Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeTrend

1 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A macskák szép és különleges háziállatok, de a bútorok megkarcolása jelenthet problémát az állattartók számára. A macskák természetükből adódóan szeretnek karcolni, ami azonban gyakran a bútorok károsodásához vezet. Az okok és a megoldások is változóak lehetnek, és az állattartóknak fontos, hogy…..
NeTrend 2024.05.01 20:30:52
Ajánlom figyelmetekbe a következő oldalt: luckypet.hu/macska/
Olvashattok néhány igazán érdekes cikket a cicusokról!
Még nem késő, hogy megtervezzük a következő kertészkedési szezont. Mi vált be az előző évben, melyik zöldségféléket szeretnénk idén kipróbálni? Az elhúzódott rossz idő miatt még van kis idő, hogy a hobbikertész szabadföldre tervezett vetőmagkészletét rendszerezze,…..
Ismét eltelt egy negyedév. Megpróbálom összefoglalni mi is történt velünk röviden.Fólia építés projekt.mit is mondjak... nem volt egyszerű de sikerült. mondjuk azt hogy nagyjából 0 szakértelemmel faterral nekikezdtünk hogy a mi elképzelésünk szerint megcsináljuk a sátrat.  a tavalyi helyet…..
Végre megnyugodtam, megjelentek az első bimbók és virágok a héten... Mégis csak lesz ebből chili! :) ..
Lajos tanyája Paradicsomfajták 2015.09.05 11:17:57
A kertben termő dolgok közül a kedvencem a paradicsom. Több fajtát is ültettünk, mind nagyon finomak: Black Prince Ökörszív Goldene Königin Manó Patvarci szőlőszem Maglódon gyűjtött nagy bogyójú sárga fajta. A pontos fajtáját nem ismerem. Én Maglódi sárgának…..
Itt a február, a legtöbb kiskertes, aki maga neveli a palántáját, ilyenkor szerzi be a paradicsomültetés minden kellékét, beleértve a magokat is és lát neki a palánták felneveléséhez. Az alábbiakban bemutatnék 5+1 piros paradicsom fajtát, amit korábban már termesztettem és úgy…..
Az egyik zöldség, ami miatt úgy döntöttem, hogy ha egyszer lesz kertem, mindenképpen lesz benne hely a zöldségeknek, az a cukkíni. Cukkíni és cukkíni között ugyanis óriási különbség van, és a magyar cukkínitermesztési szokásokkal nem igazán vagyok…..
  Nemsokára itt az év századik napja – amikor is a hagyomány szerint a tökféléket vetni kell. A cukkini, patisszon, vagy a főző- és sütőtök talán a legalkalmasabb növények arra, hogy az ilyesmivel korábban nem foglalkozó kerttulajdonos első saját zöldségeit…..
NAGYDOBOSI SÜTŐTÖK: A nagydobosi sütőtök az első, államilag elismert, Magyarországon termesztésbe vont sütőtök fajta. Tömege 5-10 kg, külsőleg szürke héjú, vastag, narancssárga húsú, rövid, zömök kocsányú, 6-10 részben cikkelyezett. Íz világa széles spektrumú: az édestől a parázsig (gesztenyére…..
City911 Védtelen okostelefonok 2012.04.26 11:42:00
Több mint egymilliárd okostelefon van napjainkban forgalomban, amelyet tulaj- donosaik, nagyobb értékük ellenére sem óvnak. Egy felmérés szerint az előfizetők mintegy 84 százaléka keveset tesz intel- ligens   eszközének   védelmének  érdeké- ben, 40…..
A 36 éves férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával gyanúsítottként hallgatták ki...
fotó: RendőrségKábítószer-terjesztés megalapozott gyanújával vett őrizetbe egy 26 éves férfit csütörtökön a Nyíregyházi Rendőrkapitányság élet- és ifjúságvédelmi alosztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított rendszeresen adott el marihuánát,…..
  A sportfogadás egy izgalmas és kihívást jelentő tevékenység, amelyet milliók űznek szerte a világon. Ha szereted a sportot és az izgalmat, amit a Tippmix tippek nyújtanak, akkor az 1x2.hu az a weboldal, amit ismerned kell. Az 1x2.hu a sportfogadás világában kiemelkedően jó hírnévvel rendelkező…..
