Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rákász Béla

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fegyvertelen Figyeljetek csak! 2018.11.08 22:15:29
"(...) ami pedig az ellenzéki téeszeket illeti, az ott dolgozók politikai nézeteit titkosszolgálati eszközökkel kutatni teljességgel fölösleges, hiszen ők a véleményüket amúgy is folyamatosan közzéteszik. Vagyis a téeszeket legjobb esetben is csak figyelni, azaz nézni, hallgatni, olvasni célszerű,…..
  Egy villamossági boltba igyekeztem eljutni a metróból, hogy a felújítás alatt álló fürdőszobánkba három új konnektort vegyek. Már az üzletbe tartva láttam, hogyan ülnek ruhakupacaik között a Haller utca irányába tartó hosszú folyosón az otthontalanok. Visszafelé bementem egy közértbe, vettem…..
A rossz idő és a költségmegtakarítás ellenére két hónap alatt forgatták le a rekorder vígjátékot. Jöjjön néhány kulisszatitok a filmmel kapcsolatban...
Rákász Béla 2018.10.13 09:04:24
@Magyar ember ne viseljen baseball sapkát:
És ha Disc Jocky, akkor se? :-)
Mind a 43 filmnek meg van avarázsa: A MI MAGYAR TENGERÜNK, A BALATONUNK!
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Rákász Béla 2018.09.13 18:23:56
Kedves Maki!
Miért hiszed, hogy azok az angolok, akik kiléptek egy idült alkoholista, a Junker vezette EU-ból lennének az ostobák és nem azok, akik eltűrik azt a részeges idétlenül szenilis barmot (kinek a bábja lehet) maguk között?
A mai EU egy diktatórikusan működő szervezet, nem tükrözi a nép akaratot, mert tele van a Soros beépített embereivel, akik ezt a jelentést úgy állították össze, hogy csak az ő Magyarországi „civil” szervezeteik véleményét vették jegyzőkönyvbe és a szintén Soros elkötelezettségű EU-s szervezetekét.
Független szakértői véleményeket, főleg jobboldalit egyáltalán nem.
Magyarország és az EU népét meg végképp nem kérdezték meg!!!

Ez tehát a már többszörösen megbukott liberális baloldal és a keresztény jobboldal egy következő, immár nyílt harca az EU-n belül is.
Orbán csak leleplezte őket!
Kiderült, mindenki számára világosan, hogy bármekkora csalásra képesek, hogy az Európai nép akarata ellenére megbüntessék azokat, akik tényleg betartják a schengeni egyezményünket!
Ezzel meg s buktak. A boldogan vigyorgókkal az élen.
(Arra kérem a Jó Istent, hogy bocsásson meg nékik, mert ők aztán tényleg nem tudják, hogy mit csinálnak.)

Itthon ezt a csatát fölényesen megnyertük 2010-ben, Gyurcsány 2006-os kommunista szokás szerinti véres tömegoszlatásainak köszönhetően.
2010-óta meg a jó FIDESZ-KDNP kormány munkájának köszönhetően.

Na és most mi van? Semmi! Magyarország, mint a legjelentősebb néppárti frakció KIZÁRHATATLAN AZ EU-ból, de még a Néppártból is!
Meg fogsz lepődni, hogy ezek után mennyien állnak be most Orbán mögé.
És csak azért, mert kifejezetten komoly politikusok is Orbánt támogatják te már úgy érzed, simán lehülyézheted, leostobázhatod őket?
És te vagy a demokrata, mi Fideszesek meg a diktátorok?
(Ha azok lennénk, ezt a cikket soha nem tudnád megjelentetni sehol! Itt a blogok oldalán szinte csak Orbán szidó, anyázó írások vannak, akkor meg miről beszélsz te kis majom?
Tehát Orbán át fogja venni a Néppárt vezetését jövő májusban.

