Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seron187

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Ön is ismer olyan mondatszerkezeteket, amelyek ha megütik a fülét, legszívesebben azonnal "lekaparná magát"? Esetleg "kifutna a világból", ha meghallja őket? Következzenek a mi nyelvi kriptonitjaink, amelyektől másodpercek alatt tudunk "sikítófrászt kapni".…..
7. Késő? Barokk? Kúria? “A ház késő barokk kúria jellegű.” Érdemes megnézni belülről is, úgyis olyan. A félpucér tükörbefényképezést most nem is emelném ki.   6. Na ilyen extrát sem láttam még ingatlanhirdetésben De cuki: “A telken pedig szánkódomb van, ami…..
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Tovább versenyezhet a Dal című showműsorban a Radics Gigi Eurovíziós Dalfesztiválra szánt nótája, az Úgy fáj. Ez volt az a dal, amikvel kapcsolatban korábban felmerült a gyanú: egy román énekesnő, Paula Seling Timpul című 2003-as slágeréről…..
seron187 2013.03.02 22:20:32
@Emanuelle: szerintem a homofób, rasszista barmok nem néznek ilyen szarokat, én se tudtam, hogy ilyen van, de mostmár igen.

Nekem mindegy hogy Gigi vagy András megy, mindkettőnek tudnék szurkolni. És nem érdekel, hogy az egyik cigány, a másik meg félvér, mert ez az egész nem erről szól.

Nem hiszem, hogy Gigi dala a román lány dalának koppintása lenne. Pár ütem hasonlít, nagy ügy. Tavaly Caramel száma meg egy az egyben egy Jackson szám volt.
seron187 2013.03.02 22:28:35