Regisztráció Blogot indítok
Adatok
John Balázs

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pozitív pszichológia képviselői előszeretettel teszik fel a kérdést, hogy mitől és hogyan válhat az ember jól működő, kiegyensúlyozott lénnyé. Ez önmagában is olyan szemléletet sejtet, amely a fejlődés és a folyamatos növekedés lehetőségét hangsúlyozza. De ahhoz, hogy az ember valóban pozitív…..
Vajon miért szeretjük annyira saját magunk és mások határait feszegetni? Többek között erről fog szólni a XI. Pszichodráma Kongresszus, amely november 14-én, pénteken kezdődik. Nem rég Dr. Fedor Bélával, a Magyar Pszichodráma Egyesület elnökével volt lehetőségünk beszélgetni a Teszt és Lélek című…..
Pénteken indul az ország legnagyobb ingyenes pszichológiai témájú rendezvénysorozatának idei felvonása. Immár tizedszer látogathatunk el a Károli Gáspár Református Egyetem hallgatói által szervezett Szakmai napokra, amely ezúttal a Lelkünk (Sz)árnyai címet kapta. Az évforduló…..
Ma már természetesnek tűnik, ha mondjuk „párkapcsolati kötődésről” beszélünk. Az emberek keresik mások közelségét, és csakúgy, mint a gyerekek, a felnőttek is vágynak egy stabil kapcsolatra: egy olyan személyre, akire számíthatnak, és akivel együtt könnyebben…..