Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tea IWO

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A privát jettel, Louis Vuitton táskával repülő napszemüveges monk elég rendesen kiverte a biztosítékot Thaiföldön. Az interneten kezdett keringeni először természetesen a videó, de mára megjárta a nemzetközi sajtót is.  Thaiföld buddhista ország, a lakosság 95 %-a vallja…..
Tea IWO 2013.06.26 15:56:36
Felkavaró videó járta körbe a thai netet és Facebookot, amely végül természetesen a thai esti tévéhíradókban kötött ki. Kishíján tragikus végű szerelmi háromszög története Phuketről. Vaszilij, az orosz turista április 5-én érkezett Phuketre és ott bérelt egy apartmant.…..
A táppénzszabályok júniustól tovább szigorodtak, miközben a már eddig is gyakori népbetegségek egyre súlyosabb méreteket öltenek Magyarországon. A hosszan tartó munkaképtelenség anyagi vonzataival mégsem néz szembe a magyar, ha egyáltalán van életbiztosítása, többnyire csak…..
  Gátlástalan bűnözők egyre vakmerőbb és agresszívebb módon lépnek fel a könnyű zsákmány reményében.  Egyúttal a leckét is feladják mind a biztonságtechnikai cégeknek, mind pedig az üzlet tulajdonosoknak. Tapasztalataim szerint ugyanis a bűnözők egyre kevésbé…..
Épült Zuglóban egy csöpp, de annál aranyosabb játszótér Alsórákoson, a Cinkotai út és a Negyed utca sarkán. Ez idáig rendben is volna, sőt példamutató dolog más önkormányzatoknak is: tessék szépen játszótereket építeni, mert az fontos dolog!  Ami azonban Viktor…..
Nerdblog Napi cosplay-bige 2013.02.19 10:12:30
Vajon Freddy Krueger női verziója is nyalogatja az arcodat és hülye vicceket nyög be, mielőtt megöl? ..
Tea IWO 2013.06.12 17:28:30
Tisztelt Blog!    Elmondom a történetemet, egészen pontosan 7, azaz 7 órám történetét röviden.  Ez nem lejárató kampány lesz, nem is szeretném megalázni az ott dolgozókat, és nem szándékozom bemocskolni az egész munkahelyet és a munkáltatókat. Ez egy…..
Tea IWO 2013.06.12 17:25:07
@SzumóNé: Ezt én se értem egészen.

Amúgy, próbanapon volt ott, nem kell indokolni és ki is fizették. Sokan örülnének egy próbanapnak, amikor kapnak négyezret. Ha csak egyszer is. Egyáltalán nem értem, miért kellett ez a poszt és igazából mi vele a cél...
Magyarországon minden tizedik gyermek veszélyben él az őt érő erőszak miatt- legyen az fizikai, vagy mentális bántalmazás, vagy akár szexuális zaklatás. A bántalmazások és zaklatások egy részét a családon belül követik el a rettegésben és félelemben tartott védtelen…..
Tea IWO 2013.06.05 15:29:07
@hot-spot: Ahogy föntebb mondták: szia Big Brother.
Ha leülsz vele netezni és együtt néztek filmet, akkor az sokkal normálisabb, mintha utólag te ellenőrzöd.
Az meg, hogy pornót nézett, szerintem egy kicsit meredek. De hát nem lehet ilyesmibe beleszólni... nem is akarok
Tea IWO 2013.06.05 15:31:44
@magánügy: Ez több helyen is lerágott csont lett. Aki nem akarja, hogy elkapják és jól megerőszakolják, az normálisan öltözködik. Akkor is, ha a testhez simuló ruhák számítanak "normálisnak", Madonna befutása óta sok csaj szeret kurvának kinézni, de ez akkor se jó, ha 10ből 9en ezt csinálják, azt azért tisztázzuk.
Aki meg keresi a bajt, az meg is találja.
Miért engedi egy normális szülő, hogy szexszimbólum legyen a 10 év körüli gyerekéből? Beteges dolog ezt egy percig is védeni.
Tea IWO 2013.06.06 16:13:18
@József Szabó 1974: Először is, lány vagyok. És nem állat. Állat volt a te anyád, amikor megszült téged. Az.
Másodszor pedig, aki keresi a bajt, nem csodálkozhat, ha meg is találja. Ezzel mi rosszat mondtam? Nem tetszik? Szerinted mire való a net, ha nem arra, hogy kifejthessük a véleményünket? Ja, ha neked nem tetszik, akkor inkább maradjunk csöndben, mert te csak a saját véleményedet akarod látni mindenhol?
Mennyi eszed van neked, te kis szerencsétlen fasz?