NeTrend 2023.11.26 20:40:30
Hús:40 dkg hátszínfriss kakukkfűsó, borsolívaolaj Mártás:1 közepes vöröshagyma2 közepes fokhagyma10 dkg csiperke gomba2 dl vörösbor3-4 kanál tejföl Miután a hátszínt vékony szeletekre vágtuk, egy kevés olívaolajjal és a friss kakukkfűvel bedörcsöljük a húst, majd 5-10 percig állni hagyjuk. Ezután…..
Egyre több televíziós programban láthatunk csodásabbnál csodásabb ételkölteményeket, olyan alapanyagokból, amivel egy "földi halandó" csak a képernyőn keresztül találkozhat. Ilyen látvány után néha elgondolkodom, hogy vajon tudnék-e hasonlót csinálni. Talán nem, de senki nem születik sem szakácsnak,…..
Kisvárosi srácként mindig is közel állt hozzám a barkácsolás, hogy valami újat alkossak, létrehozzak. Ezért is hoztam létre ezt a blogot, hogy a velem hasonló cipőben járó emberek, akik szeretnek barkácsolni, alkotni, kreatívkodni ötleteket merítsenek s kellemes időtöltésként valami szépet…..
Az interneten, könyvekben könnyen utána lehet nézni milyen helyen javasolják az orchideákat tartani. Világos, de nem napos, meleg, de párás is. Akkor hol is lesz a lakásban megfelelő helyen? Találtam egy tökéleteset, íme... ... a tökéletes hely. Egy nagy gond azért van…..
Orchidea Kalandok Üdv itt! 2017.06.02 15:21:25
Kedves Olvasó, aki véletlen tévedtél ide! Engedd meg, hogy pár mondatban elmondjam, hogy miért hoztam létre ezt a blogot! Legfőbb okom az volt, hogy dokumentálhassam az orchideáim fejlődését, és megoszthassam a tapasztalataimat, hátha valakit érdekel. Esetleg Te, kedves Olvasó, tudj nekem segíteni…..
Géles hangyairtás alkalmával mikroadagolós gélezőpisztolyból juttatjuk ki a speciális hangyairtó csalétket, mely ellenállhatatlan vonzó hatással bír a hangyákra. A szabadforgalmú hangyairtó csalétek formulákat a hangyák általában kerülik, ezek a szintelen-szagtalan hangyairtó pöttyöknek azonban…..
Hozzávalók: 2l víz 1 csokor menta 2db citrom 1tk citromsav 1kg cukor Önts egy edénybe 2l vizet. Mosd meg a mentát és tépkedd a vízbe a leveleit. Karikázd fel a citromot és protezsáld bele a vízbe. Tedd a hűtőbe ázni egy éjszakára. Másnap halászd ki a növényi részeket, a citromot még…..
A menta amennyire tágtűrésű, éppoly széleskörűen felhasználható növény. Ha egyszer megjelent a kertben, akkor szinte lehetetlen eltüntetni onnan. A legkönnyebben úgy ismerjük fel, hogy a levelét megdörzsölve mentolos illatot érzünk. Készíthetünk belőle szörpöt, likőrt, teát, de felhasználhatjuk…..
Üdvözlünk az AnimeWorld blogján! Ha anime rajongó vagy, akkor valószínűleg már tudod, hogy egy jó pólóval mennyit dobhatsz a stílusodon és a kedvenc sorozataid iránti rajongásodon. És itt van egy jó hír: nálunk megtalálod az összes kedvenc anime sorozatodhoz illő pólót! A legnépszerűbb anime címek…..
Ingyen online szexchat, élő szex, magyar lányok webkamerái. - Élő szexchat..
Hétköznap lévén, ma rosszlány voltam.Két vendéget fogadtam ma. Az első délelőtt 10 órakkor jött. Átlagos 35-ös üzletember kinézetű forma. Talán egy kicsit jobban öltözött volt mint amilyen a hétköznapokon szokott lenni, látszott rajta régóta készült már erre a…..