Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brúnó Kapitány

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ass blaster Honvágy 2019.02.10 11:14:10
Ez egy lelkizős fejezet akinek nem jön be a műfaj itt hagyja abba. Mi indított ennek a posztnak a megírására?  Általában évente egyszer megyek haza karácsonykor 1-2 hétre, így Epres Attila barátommal aki a Diggerdrájver színdarabban engem játszik csak olyankor szoktam személyesen találkozni,…..
ReCenzor Van az a pénz. 2018.11.30 20:34:23
Osztrovszkij (nálunk) keveset játszott, 137 éve papírra vetett üdítően, fejbekólintóan friss darabja olyan sebészi pontossággal szembesít minket a jelenünkkel, hogy az szinte fáj. Fáj azért, mert a valahol Oroszországban a lét és nemlét peremén egzisztáló vidéki színtársulat lavírozása a pénzosztó…..
ReCenzor Íme a rettenet maga. 2018.11.09 11:46:44
Az úgy volt, hogy bejött a Paizs Miklós egy jócskán magasított cipőben és azt mondta, hogy: "Nyitány!" Aztán ott volt a földön egy ormótlan izgő-mozgó, még fejletlen, szinte csecsemő szőrcsomó: a BAJUSS. (Minden hatalom, és ezért minden küzdelem forrása.) Aztán jegesmedvék(?) vagy csak dehumanizált…..
Taknyos zsepi, taknyos zsepi, egy kávé mellé járó, lyukas zacskó cukor, egy kulcs, egy darab fika (mert épp nem volt meg a taknyos zsepi), egy lejárt internetszámla, egy mobil (a hátlapja törött), taknyos zsepi, egy pasitól kapott gyűrű és egy másiknak írt, soha át nem adott levél. Ida táskájának…..
ReCenzor Fásult, mint az ország. 2018.10.18 05:21:54
Van abban valami gyanúra okot adó, ha egy olyan szerzőnek, mint Bukgakov, alig-alig játsszák egy darabját. Ráadásul a Bíborsziget című opusz alanyi dráma, nem átirat, nem dramatizált novella vagy regény, hanem maga a mester vetette azt papírra 1928-ban.   Foto: Vígszínház, Facebook     Lehet,…..
Van egy ember. Kora ötvenes magyar emigráns, aki immár négy éve nehézgépkezelőként igyekszik élni és megélni Londonban a feleségével és kisiskolás gyerekével.Van egy ember, Horváth Jánosnak hívják, aki Digger néven négy éve dokumentálja internetes blogjában az emigráns…..
Nem tudom eldönteni, hogy a minden szintet alul múló dilettantizmus áll az útdíjas botrány hátterében, vagy egyszerűen tényleg ennyire le akarja húzni a kormány a népet. Úgy néz ki, a fiúk a teherautók számára már kötelező használatarányos rendszert akarják kiterjeszteni a…..
Brúnó Kapitány 2015.01.02 02:57:13
Kedvenc publicistánk a héten az USA-t ekézi a CIA-kínzásokról nyilvánosságra hozott szenátusi jelentés kapcsán. Nem kicsit, nagyon. Az ihletet egy CNN interjú adja melynek nyomán a Mester odapörköl McCain szenátornak, majd elemelkedve a jelentől, a bűnben fogant államról, az…..
Kedvenc publicistánk nagyot ment ma reggel: a november végi angliai "Fekete Péntek" rögbi-meccseket idéző, tv-kért és botmixerekért egymást ölő háziasszonyaitól pazar logikai íven jut el a hazai CBA-t bojkottálni akarók lehazaárulózásáig. A fogyasztókat itt, rögtön az első…..
Brúnó Kapitány 2014.12.08 16:51:52
@smartdrive: Miért? Gáz?
Moliére 340 éve a Képzelt beteg előadása közben Argan szerepében halt meg – szinte - a színpadon. Ma, 2013 decemberének végén az Örkény Színház Képzelt betegében némi félreértés után ugyan, de szintén érte jön el elsőként a halál. A Mohácsi testvérek Moliére…..
Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok - s miattatok egész Magyarországon - röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott…..
Brúnó Kapitány 2013.12.01 23:12:59
@Marcell Árendás: Köszönöm a kultúrált hozzászólást. Apropos... melyik egyetemen diplomáztál?
ReCenzor Hánnyál Marci! 2013.09.19 10:52:02
Ha hinni lehet a lehető legautentikusabb forrásnak, magának P. Mártonnak, akkor témánk címe akár ez is lehetne: P. Márton, Foky Ottó unokaöccse, Makk Marci ihletője leköpte Gyurcsány Ferencet, Magyarország korábbi miniszterelnökét.  Gyáva bátor tett volt, szó se róla!P.…..