Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beavereater

0 bejegyzést írt és 518 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Íme a megállapodás.         "The Parties envisage establishing the most appropriate legal organizational structure for thedevelopment of the institutional form of Fudan Hungary University, taking into considerationlong-term sustainability and mutual benefits. Fudan University is in…..
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
beavereater 2021.04.15 13:07:23
@Kettes: Minden szép és jó, csak azért a közhangulat is cseppet kedvezőbb volt a rendszer-update-ra 80-as évek vége felé KKEU-ban+be volt zárva a magyar határ. Meg voltak azért intő példák az elvtik/funkcik számára a közelben is dögivel, hogy hamar kinyílhat a pofonláda fedele. Nem 11 évig táncolt a nép nyakán a barom banda, hanem negyvenig. Szimbolikus lépésekkel is lehetett a lakossági mentálhigiénét javítani.

Most meg egy bezárkozó EU képe van előttük, aki még jól le is szarja őket + tömi zsetonnal az elnyomókat. Facebook-like=kirugás? Aztán irány a bécsi cukrászdanyitás, mint B-terv?

Itt most az elnyomásba+kilátástalanságba megy belefele a nép, akkor meg kifelé tartott belőle. Elöregedett, immobil banda lettünk, aki nem, az meg lapít vagy lép. Pozítiv jövőkép, rendszerváltás ezekkel az un. ellenzéki arcokkal? Mit tudnak ígérni? Pluralizmust?

