Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli985

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mély hullámvölgybe került a Juventus Massimiliano Allegri vezetésével, s az újonc Monza otthonában elszenvedett szégyenteljes vereséget követően egyre erősödik a szurkolói elégedetlenség, a többség pedig a csapattal korábban zsinórban öt bajnoki címet nyerő szakember távozását követeli. Allegri…..
A Juventus szégyenteljes produkcióval zárta az őszi szezon első felvonását, a Monza elleni meccsen véget ért a bajnokságbeli veretlenségi sorozat is. A mérkőzés meghatározó pillanata volt Ángel Di María kiállítása, s ezt követően a Juventus már nem tudott igazán felülkerekedni ellenfelén, s a…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
Zoli985 2022.09.15 08:51:09
@Dante01: Ez a mondatod megfogott: "Ha nem Juve szurkoló vagy a kutya nem nézi a meccseidet" ebben nagy igazság van, a semleges szurkolókra semmilyen hatással nincs a csapat és ez egy nagy baj a mai világban
Arkadiusz Milik a Benfica elleni meccsen korán előnyhöz juttatta az Öreg Hölgyet, ám gólja nem volt elég, hiszen a portugálok még a szünet előtt egyenlítettek, majd a második félidőben meg is nyerték a meccset. „Irányítottuk a meccset az első 25 percben, jól teljesítettünk, és gólt is szereztünk.…..
A Juventusra sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés vár szerda este, a zebramezesek a Benfica együttesét fogadják Torinóban, s nyerniük kell, amennyiben ott szeretnének lenni az egyenes kieséses szakaszban. "Ángel Di María ismét rendelkezésünkre áll, de még nem tudom, hogy az elejétől a pályára…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol az előzetesen verhető ellenfélnek tűnő Villarreal következett. Az első mérkőzésen a zebramezes csapat a rendkívül gyorsan megszerzett idegenbeli vezetés tudatában visszahúzódott, az…..
Zoli985 2022.08.25 14:01:23
@venember83: Halálcsoport esetén, ami elnézve a csoportokat könnyen összejöhet, bizony nemlenne könnyű nekik. No, az Intert kivéve, örülnék ha minnél tovább jutnának az olasz csapatok, persze velünk az élen legtovább :)
Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio megosztotta értesüléseit Adrien Rabiot küszöbön álló távozásának ügyében, de nem szolgált kedvező hírekkel sem a Juventus, sem a Manchester United számára. Állítása szerint az egyeztetések lelassultak a középpályás és az angol klub között, s ennek az a legfőbb…..
Zoli985 2022.08.18 08:52:16
@MGB75: Bennem is ez fogalmazódott meg...Rettenetesen égőnek érezném, ha az anyám lenne a menedzserem. Plussz nem is tudok komolyan venni egy olyan kvázi felnőtt játékost akinek az anukája az ügyintézője.
Zoli985 2022.08.18 13:22:41
@Rocky80: Elbirtam volna én is! Végülis, igy még a menedzseri dijazás is házon belül marad.
A Juventus fölényes győzelmet aratott első tétmeccsén, a legcsillogóbb teljesítménnyel talán Ángel Di María szolgált, azonban az argentin játékosnak el kellett hagynia a pályát feltehetően combközelítő izom sérülése miatt, állapotának pontos felmérésére pedig várhatóan kedden fog sor kerülni. „Nem…..
Giorgio Chiellini a La Gazzetta dello Sport munkatársának beszélt a Seattle elleni hazai, 2-1-es győzelem után, amelyet számos egykori csapattársa a helyszínről láthatott. „Örülök, hogy itt voltak, és szerintem megértették, hogy miért választottam ezt a klubot. Meg akarom mutatni Európának, hogy…..
A Corriere dello Sport a Juventus meglepetéshúzásáról ír, mivel a lap szerint az Öreg Hölgy előrehaladott tárgyalást folytat a Livepoollal Firmino ügyében, miután az olasz klub 22,6 millió eurót kínált az elmúlt években BL- és PL-győzelmet elérő klubnak. Sőt, egyes lapok szerint a játékossal már meg…..
Andrea Pirlo meglepetésemberként érkezett a Juventus felnőtt csapatának a padjára, azonban mai távozása korántsem meglepő, mivel a tegnap már szinte az összes megbízható médiaforrás Massimiliano Allegri visszatérését erősítette meg. A Juventus a mai napon búcsúzik Andrea Pirlótól az alábbi…..
A Juventus beáldozhatja Wojciech Szczęsnyt annak érdekében, hogy így helyet biztosítson keretében az AC Milan hálóőrének, Gigio Donnarummának.  A Tuttosport beszámolója szerint a lengyel kapusért a Premier League-ből és a Bundesligából is  mutatkozik érdeklődés, s a Juventus kész meghallgatni az…..
A Juventus elmúlt időszaka messze nem a tervek szerint alakult, hiszen a Porto elleni sima BL-kiesés után a bajnoki álmokról is lemondani kényszerült a Benevento ellen mutatott nehezen értelmezhető teljesítménnyel. Ezt követően természetesen a lapokban számos változás lehetősége felmerült, a minap…..
Massimiliano Allegri a minap a Sky Sport Italia munkatársának nyilatkozott, miután közel két éve távozott a Juventustól, és azóta lényegében nem beszélt a sajtó képviselőivel. „Nem szólaltam meg két éve a sajtóban, remélem, hogy nem fogok túl sok butaságot összehordani.” - kezdte az esti műsort az…..
A 43 éves klublegenda, Gigi Buffon a minap a The Guardian munkatársának beszélt számos témáról, a korát figyelembe véve először is arról, hogy meddig folytathatja még aktív karrierjét, de felmerült a koronavírus-járvány miatti lezárás kérdése is. „Nos, az én fejemben van egy végső dátum, ami a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Mindenki gondolkozott már azon, hogyan telik vajon a zebrák egy napja az edzőtáborban. Nos, most mindenki számára fény derül erre a kérdésre, még ha nem is a valóságról, hanem a blackwhitereadallover.com íróinak abszurd, de mulatságos agyszüleményéről van szó. Edzőtábori…..