Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saneve87

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kóladiónak több felhasználási módja létezik, gyógyászati és gasztronómiai célokra is használatos. Gyógynövényként segíthet levertség, fáradtság, hasmenés és migrén esetén, valamint elősegítheti a testsúlycsökkentést. Aki allergiás a diófélékre – ez nem is olyan ritka betegség –, okkal aggódhat,…..
Kóladió diéta Bevezetés... 2017.05.08 19:15:02
A kóladió története évszázadokkal ezelőtt kezdődik Afrikában. A leginkább a mai Nigéria területén élő fekete őslakosok hitvilágában a kólanövény központi szerepet töltött be. A fásszárú növény, amely akár 20 méter magasra is megnő, a joruba törzsek hite szerint az első fa volt a világon. Éppen ezért…..
A Kóladió valójában a Cola nemzetségbe tartozó, főként a Cola acuminata és a Cola nitida fajok örökzöld fajainak koffeintartalmú diója. A Cola acuminata, amely mintegy 20 méter magas örökzöld fa, hosszú, tojáslevelű, mindkét végén bőrszerű textúrájú. A fák sárga virágokkal, valamint lila foltokkal…..
kolakapszula Colanutsról röviden 2017.05.06 22:16:31
A kóladió-kivonatot tartalmazó Colanuts termék rendkívüli módon alkalmas az aktív fogyókúrát alkalmazók számára. Egyrészről étvágycsökkentő, másrészről fokozza  az anyagcsere-folyamatokat, illetve segít a zsírok lebontásában, és támogatja azok átalakítását energiává.  "Fogyókúra dióba zárva"…..
Az emberek ma nagyon elfoglaltak, ezért csodát ígérő fogyókúrákba kezdenek, amik gyors eredményeket ígérnek és teljesen figyelmen kívül hagyják a vizsgált módszer hatékonyságát. Sok esetben így belefutnak az emberek hamis módszerekbe is. Azonban a porció-kontroll nem ígér csodát, csupán lassú, de…..
A legjobb módja, hogy kitartsunk a fogyókúránk mellett, nem más, mint az, hogy élvezzük, amit eszünk és soha ne hagyjuk magunkat éhezni. Ennek segítségével könnyedén lefogyhatunk. A nassolás létfontosságú az egészséges táplálkozáshoz, mivel segít megőrizni és stabilizálni a vércukorszintet, illetve…..
Az emberek minden újévkor komoly fogadalmakat tesznek, amik közül a leggyakoribbak a következők: fogyókúrába kezdek, egészségesebben táplálkozok, kifizetjük az adósságainkat. Sajnos ezek a fogadalmak csak ritkán teljesülnek, azonban az első kettő tartható, ha figyelsz arra, hogy minden nap csomagolj…..
A kutatók megvizsgálták, hogy a bőr alatti zsírtól vagy puha zsírtól, illetve a zsigeri zsírtól vagy kemény zsírtól különbözőképpen lehet megszabadulni. Azonban további kutatásokra van szükség, amíg kiderül, hogy miképpen lehet ezektől a zsírfajtáktól hatékonyan megszabadulni. Az mindenesetre igaz,…..
A szervezetnek mindhárom makrotápanyagra szüksége van, így a szénhidrátok és fehérjék mellett zsírra is. 1 gramm zsírból a szervezet kétszer annyi energiát képes előállítani, mint ugyanennyi fehérjéből vagy szénhidrátból, így tehát ha low-fat vagy no-fat diétát követünk, akkor a szervezetbe nem…..
A fogyókúra igazi kihívás lehet, főleg akkor, ha igen sokféle diéta áll a rendelkezésünkre. Bizonyos étrendek segíthetnek ugyan a fogyásban, de lehet, hogy nem egészségesek, mivel kiiktatja az étrendből a természetes és egészséges élelmiszereket. Éppen ezért fontos, hogy a hóbortos diéták helyett,…..
A vörösáfonya tea széles körben ismert mint egy erős antioxidánsokkal rendelkező ital. A vörösáfonya superfoodnak is tekinthető, így a belőle készült tea számos egészségügyi előnnyel bír, ha következetesen használjuk. Az íny egészsége A vörösáfonya teával megelőzhetjük és lassíthatjuk az…..
A hipotireózis egy olyan pajzsmirigy betegség, ami akkor jelentkezik, ha a pajzsmirigy nem termel elegendő hormont, így az anyagcsere egyensúlya felborul. Ennek egyik mellékhatása a hirtelen súlygyarapodás, ami sokakat kellemetlenül érint. Azonban a hipotireózis egy kezelhető betegség. Ha ebben a…..
Amennyiben komolyan és egészséges módon szeretnénk fogyni, akkor néhány súlycsökkentő kiegészítő is a segítségünkre lehet. Érdemes mindig organikus termékeket választani, amik jóval olcsóbbak és egészségesebbek is, mint a vényköteles és szintetikus társaik és a legtöbb bioboltban be is szerezhetőek.…..
A fogyással legtöbbször a mellméretünk is csökken. A mellszövet zsírt tartalmaz, így ha a fogyókúra legfőbb célja a zsírszövet mennyiségének csökkenése, akkor a mell nagysága is csökkenni fog. Viszont ezt megelőzhetjük azzal, ha mellizom erősítő gyakorlatokat végzünk, mert így a mell tartása…..