Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mdor

79 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
"Nem volt hatékony a lakás-takarékpénztári megtakarítások támogatása"- címmel jött ki az MTI friss híre. Ez eddig rendben is lenne, ha az első mondatból nem derülne ki, hogy mindez a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2011-es tanulmánya szerint van így. Igen, 2018. októberében egy 2011-es tanulmányt…..
Kapott egy utolsó előzetest az Aranyélet, az HBO sorozata. A harmadik évad vasárnap indul, és az eddigiekkel ellentétben rögtön egyben is le lehet darálni az egészet, ugyanis az összes rész felkerül az HBO GO-ra. Az utolsó, félperces előzetes legviccesebb része, hogy van benne egy kis szpojler,…..
Október 1-én indul az 200 első randi című romantikus komédiasorozat a Viasat3-on.  A sorozat minden hétköznap este kilenckor látható majd. A történet főhőse a harmincas éveiben járó Luca (Gáspár Kata), aki a csatorna kedves jellemzése szerint "kissé szétesett és slampos".  A szingli lányt…..
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
Pár napja írtunk Sacha Baron Cohen új sorozatáról, a Who is America?-ról, amiben Cohen különböző, elég sztereotip figurák bőrébe bújva próbál tükröt tartani Amerikának. A Fox most közölt egy riportot, amiben egy fegyverbolt tulajdonosa mesél arról, hogy a komikus még februárban tért be hozzájuk,…..
A Czeglédy Csabáról több lejárató riportot készítő Tv2 Zuschlag Jánossal bizonyítaná igazát, írja a hvg.hu. A cikk szerint egy tárgyaláson elhangzott, hogy "egy, a Tényekben korábban elsötétítve bemutatott „tanú” gyakorlatilag Zuschlag magyar hangja volt, csak kvázi statisztaként ismertette a…..
Isten mint kapkodó szaki, a magyar történelemmel sarokba szorított skinheadek, rock&roll arc Petőfi és Schobert Norbi, mint a modernkori forradalom eszköze –  többek között ilyen poénokon nevethetünk a stand-up hazai sztárjait egyesítő Comedy Club harmadik évadában. Az ígéretek szerint a Kovács…..
A rajongók által szételemzett előző előzetes után megjött az új trailer is az HBO egyik legjobban várt sorozatához. Benne az összes fontos karakter, Dolores (Evan Rachel Wood), Bernard (Jeffrey Wright), Maeve (Thandie Newton) és a Man In Black (Ed Harris), meg persze az új szereplők. Egy icipicit…..
Már nem kell sokat várnunk, április 25-én kerül fel a Hulura a sorozat második évadának első része, és aztán azonnal, magyar idő szerint április 26-án jön a magyar HBO-ra is. Most kiadtak hozzá egy újabb, közel kétperces előzetest, amiből elég sok minden kiderül a folytatásról. Az első évadnál még…..
Minden idők egyik legelismertebb színésznője, a háromszoros Oscar-díjas (és emellett még 19 jelölést is begyűjtő) Merly Streep is csatlakozott az HBO Hatalmas kis hazugságok sorozatának második évadához. Streep játssza majd Mary Louis Wrightot, Perry Wright (Alexander Skarsgard) anyját, aki azért…..
Új előzetest kapott a Homeland hetedik, utolsó előtti évada. Az előző évad ott ért véget, hogy Dar Adal és Saul sittre kerültek, Keane pedig elnök lett a Fehér Házban. Ami a legfájóbb, de ugyanakkor elkerülhetetlen veszteség, hogy Peter Quinn meghalt. Bármilyen érdekes is volt, ebből a karakterből…..
Tévésorozat készül Michael Wolff New York-i újságíró nemrég megjelent, botrányos könyvéből, a Fire and Fury: Inside the Trump White House-ból (Tűz és düh: A Trump-Fehér Ház kulisszatitkai). "A könyv igazából annak a története, hogy hogyan kerültek megmagyarázhatatlan módon teljesen oda nem illő…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
21 nézőpróbáló nap után véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, a győztes Kabát Péter lett. A volt focista mellett Wossala Rozina és Pumped Gabó jutottak a döntőbe, Wossala lett a második, Pumped meg a harmadik helyezett. Az RTL Klub idén elég erős mezőnyt hozott össze a dzsungelbe, a játékosok…..
Mégis lesz szenteste Reszkessetek, betörők! A TV2  mostanáig várt a szenzációs bejelentéssel, miszerint december 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a csatorna nézői. (Ahogy év elején megírtuk, a TV2 legalább egy évre megszerezte a Reszkessetek…..
Új zsűritagokkal és új műsorvezetőkkel indul A Dal 2018, írja a Bors. A közmédia hetedik dalválasztó shownak nevezett műsorában Zséda és Caramel helyett Schell Judit és Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese ül a zsűribe. Az eddigi műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente helyét pedig Rátonyi…..
Tavaly az RTL KLub még egy külön kisfilmet is forgatott Anger Zsolttal és Thuróczy Szabolccsal, na meg Kolosi Péter RTL vezérigazgató-helyettessel arról, hogy lesz Reszkessetek betörők! karácsonykor a csatornán. Idén viszont tényleg szakítanak a hagyománnyal, mely szerint minden évben le kell adni a…..
Schmidt Mária, a Terrorháza Múzeum igazgatója és az 56-os emlékév főembere még tavaly decemberben vásárolta meg a gazdasági hetilapot, a Figyelőt. Először egy L Simon Lászlóból és a Habony Árpáddal közös céget is vivő századvéges Lánczi Tamásból álló szerkesztői bizottságot nevezett ki a lap élére,…..
A Terápia első évada után lehetett izgulni, hogy az HBO-nak vajon sikerül-e megugrani a saját maga által felállított lécet, vagy a Társas játékhoz hasonlóan az erős kezdést egy gyengébb folytatás követi. De a 2014. őszén bemutatott második Terápia évad még az elsőt is felülmúlta, érdekesebb,…..
Nagyon reménykedtem, hogy ma már nem kell több Demcsák Zsuzsával kapcsolatos hírt betennem, de sajnos nem így lett. Vujity Tvrko nemrég posztolta Facebook-oldalán, hogy a jövőben Bombera Krisztinával vezeti majd az ATV reggeli műsorát, az ATV Startot. Ezt a műsort, a Kálmán Olgától örökölt Egyenes…..
Ha még nem unják rettenetesen a Demcsák-ügyet, íme egy újabb adalék. A Bors iparági pletykákra hivatkozva azt írja, hogy idén több százmilliót költött az ATV az őszi műsoraik indulása előtt reklámra. Ezt bárki láthatja, aki szétnéz Budapesten, tele van minden a csatorna óriásplakátjaival. Ezeken…..
Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye címmel indít főző-, vagy inkább sütőműsort a Viasat3. A műsor vezetője Hajós András lesz, a zsűritagok pedig Szabadfi Szabolcs és Baracskay Angéla. Hajós műsorvezetőtársat is kap maga mellé Sass Dani személyében. A műsor brit eredetije a BBC-n The Great…..