@Jámbor Aranka: Sajnos sokan ösztönlények. És erre érdemes most már egyre inkább odafigyelni, erre bizony készülni kell. És nem úgy, hogy a 10 évesnek szexi ruhákat veszünk. Remélem, érted a lényeget és nem gondolod azt, hogy énszerintem rendben van az, ha bárki bárkit megerőszakol.
Nyugalom, vagyok, leszek, csak elutaztam kicsit pihenni, ahol nincs ilyen össze-vissza idő :) Azért írom ezt le gyorsan, mert sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz már új írás, mi van velem, egyebek.Ha már itt vagyok, 1-2 közérdekű információt szeretnék közölni: Kevesebb…..
Tea IWO 2013.05.29 15:02:10
@florentina: Te is büszke lehetsz magadra. És férfikurvákkal jössz össze, esetleg Afrikába is utazol (a nagy bambuszért), vagy buzulsz?
Tea IWO 2013.06.03 15:52:32
@érettférfi: Az egész blog. A szándék. Ocsmány. És az is ocsmány szerintem, aki ezt normálisnak tartja.
Tea IWO 2013.06.03 15:54:07
@rpflora: A stílusod pont olyan ocsmány, mint amilyen a véreredményed lehet a nemibeteggondozóban.
A legszomorúbb az, hogy az ilyeneket, mint te, simán TB-re gyógyítják azzal a sok szarral, amiket összeszedtek. Hányingerkeltőek vagytok.
A rendszerváltás óta nem tapasztalt jelenség tanúi lehetünk a Parlamentben nap mint nap mióta Kövér László lett a ház „fura ura”. A 2010. május 14-én megalakult országgyűlés házelnöke olyan új légkört hozott a falak közé, amely eddig nem volt tapasztalható. Egyre…..
Azt már éppen eleget sulykolták, mi az, amit egy önéletrajznak tartalmaznia kell. A dayjob.com viszont azt foglalta össze, mi az, amit mindenképpen hagyjunk ki. A kudarcok Ezt valószínűleg mondani sem nagyon kell, hiszen az önéletrajz alapvetően marketing eszköz, amellyel saját…..
Tea IWO 2013.06.03 15:05:38
@nwp: Nem mindenkinek egyértelműek ezek. Nekik szól a poszt. Hihetetlen, milyen önsorsrontó önéletrajzokat lehet olvasni...
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Tea IWO 2013.05.29 15:30:22
@Elstron: Sok játszóházban a szülők egyáltalán nem tartják tiszteletben a szabályokat egyébként. Az állatkertnél van egy játszóház. Ott kikötés, hogy a gyerekkel kell lennie a szülőnek. Ez a lényege. Nyilván van néhány segítő, mert kellenek... de NEM gyerekmegőrző, hanem játszóház.
A szülők ezt leszarják.... bemegy a gyereka játékok közé, a szülő meg kint, 50méterrel odébb eszik-iszik, elvan. És tényleg elhiszi, hogy csak azért, mert nem mennek a segítők szólni, hogy "hol vagy már apukám", akkor tökre rendben van így...
Sajnos nem az enyém, hanem Nikáé, aki Finnország északi részén, Rovaniemiben él, ott, ahol Joulupukki, a finnországi Mikulás is. Mindemellett persze fény (méghozzá a hónapokig tartó nyári...) derül egyebek között arra is, miért nagy kihívás egy külföldinek az…..
Tea IWO 2013.05.29 15:28:02
@tilmir: Nagyon igazad van. Egymást tolerálni... az nagyon fontos. Sokan az önmegvalósítást tartják még házasságban is fontosabbnak, mint a saját gyereküket. És tényleg, a bullshit szöveg mindig megvan, hogy "jobb lesz így".
Értsd: jobb lesz a gyereknek, ha én nem viselkedek rosszul, mert a házasságban - amit én akartam - nem vagyok hajlandó normálisan viselkedni és a másik se fog, TEHÁT a gyerek érdekében megszakítjuk azt.
Szégyen...
Rengeteg felnőtt életében játszott meghatározó szerepet kutyájával való gyermekkori barátsága. Aki kutyus mellett nőtt fel, tudja, hogy ez egy olyan élmény, ami mással össze nem hasonlítható. Aki ilyen, felhőtlen gyermekkorra emlékszik vissza, annak nem is kérdés, hogy a…..
Tea IWO 2013.05.24 19:11:58
