény hiányában felmentett és a szóbeli indoklásban rendesen kiosztotta a vádat. Most kedves olvasóinkkal megosztunk néhány érdekesebb…..
A KARD Kerényi a válasz 2014.01.08 06:30:00
Azt tapasztaltam, hogy sokakban felvetődött az a kérdés, hogy valaki, aki olyan kvalitásokkal rendelkezik (rendelkezett?) mint Orbán Viktor, vajon jónak, helyesnek véli-e a kormányzásnak azon módját, amit választott, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy ez a legbiztosabb út a…..
Mentális Deficit Viktor fél 2013.12.20 04:24:56
Nagyszerű vezérünk politikusi zsenialitását jó néhány posztban ecseteltük már. Nyilvánvaló, hogy jó úton halad az újraválasztás felé, sőt lazán befigyelhet egy újabb kétharmad is, elképesztő hatékonysággal adagolja a hülye népnek pontosan azt, amit a birkák hallani…..
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
evelynn 2013.12.06 18:50:18
ProgBlog Az állam polgára 2013.09.20 16:57:30
„Minden jó állampolgár kötelessége szolgálni a hazáját és tudatában lenni annak, hogy ő nem egyedül önmagáért van a világon, hanem, hogy hozzájáruljon annak a társadalomnak a jólétéhez, amelybe őt a természet helyezte.” II. (Nagy) Frigyes porosz király –…..
Pedig szeretett volna, vagyis remélte, hogy lesz.  A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció jászsági hősnője a köztévében szerepelt, az Estében az egy ideje nemtelen támadások egész sorát elszenvedni kénytelen Obersovszky Péter vendége volt. Ki ne emlékezne: Obersovszky…..
1000 leütés A tahó politikusról 2013.09.03 14:06:20
A tahó politikusok, ha jól fizetik őket, jól teljesítenek -- kutyábbak a főkutyánál is. Azt suttogják Debrecenben, hogy a beruházók és a az önkormányzaton élősködő vállalkozók 10 kósával (százalékkal) tartoznak, ha elnyernek valamilyen közpénzt. Könnyen lehet, hogy így…..
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
evelynn 2013.08.26 19:05:59
@bbjnick: és a hasonló gyalázkodók figyelmébe ajánlanám, hogy nyugodjanak meg, nehogy a nagy dühöngés közepette megüsse őket a guta!
evelynn 2013.08.26 19:14:00
@bömböcz: Ha zsidó lennék nem tagadnám és boldogan élnék Izraelben. De sajnos nem vagyok az és itt élek születésem óta, és téged és társaidat olvasva szégyellem, hogy magyar vagyok a saját hazámban!
evelynn 2013.08.27 13:27:45
@jose maria padilla: Olvasni sem tud, csak gyalázkodni.
Szép csendben, mondhatnám suttyomban kis hazánk Kánaánná változott. Mondjuk, én nem nagyon érzem, de a jelek egyértelművé teszik. Olvasom, hogy: Az egyik fővárosi sportcsarnok elé szerveztek tüntetést azok az emberek, akiket mélyen felháborított Alföldi…..
Mi történik akkor, ha két szövetségben indulni készülő párt közül egyik sem tudja elfogadtatni saját miniszterelnök-jelöltjét partnerével? Hát keresnek egy harmadikat! Ingyenes politikai stratégiai know-how háromezer karakterben. A szivárogtatásokból(?) és a fehér füst…..
evelynn 2013.08.19 20:36:10
Kocsis Máté, illetve - elnézést -  dr. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója elkövette a legnagyobb kommunikációs hibát: szóba állt a Facebook-oldalán trollkodókkal. Ezekből lettek ezek a gyöngyszemek, amiket persze lehet, hogy az oldalát gondozó szerkesztő írt,…..
„…Baj van csávókáim? Na gyertek! Üljetek le! Mondjátok el mi a probléma. Ne nekem, nyilvánosan. Nekem nincsen félnivalóm, szerintem én állok a jó oldalon. Mit szórakoztok? Ha valamit akartok, akkor azt csak úgy lehet megcsinálni, hogyha olyan egyenesen beszélünk, ahogyan még…..
evelynn 2013.08.11 17:20:56
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Baromság. Fényévekre van tőle, ezért gyűlöli.
evelynn 2013.08.11 17:26:22
@toportyánzsóti: Ezt a hőn imádott vezírednek ajánld. Amúgy meg az öszödi beszédet te fel sem fogod, jóember, úgyhogy ne véleményezd, ha nem ismered. Csak annyit tudsz róla, amennyit az agymosóid beléd diktáltak.
Oké, három és fél éve nincs munkám (amíg ezek kormányon vannak, nem is lesz). Ha nincs munkám, nincs pénzem. Okés (nem okés, de ez van). Kiestem minden ellátó rendszerből. Azt mindig tudtam, hogy nyugdíjam az életben nem lesz, honnan lenne. Ezzel kellő időben szembesültem, sok…..
evelynn 2013.08.08 16:58:49
A Fidesznek az egyik szóvivője (nem, ezúttal nem a kiflis szőke szenátorasszony, hanem valami - az ismertségért éppen most taposó - kopasz ember) kedden azt mondta: a romagyilkosságok ügyében született ítélet ellenére is nyitva maradt még néhány kérdés, így például az, hogy…..
Hogy is mondjam finoman. _ (Bevezetés) A 2010-ben uralomra jutott egy ilyen új, egy másik, egy, nos, egy adminisztráció. (A továbbiakban: izé.) Ez a izé a legóvatosabb becslések szerint is kevesebb, mint három év alatt maradéktalanul felszámolta a magyar demokráciát,…..
evelynn 2013.08.07 11:30:25
Miközben a devizahitelesek megmentésével könnyen tematizálható a közbeszéd, augusztusban szinte észrevétlenül vezényli le a kétharmad az eddigi egyik leggusztustalanabb támadását a magántulajdon ellen. Amilyen kapkodó és dilettáns a gazdaságpolitika, olyan tudatos, következetes…..
Filmvászon, csillogás, szalagcímek? Vagy kamatspekulációk, igazgatótanácsi ülések, akvizíciók? Csányi Sándor bejelentette, hogy elege van a színészkedésből, a kettős életből. - Mostantól felvállalom azt aki igazán vagyok - mondta a nagyarányú részvény eladás után.…..