Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biggianni

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy megvalósul Orbán terve, de nem lesz benne sok köszönet. ..
Igen, tudom. Kicsit fennhéjázó a címadás, de valóban az ötletet a Wellington bélszín adta ehhez a húsvéti étel finomsághoz. Az egész arról szól, hogy tésztabundába tekerjük a húsvéti főtt sonkát (ez esetben tarját), amit megelőzőleg narancsszószos reszelt tormával kenünk le. Az eredmény egy ízében…..
Már korábban írtunk arról, hogy mennyire menő manapság melegítőben járni. Ma már nem az otthon Tv-zős, boltba leszaladós melegítők korát éljük. Lassan ott tartunk, hogy bárhová (persze ezt neked tudni kell megítélni, hogy illendő e) elmehetsz melegítőben és stílusosabb lehetsz, mint valaha. Ma már a…..
  Nem elég, hogy tódulnak hazafelé a svédországi magyarok mert nem kapnak munkát és naponta atrocitások érik őket, a magyar kormány is alig tudja fogadni és elhelyezni őket (vö. északon nincs határzár), ráadásul az ottani szörnyűségeket további vad állapotok rontják. Semjén Zsolt vadászni ment…..
Igazán nagyot ment a minap a külgazdasági miniszter. Nem kevesebbet állított, minthogy: Európában a legversenyképesebb beruházási környezet Magyarország, főleg az alacsony adók miatt. Szerencsére Kósa földjén edzettek már a plafonok, nem szakadnak olyan könnyen...
„A nemzet zsírtarkója„ - olvasom a Népszava mai számában. A túlsúlyos politikust jellemzi imigyen a jegyzetíró Batka Zoltán. Találó a megfogalmazás, a Fidesz ökle hátulról csakugyan hasonlít Orosz István grafikus 1990-ben az egész országot kitapétázó plakátjára, a Továriscs konyec-re. Ráadásul a…..
biggianni 2018.03.06 11:55:57
@invalid user name: Ne sértegesd szegény gorillákat!
Tegnapról mára kiderült, hogy nem Soros áll a migráció, Brüsszel, a magyar ellenzék, a civilszervezetek, úgy általában minden, ami nem fideszes (plusz a metafizikai Rossz mint olyan) mögött. Pedig, haj, ez volt a Fidesz alapvetése az utóbbi két évben. Pontosabban nem alapvetése volt, hanem --…..
biggianni 2018.02.28 11:38:45
@zord íjász:Én meg ezt a 3-at néztem meg egy nőn fiatal srác koromban,amit apukám tanácsolt!
1. Csinos, kedves pofika!
2. Markot kitöltő kemény csöcsök,formás popsi!
3. Ne vinnyogjon ha meccset nézel!
+1. Bírjon el egy rekesz sört!
Ha ezek a tulajdonságok megvannak benne, túl nagy baj nem lehet!
biggianni 2018.02.28 12:29:58
@zord íjász: Azt hittem találékonyabb vagy! Természetesen úgy tudhatom meg, hogy az első randit egy romantikus focimeccs helyszínére szervezem, és a szünetben kiküldöm sörért! Meglátom miként reagál,ezen áll v. bukik a további kapcsolat!
biggianni 2018.02.28 13:34:46
@konrada: Nekem mondod? Minden hónap elején eszembe jut, mikor utalom a gyerektartásokat!
Naked Grace C 2018.01.24 16:35:47
biggianni 2018.01.26 12:34:43
Azt, amit az LMP adott ki, és tényszerűen ír a Habony-Rogán kör korrupciójáról: Sajtóértesülések szerint a letelepedési-kötvénybiznisz egyik kulcsfigurája, Boros Attila vette meg a Metróber Kft-t, így a Habony-Rogán érdekkör a Budapest-Belgrád vasútprojektben is megrendeléseket kaphat. Világosan…..
biggianni 2017.12.12 05:05:58
@VaradiJanos: Elég rád nézni te igazi szopó-nyaló gép,hiába szarik a büdös ótvaros pofádba a cigány gazdád, mégis egyre vénebb és idiótább vagy! Mikor reggel ugrasz és a barom képeddel bámulod ezt a választ már megint vénülsz egy-két évet, úgyhogy
cammogj le egy gőzfürdőbe és szopjál le két buzit hátha használ neked te degenerált féreg!