folyt. köv. ha ki nem cenzúrázod, te kis "diktátor"! :-)
Rákász Béla 2018.09.13 18:24:15
Hakapeszi Miki, azt írod: (Orbánt)"Európa vállalhatatlan politikusai támogatták csak, a pusztítóan ostoba lengyel haverok, meg a brexittel saját országát romba döntő, de azóta is az EP-ben nyálát verő idióta. Meg a félnácik."
Lenne pár kérdésem hozzád! Első a lengyelekről:
Miért szidod a lengyel testvéreinket? Mert ők is megvédik a hazájukat a jogtalanul rájuk támadó illegálisan, erőszakkal Európába érkező MIGRÁNSOKTÓL, ahogy mi is? Még akkor is jogtalan az illegálisan érkező migránsok befogadása, ha maga Merkel KANCELLÁR(!?) parancsba adta nekik…is. (Az a Merkel, aki állítólag Hitler unokája…egy másik, hasonló színvonalú blog szerint..és akkor az ugye csak komoly lehet?)
Aki amúgy egy hazug némber, semmi más, mert nem rég még ő maga a Hitler utáni mai német kancellár, a Merkel is nyilvánosan megköszönte Orbánnak …hogy megvédtük az EU-t, benne Németországot…aztán most meg elítéltet minket egy jelentésben?
Mi is az a „JELENTÉS” (fel?) tulajdonképpen és mire is jó? Semmire…csak politikai cirkusz az egész a májusi választást biztosan elvesztők részéről. Vagyis a közelgő vereségük biztos tudatában még egy utolsót bele kellett rúgniuk a győztesbe! Pont úgy, ahogy a mi Fletónk tette 2006 október 23.-án, a békésen ünneplő Fideszes tömeggel. 

NINCS KÖZTÜK KÜLÖNBSÉG!

Akkor meg milyen EURÓPAI ÉRTÉKEKRŐL IS BEZSÉLNEK NEKÜNK EZEK A DIKTÁTOROK?
A KANCELLÁR ÉS A HAZAI BALOLDAL VEZETŐJE? A KÉT KOMMUNSITA?

folyt.köv.
           Új közgazdaságtani paradigmát építenek a kecskeméti Neumann János Egyetemen.             Két ifjú rezsimértelmiségi leszámol a nyugati közgazdaságtudomány dogmáival és a Mandineren alapozza meg az orbánizmust. György docens a Századvég által alapított Nemzeti Érdek című jelentős…..
Rákász Béla 2017.09.11 18:05:17
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
Józan beszéd Hülyék az emberek? 2017.06.20 09:23:28
A blőd hülyítés ül tort rajtunk már sok éve. Mostanában Brüsszeli Soros György nemzetvesztő mágikus hatalma ellen küzdünk. Korábban rezsicsökkentés volt - arról még megírtam, miért hülyeség. A migránsozásról is. A Sorosozás kapcsán ettől eltekintenék. Legyen szó inkább arról, hogyan lehetséges,…..
Úgy tűnik, a menekülők beengedése kapcsán nem éppen laza országként ismert Svájcnak is sok Orbánék menekültellenessége: egy ottani bíróság (The Swiss federal Administrative Court, Das Bundesverwaltungsgericht (BVGer)) pénteken megállapította : Magyarország nem teljesíti a dublini szerződésben…..
"Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"  Imigyen szóla Bayer Zsolt a CEU bezárása ellen tüntetőkhöz.  Na, most tökmindegy, ki mit gondol a CEU-ró, és annak beszántásáról. Én például kezdem rohadtul unni az…..
Rákász Béla 2017.04.12 07:23:11
@nu pagagyí: Van igazi neved is?
Amúgy tévedsz. Mi a Lórival és a Zsoltival ugyan azon az oldalon állunk 1982- óta!
Érdekes. Eddig csak 3 ember vállalta a véleményét: Balogh, Bayer meg én.
A többiek mind csak bátor " névtelen feljelentők".
Rákász Béla 2017.04.12 07:24:52
@Brumm Brumi: Így van.
Rákász Béla 2017.04.12 07:30:31
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:De kikeltünk. És kihívtuk a szemkilövető Gyurcsány rendőreit, de ők NEM FOGTÁK MEG A JOBBIKOS GYÚJTOGATÓKAT!!!
Sőt! Még malmonkannákat is adtak a kezükbe...
Mindenki, érti, mindenki a Momentum mögött áll! Lelepleztük!   Fekete-Győr András, a Momentum elnöke épp a titkos támogatóitól veszi át az instrukciókat az Orbán-kormány és az ellenzék megdöntésére, akik között ott van Simicska, Orbán és Soros is, meg az egész ellenzék..
Rákász Béla 2017.03.12 11:32:55
Tisztelt B1 blogocsalád!
Kedves "@pamut:" kérted, hogy valaki válaszoljon. Hát tessék, Te akartad!
Aki álnéven írogat az ne reklamáljon. Soha nem értettem, miért nem a saját nevetekben írtok az ilyen kamu blogokban. Szégyellitek a véleményeteket és ezért itt mindenki egy álnév mögé bújik? Így az egész beszélgetés olyan, mint sok-sok A TANU c filmből itt maradt "tisztességes névtelen feljelentés"! (Arról, amikor a gátőr levágta a Dezsőt.) Nehéz komolyan venni titeket....így! De azért megpróbálom.

