Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemongyadma

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De most tényleg, miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét, aztán meg be is tartják? Nekik is sokkal egyszerűbb lenne, nem? Bár nyilván van amikor meg a homárok nincsenek otthon, pedig azt mondták. De nehéz ez...Olvasónk mindenkit egyformán szid, mert…..
Óriási siker a szocialisták szervezésében Óriási sikert ér el Pestszentlőrinc-Pestszentimre lakossága, amikor általános felháborodásának hangot adva rávette a főváros vezetését, hogy az szélnek eressze a Cséry-telepen garázdálkodó fideszes szennyvízmaffiát.  A…..
Indulás előtt negyedórával bezárták a Wizzair milánói járatának ajtaját, és közölték naiv ügyféllel, hogy másnap új jegy megváltása után utazhatnak legközelebb. Másnap érdekes módon 10 perccel később zárták be a gép ajtaját, és aznap senkit nem hagytak…..
nemongyadma 2013.08.29 17:00:35
@Thomas Dantes: nem jól érted !
nemongyadma 2013.09.03 13:31:03
@gio: ok de akkor,hogyan szálltak fel az utánnuk érkezettek??
biztosan késett a gép mert a csomagjaikat keresték a raktérben,nehogy máá azt megutaztassák ha már a polgárt elhajtották !!
nemongyadma 2013.09.03 16:47:42
@Agyalap: nem azt írja az emberünk.:még négyen beszálltak azután,hogy őt nem engedték fel és utána szedték le a csomagjaikat a raktérből ??
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
Dorináék tavaly karácsony után repültek volna haza Londonba, de a Ryanair beiktatott nekik egy 6 órás várakozást. Panaszukat simán elhajtották azzal, hogy a repülőgép meghibásodása rajtuk kívülálló tényező, ezért nem fizetnek. Erre a levelükre csak faxon lehetett válaszolni,…..
nemongyadma 2013.08.02 08:52:37
@nemongyadma: most nézem Bari oda-vissza wizzel kb 200 juró

