Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandor Pall

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig ér nevetni rajta, de azért ha megnézzük, mekkora erőfeszítéssel propagálja és nyomja a FIA a jövőre induló Formula E világbajnokságot, lassan illik észrevenni, hogy a károsanyag-kibocsátás mumusa lassan, de biztosan túrja ki Európából nem csak a szívómotoros…..
Sandor Pall 2013.09.11 10:33:07
@n53: Nem, ólom savas aksi csak az első szériában volt. Fentebb írtam hogy a komolyabb aksit eltűnttették. Mutass egy olyan gyártót aki ellensége a saját termékének. A bérlők meg akarták venni az autót de inkább bezúzta mindet. + az új Hondak és Toyoták is a darálóba mentek újonnan. Azok miért is? A Wikipédiából vett adat akár igaz akár nem de a filmen is csak ennyi hangzott el válaszként: drága volt a projekt. Pont.
Sandor Pall 2013.09.11 11:03:02
@n53: Ja és hogy nekem is legyen egy összeesküvés elméletem. Az elmúlt 10-15 év alkalmas volt arra hogy a nem " létező " olaj lobby fel vásárolja vagy létrehozza azokat a cégeket amelyek akár már jelenleg is szállít a hibridekhez vagy tisztán elektromos járművekhez. Hozzá teszem ez kizárólag az én verzióm. :)
Sandor Pall 2013.09.13 01:24:56
@n53: Originally powered by Delco (now Delphi) lead-acid batteries, they only had a 60-70 mile range and the battery packs often proved defective. After 1998, the defective Delco packs were gradually "upgraded" to Panasonic lead-acid batteries, which increased the range to 110 miles and never failed.

" Egeszen addig, mig meg nem kaptak volna a szamlat a valos gyartasi koltsegekrol, a fent emlitett 250.000 dollarrol"

Ja, mint ahogy valaszt sem kaptak ugy szamlat sem.A lehetoseget sem vetettek fel a megvasarlasra. Amugy szerinted Mel Gibson-nak gondot okozott volna kifizetni? mivel o is a berloje volt tobbek kozt. O is nyilatkozott a filmen.

"Mutatok egyet: Porsche."
Szerinted melyik jarmu utasa kapott volna rohogo gorcsot ha uzem kozben hirtelen leallt volna? Mas a repules egy kicsit uzembiztonsag szempontjabol.

"Sorolj fel nehanyat."
Latom igen szelektiven olvasol....mint irtam ez az EN verziom.En igy csinalnam a helyukben :)
Ha már kétszer fizetem az átírást, igyekszem nehezen adni magamat. Igenis küzdjön meg az adóhatóság a pénzemért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nem, még nincs kész. Nem is megy a motor, hol élsz? Hogy kereke van-e? Dehogy, még bakon áll. Az ülések? Benne vannak, de csak a hátsók, ugyanúgy, ahogy már vagy december óta. Utoljára 2012 végén írtam a kocsiról, az több mint két hónapja volt. Mi történt közben?…..