Kiss Tibit nagyon helyesen, ahogy azt egy előadóművésznek kell, megírta az érzelmeit. Azt, hogy mit érez az 1990-óta történt események láttán! Ezért őt nem fogja bánta senki, mert ő nem politikus, így politikailag senkit nem érdekel az egyik dalszövege, amit kifejezetten az utóbbi 26 évről írt. Tehát nem csak a mai kormány hibáiról (persze 7 év után naná, hogy főleg arról) hanem a mindenkori „demokratikus” kormányok túlkapásairól is szól az a vers! Akár csak Bródynak az "Apám, ne mond, hogy ezek ugyan azok", című szerzeménye.
És ezeket a dolgokat meg is kell írni, mert tényleg rengeteg disznóság, árulás történt 1989-óta!

A legnagyobb az SZDSZ által, mert ők voltak azok, akik a legszélsőségesebben szidták a kommunistákat 1989-1990-ben. Egészen 1991-ig amikor is ők maguk megszervezték a Taxis blokád nevű államcsínyt, és az első balos "Demokratikus Koalíciót", azaz a Demokratikus Chartát, ez által az MSZP-t szalonképessé, DEMOKRATIKUS PÁRTTÁ nyilvánítva! Ennél nagyobb árulást a fiatal, kb. 500 év után először szabad, demokratikus Magyarország ellen nem lehetett volna elkövetni.
A fiatalok kedvéért: az történt, hogy a 1990-es vereségük után, amikor is az első szabad választást hatalmas meglepetésre a liberális média által lenézett, lejáratott konzervatív jobboldali MDF nyerte, az SZDSZ-esek 2 bársonyszékért és a spontán privatizációs lehetőségért, tehát az újkori "30 aranyért", már a baloldal védelmére keltek, sőt át is álltak szélső jobbról a baloldalra! Mert Horn Gyuláék, (MSZMP KB tag, Kádár volt külügyminisztere, 56-os ÁVH-s sorkatona!!!) szabad rablást ígért nekik, ha elárulják az első, szabadon megválasztott a jobboldali magyar kormányt!
És ők elárulták!
Pedig az SZDSZ a lehető legradikálisabban szélsőjobboldali liberális pártként indult 1989-ben! Pont ezért kötött velük választási szövetséget az én pártom, a FIDESZ az 1990-es választásra! Tehát nem álltunk össze velük soha egy párttá! Csak egy választási ciklusra kötött együttműködési szövetségről volt szó, amit az SZDSZ 1993-ban elárult azzal, hogy szépen lassan átállt az általuk addig a legmocskosabban szidott baloldal mellé. Pedig addig, 1991-ig ők voltak az akkori Jobbik, akik a kommunista rendszer vezetőinek a teljes elszámoltatását és bebörtönzését ígérték….hogy aztán 1994-ben, KÉTHARMADOS HATALOMRA kerülve kiemelt nyugdíjat adjanak minden régi elvtársnak!
Még a tömeggyilkos Biszku Bélának is!

Ez volt az az alap, amiről szól ez a vers. És a Tinié is.

Az árulás nagysága volt az igazán meglepő! Szélső jobbról ennyire meredeken átállni a másik oldalra nem lehet! Az a biztos kudarc, mert a magyar nép nem hülye. Ma már Vona Gábor is tudja ezt!
A fiatalok eleinte mind liberálisok, aztán ahogy nőnek, komolyodnak a fiatalok, egyre konzervatívabbak lesznek. (Én is az voltam az első nagy szerelmemig, akkor aztán hirtelen nagyon konzervatív lettem és senkivel nem akartam többé megosztani a szerelmemet! :-) )
Ez az élet rendje, így ezért az egykor liberális jobboldali FIDESZ mai konzervatív néppárti jobboldaliságát természetes fejlődésként élte meg a nép és ezért választják még ma is sokan a FIDESZ-t.
A jobbról balra átálló SZDSZ-t meg eltakarította a nép.

