Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judit, aki hallgat

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mi van Juditkám, mi van a blogoddal? Semmi? Mire nincs időd, maradjál már. Az embernek arra van ideje amire akarja. Jól van ne magyarázkodjál, sok a meló, mi? Meg szar is, elhiszem. Nekem is szar, most mi a faszt olvassak reggel amíg megeszem szendvicsemet 8-tól 9-ig?  Szedd…..
Ezt hallom Az anyagias első randis 2013.03.14 18:11:00
Szia! Bocs hogy késtem, régóta vársz? Húsz perce, uh, majd kiengesztellek valamivel, hehe. És amúgy te honnan ismered a Gáborékat? Gimiből, aha, tök jó hogy tartjátok a kapcsolatot, én a gimis ismerősök közül senkivel, a főiskoláról is csak pár arccal, érted egy bizonyos kor…..
Jaj, hát szervusz Jucikám! Hát hogy vagy? Hát mi van veled? Megy a meló? Igen, szerintem is esni fog. Te figyelj már, nincs valami munka nálatok? Irodavezető, projektvezető, vagy valami koordinátor? Nem, az angol nem megy. Semmi? Jól van, nem baj, majd kifogok valamit. Tudod én már…..
Hát hogy ez sose jön már, mi?  Te hová? Fogászatra? Ú, az szívás. Egy időben én is sokat jártam, sok volt a lyukas fogam, mert a bátyám kint dolgozott németbe, és mindig hozta haza a csokikat. Tudtad hogy a német nutellának tökre más íze van, mint a magyarnak? Fura…..
Judit, aki hallgat 2013.03.07 20:35:26
@mosolygós arc:
Nincs Indexes pasi, de ha van köztük olyan aki szereti a nagy fenekű, hangos nőket, akkor üzenem hogy tőlem írhat mailt.
Hellóka szevassz, mi van veled? Ezer éve nem láttalak. Csak a múlt héten amikor valami kurva nagy dobozt cipeltél. Nebasszálmár mi az a vatera? És miket veszel ott? Nemmondod. Te, és figyelj már, ott ilyen izé is van? Ismerkedés? Hát tudod, társkeresés. Nincs? Jól van, mindegy. És…..