Los Angeles oda-vissza kb 700 juró KLM el
nemongyadma 2013.08.02 18:09:27
@kowee: az asszony mesélte de az nem derült ki,hogy nem lett fizetés a vége mert arról lemaradt.....de többször látott már kizsebelést a beszállókapunál !!
J. Krisztusnak a Mester utcai Spárban kellett közbeavatkoznia, hogy szerencsétlen turisták ne hulljanak el az út mentén végelgyengülésben: Olvastam már történeteket eladókról, akik nem tudják mit is jelent a vevő-kereskedő közti kapcsolat, de sokáig olyan városi legendaként…..
nemongyadma 2013.07.24 10:38:49
@nemongyadma: a minap meg "A Vásárcsarnokot" keresték rajtam térképpel a kezükben ....angolul elvakeráztam,hogy 100 méterre van innen és éppen zárva van,jöjjenek holnap.
Végighallgatták és bambultak rám mert ha jól vettem ki spanyolul hadováltak és pár szót ismervén kivettem,hogy hülye ez a gyerek de azé menjünk arra amerre mutogatott !!
Hétállásos polgármesterünk képtelen elintézni a Főkefénél, hogy a Kapocs utcai iskola környéke (és még megannyi szelektív gyűjtő környezete) ne úgy nézzen ki, mint Fekete-Afrika. Régen miért ment? Mintha nem lenne egyenes arányos kapcsolat az álláshalmozás és a kijáró…..
Húsz Uniós tagállam, pályázati úton kiválasztott száz helyi képviselője ismerkedhetett meg Brüsszelben az Erasmus program keretében a Havanna lakótelep közelmúltban zárult szociális rehabilitációjának eredményeivel. Az angol munkanyelvű előadás sorozaton Szaniszló…..
Naiv ügyfélnek egy hét alatt esett le, hogy azért nem kapott visszaigazolást a Wizzairtól a foglalására, mert valami gáz van vele. A Wizzair szerint 337,96 fontra árazott jegyére csak 309,39 font érkezett, pedig a bankja szerint átment a pontos összeg. Kb 2 hónapja a Wizzairtől…..
Igazi hétindító vérfrissítés érkezik a DÉMÁSZ munkatársaitól, akik betörtek egy lezárt tanyára, és ellopták külföldön élő naiv ügyfél villanyóráját. Mindenzt tették a hárommal korábbi tulajdonos 80-as években keletkezett tartozásai miatt: Külföldön dolgozom…..
A Homár még nem látott üzletet Magyarországon, ahol ezt a 3+1 darabos tonhalkonzervet ne 4 darabnak árulták volna, az évek óta változatlan címkéje ellenére. Persze az is lehet, h 5-10 éve felvásárolták a teljes akciós készletet, és azóta sem fogyott el. Mindenesetre, ha valaki…..
Az évadnyitó óta most először foglalkozunk a Trónok harcával, hisz a sorozat kritikus ponthoz érkezett: rajongók ezreit, millióit veszítheti el, vagy éppenséggel teheti rabjává mindörökre. Az "elolvasom" után spoileres sorok jönnek. A könyveket ismerők egyszerre várták…..
Naiv ügyfél táphibával küldte lengyel szervizbe Epson projektorát, amiben bónuszból a 100 ezer forintos izzót is kicserélték: 2.5 évvel ezelőtt vásároltam egy Epson EH-TW3600-as fullHD projektort. A piaci árhoz képest egészen olcsón sikerült beszereznem, picit aggódtam is, de…..
nemongyadma 2013.06.04 11:05:43
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
Az milyen már, hogy a külföldieket az ország első pénzautomatájánál lehúzzák? Lisztferihegy euronetes ATM-jénél a felhasználónak jóvá kell hagynia a "speciális" árfolyamot, sőt azt is, hogy emiatt nem fog utána panaszkodni: Az köztudott, hogy a reptéri pénzváltó több,…..
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
nemongyadma 2013.04.05 18:50:31
@VT Man: ritka madar vagy ...aki erti a story lenyeget '
annyi suttyo hozzaszolas van anelkul.hogy egy repulot is lattak volna a TVben.
a Lisztferencen rekorderek a kotozkodesben.
a 110 mililiteres kezfertotlenitot kidobattak velem....10 mili plusz.Ha letezne ehy ilyesmi robbanoanyag akkor sohasem vinnek fel 10 milivel tobbet ha terrorista lennek !!
nemongyadma 2013.04.05 19:07:57
Naiv ügyfél csapata tudtán kívül expressz járatra szállt, a krakkói Orangeways ugyanis majdnem egy órát javított átlagos részidején. A sofőr annyira túlgyorsult, hogy majdnem egy benzinkúton hagyott egy négytagú amerikai családot, mert azok túl lassan rendeltek: Március…..
nemongyadma 2013.03.26 17:40:52
@Rosszindulatú Vászka: nagyon vicces fiuk vagytok ti..nyomjatok nyugodtan ha kielegit benneteket !
Bar csinalhatnatok magatoknak egy oldalt oszt ott mehetne napszamba a viccesnek hitt zagyvasag !
nemongyadma 2013.03.26 19:50:10
@Rosszindulatú Vászka: az erdemben hozzaszolast ne feszegessuk! es nincs itt semmi szemelyeskedes...hacsak nem annyi,hogy te voltal aki egybol magadra ismertel!
Viszont he en lennek a moderator errefele akkor torolnem azokat akik miatt neha 300 hozzaszolasbol kell kihamozni azt a 30 at ami a temahoz szol.!
Felsobbrenduseged biztos tudataban elvarhatom ugye,hogy ne meltass valaszra egy ilyen alakot mint szereny szemelyem!!
Koszi elore is !!
Megszállta a szentlélek az általában egy farönk empatikus képességével rendelkező Állami Autópályakezelő Zrt.-t, akik egy ellopott autó után is képesek a tulajt megbüntetni. Most hogy a véletlenül egy hete előrejelzett rendkívüli havazást semmilyen szinten nem sikerült…..
István megerősítette múltkori információnkat, azazhogy minden eddiginél arcátlanabb pótdíjfizetési rendszer nem a véletlen következménye a Wizzairnél: Évente 6-8 alkalommal utaztam a Wizzairrel, decemberben volt az utolsó utazásom a velük. A reptéren kedves földi…..
nemongyadma 2013.03.07 07:24:01
@telkoe: ertsed mar amit irtam!
amugy meg igenis amikor bemutatod a pultnal az online chekint akkor ha ugy itelik meg akkor megkernek,hogy tedd be a tatyod a keretbe(nem itthon)es ha nem felel meg akkor megkernek,hogy add fel!
Ez BP en csak a buszba szalasnal tortenik meg ahonnan nem tudsz visszafordulni.
es egy kilogo fogantyun,kereken meg sehol sem voltak kiakadva.
A leirtakat sajat es tobb ismeros,adott esetben beszelgeto partner infomacioibol meritettem.
nemongyadma 2013.03.08 12:29:09
@telkoe: csak nem probalod megerteni ugye?!
az esetek nem kitalaltak.
nem egyszer vegigneztem vagy ismerosom vagy csak egy masik utas meselte.
Bp en kivul meg nem talalkoztam hallottam hasonlo esetrol...ami nem azt jelenti,hogy lehetetlen.
Akarmilyen modszerrel is csekkolsz a busz elott mar nem szednek ki...ez Hungaricum !!
ne faraszd magad a valasszal mert ugyerzem ha latnad se hinned !!
nemongyadma 2013.03.08 18:32:35
@Pitta2: "csak nem vitazunk ki olt meg kit"
valahogyan csak a lenyegen siklatok at !

asszam nem akarom meg 1X leirni de csak le kell :ha az online chekinnel messz akkor is radszolnak ha latjak,hogy tul nagy a csomagod..ha nem akkor mar valszeg megusztad.
ha te felet akkor en az egeszet+amit hallottam....nem egyszer voltam tanuja olyan vitanak amikor kulfoldrol jott utast odakint felendedtek nalunk meg pengethette ugyanazert a csomagert a sarcot,ugyan annal a cegnel csak mas hozzaallassal!!
jah a dutyban vasarolt cuccok irdatlanul megnovelhetik a csomagodat :te is tudod,hogy csak kotekedsz.
de legyen nektek jo sohase hianyozzon az eletetekbol 2-3 centi.... de egyket bunko szomszed se !!!