@TH: Elég alaposan utánanéztem sajnos. Több ismerősnél is láttam, milyen, amikor egyesek elhiszik, hogy a belvárosban jó lehet egy kutyának.
Tökre rossz a kutyának, valljuk be. Egyáltalán nem jó neki. És ezt úgy mondom, hogy látom, ennél többet már nem is lehet levinni a kutyát. Naponta 3szor mennek, több órára összesen. Van, hogy a kutya, főleg jó időben, több, mint 4 órát lent van. De AKKOR SE való a kutya a városba, ez a véleményem.
Kert kell neki, ahol szaladgálhat és szaglászhat, nem a betonház. Itt a városban mi se érezzük jól magunkat, akárhogy próbáljuk magunkat átverni...
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
Tea IWO 2013.05.23 20:08:26
A világ egyre több országában adnak lehetőséget a munkáltatók anonim pályázat beadására. Nem befolyásolhatja ilyenkor a jelentkezők közötti választást sem az ismeretség, sem a bőrszín, sem az életkor vagy más egyéb tényező, kizárólag a szakmai alkalmasság. Nálunk…..
Tea IWO 2013.05.22 20:20:16
@okyo: Látom, eltaláltam, mert nagyon kussolsz...
Tea IWO 2013.05.22 21:06:19
@okyo: Nem veszem komolyabban, mint bárki más.
A dohányzást én se tartom lopásnak, a dohányzással vagy bármi NEM MUNKÁVAL töltött idő az, ami lopás, mert a munkahelyen azért fizetnek, hogy dolgozz, nem azért, hogy dohányozz. De játszd még a hülyét, jól áll neked.
Friss levegőért ki szoktam menni a szabadba, ne aggódjál te amiatt kis barátom. Eszem a zúzádat.
Nem siránkozok és nincs életutálattól eltorzult arcom se, te szerencsétlen idióta, te.
Tea IWO 2013.05.23 20:02:43
@okyo: Bocs, nem szeretem, amikor valaki óránként húsz percre elhúz és helyette kell dolgozni, mindezt évekig.
Lehet bazsalyogni meg ostobán röhögni, de ha majd te jársz rosszul, akkor lehet, hogy te gondolod ezt másképp.
Képernyős munkahelyen óránként 10 perc adott, a pihenésre. Ebédszünet mindenhol adott szinte. Meg van szabva, mikor lehet kivenni és mennyi időt. Általában fél óra.
Eddig megvan?
A wc-re mászkálást nem szokták megszabni sehogy, mert ÁLTALÁBAN nem szoktak vele visszaélni.
Ami a dohányzást illeti, azt meg nem merik megszabni, mert ugyan nem olyan fontos, mint az alapvető dolgok, wc és kaja... de a függők miatt ez egy érzékeny téma. Engem nem is érdekelne, ha valaki fölvesz egy dohányost, mert a barátja, vagy mert jó a szakmájában, az oké, egész addig, amíg nem csapatban dolgozik és nem a csapat többi tagja szopja meg azt, hogy ő elhúz fosni a szaros füstjét, mások meg helyette dolgoznak, még egyszer mondom, óránként húsz perceket.
Fölfogjátok már végre? Vagy nagyon nehéz? Még elbeszéltek mellettem, a semmiért? Idióták.
Ma reggel újra mentünk párterápiára. Reggel 8-ra kellett volna, de sikerült pont akkor felébredni, úgyhogy ment a nagy magyar anyázás, dugóban araszolás, sikertelen parkolási kísérletek - röpke egy órát késtünk. A másfél órás sessionről. Ez még tőlünk is sok. Gábor…..
Tea IWO 2013.05.23 19:58:05
Az az internet korában egyáltalán nem meglepő, hogy bizonyos dolgokról olvasunk valamit, és néhány kattintással eljutunk az azzal homlokegyenest ellentétes információhoz is. Ez a gyerekekkel kapcsolatban mintha hatványozottan így lenne. Szülő legyen a talpán, aki el tud…..
Tea IWO 2013.05.21 21:07:36
@Fedor: Kimenni a természetbe, barátkozni az állatokkal, látni, tapasztalni, ÉLNI, ez megvan?
Vagy csak a kütyük vannak meg? Mert azok megvannak, látom. Gyártjátok ezeket, hogy ennyire véditek? :D
Tea IWO 2013.05.22 17:08:44
@Fedor: Nem tudok élettörténetet...
Csak fölvetettem valamit.

