Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MolyembeR

12 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a bejegyzést fél éve kezdtem el. Ez alig tesz ki egy század másodpercet a modern emberiség (tűz) történelméből, ha azt 1 évnek vesszük. Gyakorló matematikus kollégák kerüljék a gúnyos megjegyzéseket, nem számoltam ki, ez csak egy hasonlat. Érdekes a szóra mutató wikipedia…..
Az alább következő írás nem azért született, hogy megmagyarázza, miért tette azt.   Nem tudni miért, de akárhogy vigyázol, ha töltöd a cigarettád, mindig lesz egy kis dohány a klaviatúrából kirázott, nagyító alatt kiszáradt steak-szeleteknek tűnő kis micsodák…..
Tegnapi tökéletes hangulat... Szegény Lost Againnek - saját választásom szerint - megint én jutottam, és nem én vagyok a blogon a legékesszólóbb, legfennköltebb és azt hiszem nem is a legelborultabb, viszont talán én vagyok az egyik legtegnapibb - hobbi - zenész, a legtöbbet…..
MolyembeR 2013.06.05 17:00:40
@Bien János: pontosan. Tegnap este végre végigment, először csak háttérzeneként, de aztán beszippantott. Megcsavarja az agyat rendesen.
Nálunk senki nem leszarják, hogy ki nyert trafik koncessziót. Arra a hírre, hogy a falu politikai bulvártéma nélkül marad, elképzeltem az életem dohánybolt nélkül. Több pénzem maradna, az biztos (Egyáltalán nem biztos az, barátom. -Józan Ész), amit félretéve végre…..
Phoenix, Arizona. Négy és fél millió ember él Észak-Amerika legnagyobb, és legszárazabb sivataga mellett. Egy élettől lüktető, tudattal rendelkező közösséget alkotnak, egy darwini létforma minden előnyével és hátrányával együtt. Egy 40 fokos lázban égő, lélegző…..
MolyembeR 2013.05.31 16:40:09
@Bien János: köszi, Sonoran-ra javítva :)
Ezt a le kaptuk: Tisztelt Stoner Rock blog! Nagykanizsai stoner metal zenekar vagyunk, doom/ sludge beütéssel, amely a Lumberjack Commando nevet viseli, immár másfél éve. Azzal a kéréssel fordulunk Hozzátok, hogy ha van rá mód, akkor szíveskedjetek egy kritikát írni a…..
Ezt írták, többek között: Hello! We know that you are constantly inundated with media requests, all day, every day. Most komolyan, lehet ennek ellenállni? Írt már nekünk olyan banda is, akik arra sem vették a fáradságot, hogy egy BIO-t átnyomjanak fénypostával, ami ugye, ingyen…..
ARC OF ASCENT - THE HIGHER KEY. 2012. *** Craig Williamson - Vocals, Bass Guitar, Keyboards, Sitar, PercussionSandy Schaare - GuitarDigga Hole - Drums *** Először is szeretném megköszönni a Stoner Blognak a lehetőséget és bizalmat. Miután legkisebb legényként, büszkén kiálltam a…..
MolyembeR 2013.05.17 11:01:23
Ismét egy vendégposzt, ezúttal Aiwass jóvoltából. Élvezzétek: Egyre ritkábban fordul elő hogy első hallásra beleszeretek egy-egy előadóba,de az Uncle Acid-el ez szerelem volt első hallásra. Ebben a zenében megkaptam azt amire mindig vágytam,amit mindig szerettem volna kapni ettől…..
Meg tudjátok nekem mondani, miért nem hallottam eddig a holland Stonerfront Nijmegen együttesről? Most komolyan, ti is ismeritek azt az érzést, amikor hallgatsz egy új számot, és hirtelen beugrik egy előadó, vagy együttes, akit szeretsz. Nem a copy-paste érzésre gondolok, hanem annak a…..
 A Tunguzka és Cserjabinszk meteor nem a véletlen műve volt, ugyanis az orosz Mussorgsky együttes olyan brutális stoner-egyveleget produkál, hogy az konkrétan leszakítja az eget.     A frontember Petrov mostantól a bass királya nálam, mert szétrobbant a fejem, a…..
A bandcampen találkoztam a spanyol Hela együttessel, mely heavy-doom-psychadelic-stoner-rock-ént aposztrofálja magát -lefedve ezzel a zenei ízlésem 60%-át. Belehallgattam, nem kellett volna. Azt kell mondjam, hogy ez a banda ipari exkavátorként temeti be a tudat, és a tudattalan között…..
Kicseszett álló háború van. Vágjátok nem? Első V.H., lövészárokharc, több százezer halott néhány méter előrehaladásért (és a márciusi havazás volt a legkisebb bajuk). Nem nagyon mutatják a televízióban, mert nem üti meg a kis hazánkban Trvhko Thrko Trvtuko, mindegy,…..
MolyembeR 2013.03.27 17:20:05
@Astronaut: hozzátenném, hogy az írásban egy számról van szó. Nem írok általánosságban a lemezről. Még nem.
MolyembeR 2013.03.27 19:06:05
@Astronaut: most egy őrjítő "én tudtam, hogy te tudtad, de nem tudhatjuk, hogy más tudta-e, hogy én tudtam, hogy te tudtad" szerű retorikai blaszfémiába ugorhatnánk fejest, de ez csak face-face lenne érdekes. Oldalakon keresztül valóban felesleges, de fél oldalon keresztül kell, és kötelező, mert ez az írás univerzális ars poeticája. :) Annak viszont nagyon örülök, hogy vannak reakciók.
 VA klasszikus rock, szombat után belefér alapon     Vasárnap reggel van. Nem szokatlan, hogy ilyenkor az ember szarul érzi magát az átmulatott éjszaka után. Gyors fejszámolás, és kiderítem, hogy megint sikerült annyit inni, amibe egy normális ember belehalna. Hiába…..
MolyembeR 2013.03.08 22:09:25
@joshibarat: Thx! Annyira nem, fogalmi zavar az utolsó bekezdés 4. sorában. Javítva. :D
  Szeretném azt hinni, hogy mindenkivel előfordult már, hogy beszippantotta a youtube. Úgy értem, hogy megnézel egy konkrét videót, aztán használatba veszed a jobb oldali ajánlás ablakot. Valahogy így kezdődik mindig. Aztán csak telik az idő, néha már nem is vagy tudatában a…..
  A hódmezővásárhelyi trió 2003-ban indította hadjáratát. Azóta úgy látszik szert tettek néhány titkos "state of the art" CIA fegyverre, mert töretlenül nyomulnak előre. 2013 februárjában jelent meg legújabb anyaguk, mely a Crowns and Chains címet kapta. Nekem kifejezetten…..
  Tavalyi lemaradásokat közlünk, mivel ezekre már abszolúte nem volt időnk. (Nem vagyunk elegen, akik irogatnának a blogba.)   Elsőnek itt van a Major Kong, egy instrumentális doom/psych banda. Őket annyira nem kell ismertetni, mert aki ebben a szférában mozog, az…..
MolyembeR 2013.03.03 23:03:51
@joshibarat: egy toplista szerintem is jó ötlet! mi lenne, ha szavazásra bocsátanák a facebookon, hogy megmozgassuk kicsit a 'rajongókat'. Valami ilyesmi, hogy 'szerintetek melyik volt az év stoner albuma?'