Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Gyulaházi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a legújabb külföldi egyveleg is, a borok között sok Champagne és olasz bubis bor, a szokottnál több rosé, valamint vörösborok Piemontból, Toszkánából és Szardíniáról. ..
Rádpuszta, a dél-balatoni dombok között, megbúvó szőlőskert ad otthont az IKON borászatnak, amelynek szakmai felügyeletét Konyári János látja el. Jelenleg 39 hektáron gazdálkodnak, főleg a Rádi Hegy és a Diós tető dűlőkben, ahol chardonnay, pinot noir, syrah, merlot, cabernet sauvignon fajtákat…..
A mátrai Tőkés Társak április közepén az Andante Borpatikában mutatták be boraikat a szakmának és a nagy közönségnek. Sok izgalmas bor, rövid idő alatt. Ezért úgy tartom helyesnek, hogy nem írok pontokat, csak rövid leírásokat...
Júliusban a Finewines.hu (Tar Ferenc) szervezésében egy kisebb társasággal Piemont felé indultunk. A pincelátogatásokról szóló beszámolók elé ezt a rövid kis felvezetőt gondoltam. Nem célom Piemont alapjait feltárni, nem célom a fajtákon végigmenni és nem is célom a…..
àlabeck Már megint saláta 2010.02.26 10:22:00
Először: szeretem a salátákat, sokfélét, mindenfélét. Másodszor: ha felmerül bennem a gondolat, hogy ideje lenne leadnom pár kilót, a következő gondolat az, hogy most ehhez milyen salátát csináljak? Ehhez a mostanihoz még egy komoly ok volt, kaptam egy szép nagy pomelót. Ezt az…..