A történelem ismétli önmagát, Orbán újra és újra nyerni fog.
Mindaddig, amíg meg nem tanuljátok a leckét, kedves mai ellenzékiek!
Aki jobboldalinak nevezi magát, sőt mindenkinél jobbikabbnak, az nem állhat át büntetlenül még a demokráciában sem! Saját magát nem tagadhatja meg senki!
Ebbe a 180 fokos fordulatba fog belebukni most ősszel Merke Mamma is.

Baráti üdvözlettel:
Rákász Béla műsorvezető-producer,1989-óta FIDESZ támogató.

Ha van kérdésetek, csak bátran, de csak azoknak tudok válaszolni, akik a saját nevüket is vállalják, például a Facebook profiljukkal.

Azért 2-3 millió magyar Fidesz szavazó nem teljesen hülye ám, hiába írja ezt le naponta 100x is a bal-liberális média!
Rákász Béla 2017.03.12 17:08:46
@Hagkure:
Butos dolog ez a jelenidőre hivatkozás, mert amit írtam az előbb, már az is múlt idő. :-)
Hidd el, hogy nem csak a mai kormány a felelős a mai közhangulatért.
Nagyon nem. Böjte Csaba írása szerint, és szerintem is, még soha ilyen gazdagok nem voltunk, mint most ebben az utóbbi 26 évben!
De vannak akik még az olimpiát is azonnal gyűlölni kezdik, ha azt a mai kormány akarja megvalósítani az országunk összes polgárának az örömére. Ráadásul azt se tudjuk ki lesz kormányon 2024-ben!
És ezek a liberális média parancsára birka mód bééégetők birkázzák le a mai kormány támogatóit.
"Igen, folyamatos félrevert harangok mellett nem lehet családot alapítani, munkát vállalni, gyereket szülni. Abba kellene hagyjuk az állandó pánikolást, nyafogást, siránkozást és merjük kimondani a gyerekeink, fiataljaink előtt, hogy ennyi cipőnk, ruhánk soha nem volt, és öseinknek sem vólt az elmúlt ezer év alatt, és azt is mondjuk el, hogy ilyen mennyiségű élelmiszer, információ, luxuscikk soha nem volt még a Kárpát-medencében. Nehéz a magyar ember sorsa? Igen, vagy 10-20 kilóval átlagban valóban nehezebb a kelleténél, és ezért kell fogyókúrázzunk. Ennyi kövér ember, megműveletlen föld, leszüreteletlen almafa, megkapálatlan szőlőtőke soha nem volt itt a Kárpát-medencében!" (Böjte Csaba)
Itt bővebben is olvasható:

naput.hu/index.php/eletunk/ttekintblt-mainmenu-63/1689-megmaradunk-boejte-csaba-irasa
Rákász Béla 2017.03.12 17:20:15
@cardiobascuralis 3:
Tudod, a harminc ezüst kevésnek tűnt ahhoz képest, amekkora árulást elkövettek SZDSZ-ék, még hasonlatképpen is. Ezért írtam 30 aranyat. :-)
De jó, legyen 30 tonna ezüst.......á, nem jó. Mert még az is semmi az ő lopásaikhoz képest, hogy csak Medgyessy Pétert idézzem nektek.
Ki is rúgták rögtön, pedig ő tényleg baloldali volt. Az utolsó. :-(
Azóta csak szélsőjobbos multi kapitalisták vannak az MSZP-ben és a DK-ban is.
Hetek óta Matolcsy ellopott milliárdjain, Orbán kisvasútján, a méregdrága stadionokon, meg az egészségügy újabb rémtörténetein forrong az ország. A fideszes papagájkommandó ezért új trükköket dob be, hogy elterelje a szájtáti nép figyelmét a gigantikus korrupcióról. A Fidesz-talpnyaló „sajtó” és a…..
Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt…..
Nem érdekes most a polgárait belpolitikai céllal menekültválságba hergelő kormány (amelyik nem gondoskodott már évek, de legalább ez év eleje óta a határőrizet megerősítéséről, határközeli civilizált menekülttáborok felállításáról, hatékony állami kompetenciákról,…..
Rákász Béla 2015.09.06 14:36:55
A várakozásokkal ellentétben szombaton nem dobta le a nemzeti szalaggal átkötött atombombát Orbán Viktor a végelgyengülésben szenvedő Európára, sőt, egy kicsit meg is simogatta őszülő halántékát. Leegyszerűsítő, kioktató stílusa azonban továbbra is irritáló minden olyan…..
Steve L. Miller agykutató (Geisel Orvosi Egyetem, Dartmouth) szerint valószínűleg igen. A magyarázatot pedig az ún. kronofarmakológia adhatja meg. A kronofarmakológia a bioritmusok és a gyógyszerek hatása közti kapcsolatot vizsgálja. Egyik legfontosabb bioritmusunk a cirkadián…..
Rákász Béla 2015.06.25 13:02:10
Mindennapos események.  130-cal mész az autópályán, egyszer csak beláll a seggedbe egy BMW, villog, dudál, jobbra-balra rángatja a kormányt, aztán kielőz jobbról, látszik, hogy a sofőr üvölt, mint a sakál, kidagadnak az erek a nyakán és 180-nal leelőz. Pár másodperc múlva…..
Két Friderikuszt ismerek. A sómen sosem érdekelt, a politikai újságírót azonban gyakran megnézem, mert előre engedi a témát, néha még az interjúalanyt is. A tv2-ben már háromszor vagy négyszer sugározták a beköltözős műsorát, de csak tegnap este vitt rá a lélek, hogy…..
Rákász Béla 2015.06.08 18:10:09
@STIRLITZ: Még a szakdolgozatát sem tudta bemutatni, nem hogy a diplomáját. Soha nem volt egy önálló gondolata sem, Apró Piroska mondta meg neki mit csináljon, beszélni meg nem tud, mert annyit hazudik, hogy állandóan összekavarja egy mondaton belül is a két ellentétes álláspontját! Szóval politikailag és emberileg is egy nagy félművelt nulla. Maximum...
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
Rákász Béla 2015.05.30 10:29:20
@beebite: "Hülye kérdésre hülye válasz. Azt kérdezte, hogy van-e. Van." Volt a válasz...:-)
Szerintem ez jóóó! Amilyen az az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.
Az MTVA csak lement Varga Attila és az Index.hu színvonalára. És kifejezetten szellemes választ adott a nagyon hülye kérdésekre.
Nem mondom, hogy nincs abban semmi cinizmus mikor az EP Gyurcsány cégére bízza a hazai programok monitorozását. Mert van. Jókora. Viktor, kistáska, téged ott szopatnak ahol tudnak, megtettél mindent azért, hogy így legyen, és most elkészült a genyóságfőzelék amihez jó étvágyat…..
Ritka alkalom, amikor keresgélnem kell a szavakat, de most ez történt. Megnéztem-meghallgattan népünk vezérének a Magyarország Barátai Alapítvány világtalálkozóján előadott ámokfutását és orvosi diploma nélkül is bátran ki merem jelenteni: rohadtul nagy baj van! Ha a…..
Kezdjük az elején. Mindenhol azt olvasom, hogy micsoda győzelem, elveszett a Fidesz kétharmada (nem mintha kivetnivalóm lenne ezzel kapcsolatban, sőt) ám a történelmi tényszerűség és a politikai helyénvalóság kedvéért tisztáznunk kell egy tényállást. Ha nem tévedek, Navracsics…..
Rákász Béla 2015.02.24 12:15:05
@dr. mesterseges szinezek:
Cáfolni nem tudod? Változott valami a kormányzásban?
Eddig valami nem stimmelt ezzel a háborúval. Csak közvetett jelekből lehetett rá következtetni, de mivel a nyílt összecsapás elmaradt, még a léte se volt teljességgel bizonyos. Mint a világháború 1940. májusig. Hát, most vége a furcsa háborúnak, és elkezdődött a blitzkrieg.…..
Rákász Béla 2015.02.07 16:31:42
@zobod: Igeeen. Simi a baloldal ÚJ REMÉNYE! HÚÚ SZEGÉNYEK, AKKOR TÉNYLEG NAGYON NAGY A BAJ! :-)
És ez már viccnek is vicc! Eddig Simi baba volt a főellenség! Jaj, de nagy bajban is vannak, most hallgatom a Klub Rádiót, iszonyú dadogás van, hogy akkor ezt most hogy?
Nem értik...pedig egyszerű: megkezdődött a rendcsinálás itt is. És először a saját portát kell rendbe tenni és aztán (Simi után) ti jöttök, kedves balos tolvajok. Nem ti, kedves fórumozók!
És ennyi káromkodás után Simi azt írhat a médiájában amit csak akar....már senki se veszi komolyan.
Pont olyan hülye a politizáláshoz ez is, mint a Fletó!
Lehet, hogy a végén még belép a DK-ba is a Lajos! De szép is lenne! :-)