Sürgősen out kéne mászni of the box, mert ez így vizesnyolcas lesz. Ennyi cselédből nem lesz egyszerre citoyen-pláne, ha még csak meg se mutatják nekik, miért érné meg azzá válniuk. UP-vel értek egyet, de remélem téved...
beavereater 2021.04.15 14:27:55
@netukki: Jaja. És még akkor is felmerül a kérdés, hogy minek/kinek? Azaz ahogy kopaszmatyi mondta anno, hogy neki a komenyizmust 9M fasisztával kell felépítenie, nem kell őtet irigyelni. Basel helyett Burkina Faso, ez kell nekünk, úgyláccik.
beavereater 2021.04.15 15:08:55
@Kettes: Hát, akkor bízunk a pici pöcökben:-)
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
beavereater 2021.03.31 20:23:06
@Barkalot: Bejelenti, hogy csak viccelt, nem is vállalja a felelősséget semmiért, aztán beugrik a jetbe és lefalcol egy tetszőleges 'sztánba USD-multimilliárdosként. Ja, még végül odaböffenti: csá gyíkok, én léptem.
Én már nem is bánnám, komolyan.
beavereater 2021.04.06 12:34:59
@Bolygó Hollandi: Inkább egy Pershing a tanyámon, mint két ruszki az anyámon...
beavereater 2021.04.13 21:51:01
@Kettes: De ezek legalább tudnak kormányozni, bezzeg megyófletólibajnai meg micsináltak...
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
beavereater 2021.03.29 19:15:34
@AdvocatusDiaboli: Fideszes polgit vagy képviselőt ismersz, azonnal 1 lépésre vagy a gecitől. Márpedig ez a bravúr még akár sima rendes embereknek is sikerült eddig, vagy azért mert muszáj volt (akár ügyintézés miatt), vagy mert azt hitted, hogy lehet bolsevik kutyából demokratikus szalonna.
3-nál több gyereket nem egyszerű koordinálni, legyen szó csak fiúkról, csak lányokról vagy vegyes felállásról. Nem azt mondom, hogy egy kényelmes, 7 üléses autó sokat segít azon, hogy legalább az iskoláig/óvodáig tartó úton nyugton maradjanak, de legalább hozzátesz ahhoz, hogy anyaként ne kapjunk…..
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
beavereater 2021.03.06 13:15:49
      Kirúgtak egy újságírót a New York Timestól mert egy szót használt. Az újságíró Peruban megkérdezte valakitől, hogy egy személy használta-e a szót. Az volt a verdikt, hogy a szót szándéktól függetlenül nem szabad használni. Amennyiben az újságíró visszakérdezett volna, hogy akkor most mondják…..
beavereater 2021.02.22 18:09:05
@Kettes: Repatriáltál?
beavereater 2021.02.22 19:24:24
@Kettes: De csakis kalandvágyból, remélem!, hát, kissé kemény visszatérni egy civilizált világból ide mordor-alsóra, nekem se volt eccerű visszaszokni anno.
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
beavereater 2021.01.23 20:56:32
@Barkalot: Simán. Asszony 2 nap kótyagossággal elintézte, hasonló (nem súlyos) tünetekkel kolléga 10 nap karantén, mert + volt a gyorstesztje. Én már fullra leszarom, hadd jöjjön, csak jönne már, ha még nem estem volna át rajta, amit kétlek. Kommer vakcina meg leszophat.
beavereater 2021.02.06 10:52:20
@Kettes: Népirtás.
       Eddig az történt, hogy az egykori reformkommunista Stumpf Istvánt, a Hazafias Népfront utolsó alelnökét, aki először alkotmánybíró majd egyetemi tanár lett a törvényes feltételek szelíd megkerülésével, Orbán Viktor nemdiktátor megbízta a magyar felsőoktatás maradék autonómiájának…..
beavereater 2021.02.03 20:42:47
@staropramen: remélem, nem olyasmit mint a Zuckerberges viccben -
random kid: Dad says you're spying on us.
Zuck: He's not your dad.
      Vajon akkor is a Sandhurst Akadémia növendéke lett volna Orbán Gáspár, ha a kedves papa nem az ország miniszterelnöke? Biztos, hogy játszott volna NB I-es meccsen? Biztos kapott volna X milliót a fura egyháza, Y milliót a diákszervezete?      Orbán Gáspárról még azt sem gondolom, hogy…..
         Tudomásom szerint a European Research Council pályázatain összesen 38-szor nyertek magyar egyetemek. Ebből 17-szer nyert a CEU, kétszer a csúcskategóriás Synergy Grantben voltak nyertes pályázók (egyszer a St.Andrews egyetemmel, egyszer a Károly Egyetemmel és az MTA-tól elrabolt Rényi…..
beavereater 2020.10.07 19:44:22
@thegabcsi: 99% prozent agree, dehogy szép nőőőő? 'zoroszlán is sírva enné meg.
        Essünk túl rajta. Azt gondolom, hogy Orbán Viktor, legalábbis részben, legitim magyar nemzeti érdeket szolgál. Nemcsak a klánja érdekeit szolgálja, hanem milliók érdekében IS cselekszik. Nem tudom elmondani, hogy mennyire undorodom ettől az embertől, mennyire szégyellem, hogy egy ilyen…..
beavereater 2020.09.18 16:52:04
Gyorsan elspoilerezem a poszt csattanóját, hogy mielőbb teljes mélységében át tudjátok adni magatokat a válasz fölötti csalódottságnak. Egy alkalmas főpolgármester-jelöltnek az alábbi személyes tulajdonságokkal kell rendelkeznie: 1.       Nem Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. 2.       A…..
    Értelmiségellenes pogrom készülődik Budapesten, olyan szokásos magyari pogrom, amibe direkte senki sem fog belehalni, de közvetetten azért franc se tudja.    A kormánypárti ultrajobb zsidóvért akar inni, de ez nem illik bele az orbáni narratívába. Szeretik a kamatot, állandóan hosszabbra írják…..
Mindenkinek eljön az életében a pont, amikor regel a Tinderre: hiszen ha munkát, húzódzkodórudat, sört, kávét, barátokat már évek-évtizedek óta az internetről szerzünk, akkor miért ne pont a szerelemmel tennénk így? Hát nem? Nincsenek felesleges körök, eltékozolt órák és randik - mindent előre…..
        Lesz, aki nem olvas bele. És csak mondja és mondja...        Orbán emberi életeket fog feláldozni a GDP-ért. És nem tehet mást. Ha én lennék a helyében én is ezt tenném, és talán éppen ezért nem szeretnék a helyében lenni. Ez nem teljesen igaz, pl. amikor a japán követség fogadást ad, és…..
beavereater 2020.05.18 21:55:11
@Kettes: Tartós tej meg a Háború & Béke szerintem ugrott a fogyasztói kosaradból...
     " ... az informátorok és följelentők között olyan emberek voltak, mint George Orwell (meggyőződésből, önként és ingyen az 1950-es években)...."     Írja Tamás professzor, nem először. George Orwell 1950. január huszonegyedikén meghalt. Egy egész hónapot nem élt az ötvenes években...      …..
       Nem vagyok orvos, nem fogok írni a koronavírusról, de ha valakinek fontos gondolatai támadnak, akkor idekommenteljen, ne egyenesen bele a levegőbe...
beavereater 2020.03.17 12:03:19
444.hu/2020/03/17/onkentessegre-keri-kasler-azokat-akiknek-barmi-kozuk-van-az-egeszsegugyhoz

