Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dagadong

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a gondolattal játszott el az amerikai National Geographic magazin. Az eredményt a Föld jelenlegi képén ábrázolták kontinensekre lebontva. Voltak mellé ugyan rövid magyarázatok de azok egyetlen komolyabb földrajzos érdeklődését sem elégítenék ki. A National Geographic…..
Ma hajnalban Ausztráliában találkozott egymással Mark Hunt és Antonio Silva, akik mindketten a két nehézsúlyú kingpin, Dos Santos és Velasquez elleni vereséget követően érkeztek a küzdelemre. A tét kimondatlanul a TOP 5-ben való maradás volt a két harcos számára, vagy inkább az…..
Heh, nem gondoltam, hogy feldob még valami a mai nap folyamán, pics*ba, de ez fenomenális. Chael P. Sonnen eddigi karrierjét és trash talk erőfeszítéseit koronázza meg azzal a megtisztelő feladattal, hogy BRAZÍLIÁBAN a TUF Brasil 3 egyik csapatkapitánya lesz Wanderlei Silva ellenében.…..
Ha még nem lett volna elég a Primetime sorozat, akkor itt a Countdown a hétvégi gálához, melyben helyett kapott a címmérkőzés két főszereplője mellett Nelson és Cormier, valamint Melendez és Sanchez párharca. Hangolj a hétvégére! ..
A héten ismét tiszteletét tette az UFC Brazíliában, ezúttal azonban nem PPV-csomaggal érkeztek, viszont így is pofás kis gálát rittyentettek össze a fiúk. Palhares közel 10 hónapos kihagyást követően tért vissza, egyben bemutatkozott váltósúlyban Mike Pierce ellen. A meccs…..
dagadong 2013.10.15 08:02:42
@adamrepa: Ez a fajta sub nagyon veszelyes, egy eletre nyomorekka lehet tenni vele barkit. Ez nem egy kimura, ahol max kiugrik a helyerol a csont, esetleg eltorik.
Amikor nekunk ezt tanitotta az edzonk, figyelmeztetett, ha egy tizedmasodperccel is tovabb tartjuk a szuksegesnel, odajon, es fejbe fog rugni bennunket.

Phalaresnek nem ez volt az elso, mar legalabb 2x csinalt hasonlot. Nem veletlen, hogy egyik nagy promocio sem jelentkezett be erte.
A brazil Belo Horizonte-i UFC Fight Night 28 gála mérkőzéseinek videóit ezen a linken tudjátok visszanézni, amennyiben pedig az eredményekre vagytok kíváncsiak, itt találjátok meg.  Spoiler!  A est két utolsó, leginkább várt mérkőzése rövidre sikeredett és…..
Hajnalban rendezték az UFC 164: Henderson vs Pettis gálát, melynek main cardja igencsak szórakoztatóra sikeredett, Nem spoilerezek, a gála videóit ezen a linken tekinthetitek meg, az eredményeket pedig itt nézhetitek meg. ..
Kicsit túlzás lenne már azt állítani, hogy a Bellator kikukázott magának pár elhasznált nevet az elmúlt időszakban, ugyanis azért King Mo, Rampage és Ortiz neveivel a félnehézsúly igencsak tetszetősre kezd duzzadni. Rampage még úgy is húzós ellenfél napjainkban bárki…..
dagadong 2013.08.02 00:41:06
@james80: En meg azt is megneznem, hogy egyutt sorozgetnek. De ha azt hallanam, hogy a Barcelona vagy a Bayern szerzodtette oket, es a kovetkezo meccsukon mar jatszanak is, akkor igencsak vakarnam a fejemet.

Ne ertsetek felre, Titot es Rampaget is nagyon kedvelem es tisztelem, epp ezert szeretnem, ha tobbe nem lepnenek a ketrecbe. Eljart felettuk az ido, es szomoru latni, hogy erre kenyszerulnek.
Chris Weidman csak elérte célját, fél éves hadjárata sikerrel járt, Anderson Silva ma rábólintott, hogy kiáll az első számú kihívó ellen. Weidman minden lehetséges fórumon és eszközzel piszkálta már a bajnokot, aki úgy keresett ellenfelet manapság már, hogy a Weidman gyereken…..