Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Cerveza

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Linkedin blogjában jelent meg a egy infografika a nőkről, azaz, hogy mit akarnak a nők. Néhány kérdést tett fel több ezer nőnek a Linkedin. Mint: Mit szeretnél a munkádtól? Mit jelent neked a siker? Mi a legnagyobb kihívás a munkádban?  A több ezer nő válaszolt…..
 Azt hiszem, ezt a dalt mindenki ismeri. Gyerekkorunkban megtanultuk, hogy ilyen egy család. Apa mosdik (megjött végre a melóból, ráfér a pihenés) Anya főz (dolgozott Ő is, de a háztartást akkor sem ússza meg) Együtt lenni jó. (legalább így este, meg hétvégén talán,…..
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
Attila Cerveza 2013.09.13 23:04:09
Attila Cerveza 2013.09.14 14:25:29
@szintetikus: "Ha férfi vagy, légy férfi,
Függetlenségedet
A nagyvilág kincséért
Árúba ne ereszd.
Vesd meg, kik egy jobb falatért
Eladják magokat.
„Koldúsbot és függetlenség!”
Ez légyen jelszavad."

Petőfi Sándor
Nőkovács Játssz! 2013.05.04 13:14:52
Nem a férfiakkal, játssz a nőiségeddel! Igaz, ezt csak akkor tudod megtenni, ha az önértékelésed viszonylag rendben van.Először talán erről kellene írnom, de szóba került valahol a játék, így most ez van soron.:-) Mindenesetre az önértékeléssel kapcsolatban annyit most…..
"Ha a férfi és a nő egymás társai az életben,és kiegészítik egymást, csak akkor vezetik jól a háztartásukat, ha megosztják a munkát.Egy bölcs anya minden idejét lefoglalja a gyermekei iránti gondoskodás.De ahol mind a férjnek, mind a feleségnek dolgoznia kell a puszta…..
A Nőtlenek KiáltványaPREAMBULUMEzidáig hazugságban éltünk. Abban a hazugságban, hogy mindenki megtalálja párját, hogy mindenki boldogságot találhat valakivel. Senki sem lehet örökké elesett és magányos."Minden zsák megtalálja a maga foltját". A feminizmus korszakában…..
Berlin megfúrná Brüsszel tervezetét a vállalati női kvóták bevezetéséről. A müncheni Süddeutsche Zeitung úgy értesült, a német kormány ukázba adta Brüsszelbe menesztett képviselőinek, hogy legmagasabb szinten képviseljék azt az álláspontot, mely ellenes az EU női…..
Attila Cerveza 2013.03.10 02:18:02
Ha a hírekben hallok egy-egy extrémebb hírt, mindig csodálkozom, hogy történhet ilyen, hogy tehetnek emberek olyasmit, amit. Azután ha látok róluk képet vagy filmet, akkor egyből AHA élményem van, hirtelen minden érthető lesz.   Így történt most a radikális feministákkal…..
Attila Cerveza 2013.03.04 16:54:46