Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E. Bálint

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmkehely Nagy robotok vs. dínók 2013.11.24 19:18:51
Pacific Rim A történet szerint... Kezdeném a cikket a már megszokott módon, de mivel nincs történet... Vagyis hát van: az alienek most nem az űrből érkeznek, hanem az óceán mélyéről ezért az emberiség összefog, hogy robotokat építsenek és harcoljanak. Nagyon bonyolult,…..
Egy pár hónapos szünet után visszatérünk! Azt hiszem. A nyáron nem nagyon akartunk blogolni, amiért elnézést kérünk, de most már november van, szóval ideje, hogy visszatérjünk. Az első film amit a boncasztalra küldünk a World War Z, de a napokban valószínűleg több filmről is…..
Filmkehely Johnny Depp magányos 2013.05.15 13:57:35
Júliusban a mozikba kerül A magányos lovas. Johnny Depp és Armie Hammer játssza majd a főszerepet. A film a vadnyugaton fog játszódni, ami nagyon sok lehetőséget kínál és amíg Johnny Depp játssza a főszerepet, komolyan? Kit érdekel a történet többi része?..
Ryan Gosling és Nicolas Winding Refn ismét összeálltak, hogy megalkossák a Only God Forgives-et (avagy a magyar cím: Irgalmatlan). Nekem a Drive! nagyon tetszett (aminek Nicolas Winding Refn a rendezője és Ryan Gosling a főszereplője) ezért elég sokat várok a…..
Filmkehely A Disney visszavág 2013.05.12 12:48:18
A Disney bosszút áll a magyarokon, mert valaki (premier napon) levideózta a Vasember 3-at, majd feltöltötte a netre. Persze könnyedén meg tudják állapítani manapság, hogy hol videóztak és így ki is derült: Magyarországon. A büntetésünk az lesz, hogy minden Disney premier egy…..
  Emily (Rooney Mara) és Martin (Channing Tatum) fényűző életet éltek, mindenük megvolt, amire csak vágytak, egészen addig, míg Martin belső kereskedés miatt börtönbe nem került. Miután Martint kiengedik Emily összeroppan és megpróbálja megölni magát. Kórházba kerül,…..
Filmkehely Végjáték 2013.05.09 15:57:48
A Végjáték című kaland, sci-fi Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Ben Kingsley, Viola Davis, Abigail Breslin és Harrison Ford főszereplésével 2013. november 1-jén fog a mozikba kerülni. Egy idegen faj megtámadta a Földet, de szerencsére  Hyrum…..
Filmkehely Man of Steel 2013.05.06 20:44:57
Christopher Nolan a forgatókönyv írója a legújabb Superman filmnek. Óriási rajongója vagyok a képregényfilmeknek és Nolannek is. Nagyon ígéretesnek tűnik az előzetes alapján. A történet szerint Clark csecsemő korában került a földre és később amikor már…..
Filmkehely Red 2 2013.04.24 20:53:43
Frank Moses (Bruce Willis) és társai megküzdenek egy tömegpusztító fegyver birtokosával, akihez Párizson, Londonon és Moszkván keresztül vezet az út.  A folytatáshoz nem sok reményt fűzök. Az biztos, hogy augusztusban megnézem, mert az előző rész nagyon tetszett...
Filmkehely Thor: Sötét világ 2013.04.23 16:18:22
Ez az! Thor, novemberben ismét ellátogat a Földre! Így igaz. A második részben Thor lejön a földre segítséget kérni tőlünk, emberektől (de legfőképp Natalie Portmantől), mert Asgard népe nem bír Malekith bosszúhadjáratával.  Nemsokára Vasember 3 aztán Thor…..
Filmkehely Nézz figyelmesen! 2013.04.15 20:07:34
Mindig is imádtam a bankrablós filmeket és, hogy ezt még varázslattal párosítják? Máris imádom! Ez egy... Ocean's eleven és A tökéletes trükk ötvözete! Zseniális. A szóban forgó film a Szemfényvesztők. Jesse Eisenberg egy pimasz bűvészt játszik aki egy műsor…..
Filmkehely A hullám 2013.03.27 17:45:30
Amellett, hogy egy szuper film és félelmetes, ahogy magával ragad, úgy érzem egy nagyon fontos témát is feszeget, mégpedig azt, hogy eljuthat-e Németország oda, ahova a nácizmus idején. A történet A történet szerint Németországban egy teljesen átlagos gimnáziumban a…..
Ideje lesz valami jó Star Trek filmet alkotni, mert a Voyager sorozatot leszámítva az összes próbálkozás szörnyűre sikeredett. Az biztos, hogy a színészekkel semmi gond nem lesz. Kíváncsi vagyok, hogy Benedict Cumberbatch le tudja-e vetkőzni Sherlock szerepét. Nagyon remélem,…..
Filmkehely Looper - Ajánlott 2013.03.16 13:48:55
A történet szerint harminc év múlva már feltalálták az időutazást, de egyből be is tiltották. A maffiózók azonban rászorulnak, mert a jövőben szinte lehetetlen eltüntetni egy hullát. Ha a maffiózók útjába kerül valaki, egyszerűen elfogják, visszaküldik a múltba, ahol egy…..
Filmkehely Trónok harca 3. évad 2013.03.13 15:23:16
A HBO legsikeresebb sorozata, vagyis a Trónok harca folytatódik! A 3. évad premierje március 31-én lesz, már nagyon várom. Feliratos előzetes: Az előző két évad nekem nagyon tetszett. Látványos volt, izgalmas és az állandó viszályok mellett soha sem tudhattad biztosan, hogy ki…..
Filmkehely Óz a hatalmas - Mozi 2013.03.10 17:50:02
A film 4:3-as képarányban kezdődik, feketén-fehéren Cansas-ben. Oscar Diggs (művésznevén Óz) folyton átveri a nőket, hazudik, csal és fittyet hány mindenki érzéseire. Egy sikertelen bűvész, akinek még barátai sincsenek. Mivel csupán játszik a nőkkel, nem csoda, hogy egyszer…..
Filmkehely Banditák - Ajánlott 2013.03.06 18:18:44
Ha már az előző cikkemben megemlítettem, megérdemli, hogy írjak erről is. A Banditák története két szökött fegyencről (Joeról és Terryről) szól, akik bankokat rabolnak ki. Taktikájuk nagyon meglepő: a rablás előtt bekopogtatnak a bank igazgatójához és foglyul ejtik. Egy bank…..