Barna hajú lányok Veronica 2017.12.06 04:44:00
biggianni 2017.12.06 09:33:50
@asshole71: Jól látod, de nem értem miért nem barcás haver az első megmondó, neki biztosan "mindene tökéletes" lenne a véleménye, + tolná a nevét és a nemzetségét! Hát erről lekésett szegény tot el camp!
Carl Orff Carmina Buranáját nem nehéz szeretni, ha pedig az előadás helyszíne az eredeti funkcióját egy ideje elvesztett Ferihegy 1, akkor duplán érdekes a dolog. A szóban forgó koncert szervezői azonban még ennél is tovább mentek: aki időben jelentkezett, nosztalgia járművel érkezhetett az öreg…..
Kedd délután két momentumos aktivista elindult egy hétköznapi aláírásgyűjtésre a Móricz Zsigmond körtéri alujáróba. Kitették az aláírásgyűjtéshez használt pultjukat, amikor megjelent Hollik István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának politikai főtanácsadója, KDNP-s parlamenti képviselő, valamint…..
Naked Emily Addison 2017.11.21 05:52:00
biggianni 2017.11.22 11:01:00
@Nanenáné: Tele spriccelném ikrával, had szortyogjon!
Blogkocsma Vargányás tojás 2017.11.20 07:00:00
Vagy valami olyasmi. Egerben a piacon vettünk gombákat. A szegfügomba, az ok, azt felismertem. Tulajdonképpen a vargánya is ismerős (az eladó szerint őszi vargánya, amiről azt hallottam, hogy nem olyan erős az íze és illata, mint a nyárinak, meg azt is, hogy pont fordítva van ... A…..
Heteken belül hazánkban is megjelenik az iPhone X, ami máris elnyerte a megjelenéskor számított legdrágább okostelefon címét. Az Egyesült Államokban várhatóan 999 dollárért (mai árfolyamon valamivel több mint 250 ezer forint) piacra dobott mobilért mondjuk Magyarországon várhatóan nem kevesebb mint…..
biggianni 2017.10.27 14:33:11
@kvadrillio: Ez most hogy jön a mobiltelefonokról szóló cikkhez? Elhiszem hogy az itthoni viszonyokban meglehet őrülni az élősködő tetű természetű "politikusok" gerinctelen hazug tolvaj életmódjuk miatt, és rendkívül irritáló a
regnáló rezsim, de azért egy ilyen politikától teljesen mentes blogon, talán nem kéne ennyire tolnod
JA, csak azt akartam kommentelni, hogy hihetetlen hülye aki cca. 400 000 ft ot ad itthon egy iphone-ért!
Az utóbbi időben ismét divat lett zokni nélkül hordani a cipőt (köszönjük meg a nagy divatházaknak!), aminek egyik felettébb kellemetlen következménye lett a lábgombás megbetegedések nagyarányú elterjedése...
Érdekes figyelni, hogyan próbálják átírni a múltat visszamenőleg...
biggianni 2017.10.22 09:45:36
@morpho: Ja, csak nem akarja észrevenni hogy a bőre színét sikálja és azt hiába mert soha nem fog változni, bárhogy szeretné fehéríteni!
Naked Gia Ramey-Gay 2017.10.01 18:51:00
biggianni 2017.10.22 08:53:02
Változatlan lendülettel folytatódik a felajánlás által a gyűjteménybe került kisautók bemutatása, ami valószínűleg a héten a végéhez érkezik.Ezúttal pár újabb régi Matchboxot láthattok közelről fotókon. Nosztalgiázáshoz ideális bejegyzés következik ismét. Ha…..
biggianni 2017.10.21 19:58:50
@Sam. Joe: Mindkettő! A kis haver sírt, és nem direkt volt! Csak átgurult a korlát alatt, ezért nem rúgtam szét a zrityóját! Hetekig szomorkodtam, mert a
szüleim nem álltak jól anyagilag és nem tudtak újat venni! Pedig a Madách téri hobby boltban akkor 28 ft/db áron lehetett megvenni! Így maradt meg a sánta kis grifom kifordult kerékkel, leverődött sérült állapotban, de még így is szerettem! Rég volt, rohan ez a fránya idő!