Aha. Nekik ingyen a szájuk se ér össze, de azért fogjuk meg, oszt' vigyétek.
beavereater 2020.03.24 21:59:45
24.hu/kozelet/2020/03/24/gulyas-gergely-veszelyhelyzet/

Mitismondott a belesgeci? Az ellenzék nélkül is megoldják? Akkor meg mit balfaszkodnak?
       A közbizalom - bizalom a közhatalomban, bizalom a valódi szakértőkben,  bizalom a tudományban, bizalom az orvosokban- az életet jelentheti. Ezek a "legsötétebb órák" és a legsötétebb órákban Orbán Viktor a magyar miniszterelnök. Neki kell megteremtenie a közbizalmat.  A súlyos veszteségek…..
beavereater 2020.03.24 10:01:11
index.hu/velemeny/2020/03/24/veszelyhelyzet_koronavirus_felhatalmazas_politikai_felelosseg_kis_norbert/

A NASA erősen érdeklődik a faszi arcbőre után - az űrsikló programba kéne egy erősebb hőpajzs.
   (Ahhoz, hogy egy járványt le tudjanak győzni, a népnek bíznia  kell a tudomány képviselőiben, a polgároknak bízniuk kell a közhatalomban, az országoknak bízniuk kell egymásban. Az elmúlt években felelőtlen politikusok tudatosan ásták alá a tudományba, a közhatalomba és a nemzetközi…..
beavereater 2020.03.19 16:53:18
@Külsős: Pedig egyszerű. Majd ha a magyarok kíváncsiak lesznek, hogy miért hullik csomóra a nép, és miért omlik össze a csodálatos egészségügy, lehet hogy néhányan vehemensebben tennék fel kérdéseiket ennek-annak. A jó katona pedig majd segít megfékezni (a népet, nem a covidot). + háborús pszichózis, fasza árukapcsolás.
       Kedves Elvtársakelvtársnők, Kedves Járásielvtársakelvtársnők, Kedves Megyeielvtársakelvtársnők!  Külön köszöntöm internacionalista barátainkat az Észak-Bagundai szocialista elvtársakat, akik egyenesen az imperialista körök által támogatott Dél-Bagundai, faszom, fordítva, erők elleni…..
beavereater 2020.02.20 23:06:35
@Kettes: Hát, nem lennék most a székelyek helyében. Elég sokatmondó, hogy amint elfogytak az érvek a koboldnál, (nem is igen voltak) rögtön előhúzza a nemzetiségi kártyát. Most akkor magyar, vagy román vagy székely, vagy mijafene? Nem emlékszem, hogy székely címen lenne a NAV, ahova fizetem az adómat, amit ez a kis gyönyörűség osztogat. Úgyhogy, mivel a PC kora lejárt, azt javaslom ideje visszatakarodni utcaiharcolnia oda, ahonnan előmászott és ott legyen seggből előrántott paprikajancsi.
      Egyszer már írtam arról az 1989-es őszről. Azt az őszt egy Orbán Viktor nevű 26 éves fiatalember az oxfordi Pembroke College-ban töltötte, ahol a politikai liberalizmust tanulmányozta, egy Jótündér nevű 26 éves fiatalember pedig egy indianai egyetemi kampuszra költözött, ahol nagyon fájt a…..
beavereater 2020.02.09 17:17:55
@látjátok feleim szümtükkel: Business as usual a nerben, remélem lassan Szájjelkismadárnál is szorulhat a hurok.
       Mint azt önök is olvashatták, Orbán Viktor dédunokáját Orbán Botond Csenge Tas Emesét nevezte ki Novák Katalin családvédelemi főmatróna a Jövő Nemzedéke Államtitkárság helyettes-államtitkárának. Novák testvérnő elmondta, hogy Botond Csenge Tas Emese fogja képviselni a távolabbi jövő…..