Szeretem a blogoknál a hozzászólásokat. Kiderül, hogy mindenki csak az értékes műsorokat nézi a tévében, csak értelmes dolgokat nézet a neten a gyerekével és csak csupa hasznos és fejlesztő játék van odahaza. Szemetet senki nem eszik és persze senki nem is eteti a gyerekével.

Nem tudom, pl te hol olvastál TILTÁST nálam, nem tiltok semmit és nincs is mit, ami nincs, azt nem tudom tiltani, az pedig, hogy "hátrányba kerül" egy gyerek, mert nem ismeri az engribördszöt meg a kígyós játékot, nem ismeri a barátok köztöt és a huszadik, roppant fontos appot, amit letölt neki valaki, vagy akár ő, mert elsősegélynyújtás és kresz helyett inkább ezt tanulja meg... hát nem tudom... legyen az, hogy inkább akkor nem mondok semmit, jó? :(
Tea IWO 2013.05.22 18:50:32
@Fedor: Persze, hagyjuk, szerintem is.
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
A XI. kerületi jegyző olyan cinikus, hogy noreply@-os e-mail címről küd leveleket. Azt állítja, ők nem hajlandók válaszolni a Jarokelo.hu-n keresztül elküldött lakossági bejelentésekre, mert azok nem elektronikus úton lettek előterjesztve.  A XI. kerületből a…..
Tea IWO 2013.05.22 17:18:40
@Secnir: Jól mondod :)
Rendőr ismerőseim gyakran mesélik, hogy a betörők előzetesen feltérképezik azokat a  családi- házakat ill. azok környezetét, ahova később betörnek. Tippadókat is bevonnak esetenként, de ők személyesen is megfordulnak a célpontul kinézett családi ház környékén. Adatokat…..
Tea IWO 2013.04.25 14:55:12
@enpera: szabad szemmel is megnézheti, igen. Ettől ez még nem normális. A bűnözőnek egyszerűbb lesz a dolga így, a google segítségével.
Németországban pl a házszám - nagyon helyesen - személyes adatnak minősül. Ezért ott azt nem lehet fotózni, vagyis kitenni nem.
A fogvatartottak nagyjából fele éhségsztrájkba kezdett a hírhedt guantánamói fogolytáborban. A 166 sztrájkolónak közel fele semmilyen táplálékot nem fogad el. A rabok az embertelen körülmények és a határozathozatal nélküli fogva tartások ellen lázadtak fel. Néhány rabot…..
Tea IWO 2013.04.22 15:52:41
@Fejesrob: Ezt te se gondolod komolyan :D
Hogyan szórakoztassuk társadalmunk kutyával rendelkező igen jelentős hányadát? Ha már semmi más nem jön össze, legyen háromévenkénti ebösszeírás, nehogy azt mondják, kutyába se veszik őket. És milyen adatokkal? Pontosan ugyanazokkal, amelyek már egy másik nyilvántartásban…..
Tea IWO 2013.03.26 14:33:56
@sweeney todd: Korlátolt te vagy, te szerencsétlen kis barom, te.
Mennyi eszed van? Vakvezető meg a bombakereső kutyán kívül szerinted a belvárosban milyen "terápiás" kutya létezik? Annak a szarában taposunk egész nap és annak az ugatására ébredünk? Úgy hiszem, nem.
Olyan emberek kutyái ezek, akik semmiféle terápiát és úgy egyáltalán semmi értelmes és a társadalom számára hasznos dolgot nem csinálnak a kutyáikkal. Ugattatják őket, ha meg beszól valaki, akkor mutogatnak - ahogy fentebb mondta valaki - kisgyerekes családra, autókra, meg eszükbe jutnak az afrikai éhezők is, meg minden hülyeség.
Csak azt nem veszik észre, hogy őket utálja mindenki.
Tudod buta kis barátom, az a korlátolt, aki nem fogja föl, hogy a kutyája hangos és nem kíváncsi rá senki. Az a korlátolt, te seggagyú, aki nem fogja föl, hogy a városban, főleg a belvárosban egymás hegyén-hátán élünk, méterekre egymástól, ahová nem szükséges még egy zajforrás, mert van épp elég.
Húzzatok a kutyáitokkal a pusztába, ahová valók vagytok, állataitokkal és a szaros elveitekkel együtt. Ezt tudom mondani.
Tea IWO 2013.03.26 14:34:52
@proxy user: Anyádnak kellett volna szednie ahelyett, hogy azon fáradozott, hogy te megfoganj, mert valljuk be, sok értelme nem volt. Ugye?
Tea IWO 2013.03.27 16:53:58
@sweeney todd:
"az enyém nem ugat, az ürülékét fölszedem, akkor miben is zavar téged?"

Semmiben nem zavar. Annak örülök, hogy mindenki fölszedi a szart és senkinek nem mukkan meg a kutyája. Legalábbis, ahogy elmesélik.
Pont olyan ez, mint a cigi. Amikor beszélgetek a neten dohányossal, akkor mindig kiderül, hogy egyik se fossa a füstjét a megállókban, már a tiltás előtt se tette. Hát hogyne :)
És persze nem dobálja el a csikket, hanem elviszi a szemetesbe, ahová való. Hogye, persze :)
Az a szomorú, hogy ez akár igaz is lehet, csak azt kell megérteni, hogy ha tényleg te vagy az a tízből egy, aki normálisan kutyázik/cigizik, akkor is keményen rá kell menni ezekre a dolgokra, mivel a tízből kilenc bizony telibeszarja. Gondolom, te se vagy vak és te is léptél már kutyaszarba és gázoltál már csikkekbe. Ugye?

@proxy user: Miért, anyád is már szabadon sétálgat? Az veszélyes :(