Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurito

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az agykutatóból művésszé lett Greg Dunn és Brian Edwards fizikus különleges maratási technika segítségével készítettek rajzokat az agy különféle területeiről.   Az agytörzs, amely az alapvető élettani funkciókat (keringés, légzés) irányítja és a kisagy Dunn először is felvételeket gyűjtött az…..
3 évtizede várja a vendégeket Marika Néni Kávézója, ahol a főprofil - a kávézó név ellenére – a házias hamburger, melynek legfontosabb összetevője a szeretet. Ahogy maga Marika néni fogalmaz: „Ez csak úgy jó, ha beleraksz mindent, ha benne van a szereteted is minden…..
Gyurito 2013.12.05 21:39:47
Meg lehet nézni a www.gasztroabc.hu honlapot is, onnan is sokat lehet okulni. Marika néninek pedig gratulálunk!
222 éve született Széchenyi István! POLGÁR  JULIANNA     KETTŐSZÁZHATVANÖTÖDIK  HÁLAÉNEK (Szenvedélybizalom)   Gyönyörű Gyöngyszavúmnak(és Széchenyi Istvánnak születésnapján)     Ma KÖDkufár-had kísér --…..
talpra magyar hí a haza buda kalász sajó kaza húsz esztendő nem a világ kinek karó kinek virág ah, szabadság nem virul a nincs rá recept se pirula nem egy fillér de két tallér fekete kéz fehér gallér marsallbotból generális mérsékelten zseniális szabad péntek…..
Gyurito 2013.06.30 18:04:25
@guma: Kedves guma Koma, mint rendesen nem értettél, de ehhez már kezdek hozzászokni. Csak E.V-t próbáltam magasztalni, ő ugyanis megérdemli. De megihlettél egy mini limerickre:

Guma
Koma
Értesz?
Sértesz!
Duma!

Kis örömök is örömök.
Gyurito 2013.06.30 18:41:47
@guma: Látod, ez a nagy öröm, megnevettetni másokat és akkor a világ szebbé válik körülöttünk. A kis örömök nagy tudójával levelezel éppen egyebekiránt. Neked is legyen sok kis örömöd, jó az!
van egy ország   ahol lakom semmi ágán lógó flakon van egy város ahol élek ahány test épp annyi lélek ahány lélek annyi lom is utcára tett fájdalom is itt egy kiságy ja de édi ott egy ülve alvó dédi kibelezett öreg szekrény arcokat…..
frissítve, ismét a 2012.05.23-as poszt Ezt is elviszem magammal... viszem a régen kihízott nacim viszem a kelet-német származású macim ezernyi véglet közül a köztest viszem a Csokonai Vitéz Mihály Összest ott lesz az ágyam ahova fekszem elviszem alvókának egy-két régi ex-em…..
Gyurito 2013.03.03 17:38:17
@guma: Köszönöm, hogy normális hangnemben, nem ledorongolóan kifejtetted a véleményedet. Ezt tiszteletben tartom. Sajnálom, hogy esetleg egy erősebb kifejezés megbotránkoztstott, újra mondom, hogy nem keresem a lehetőséget, de itt benne volt, a megbotránkoztatás erejével Erdős Virág élt, és ha megfigyeled, szokott is ezzel élni. Őt is bírálhatod ezért. Nézd meg az Erdős Virág Van egy ország versénél a limerickes reakciómat -rólad feltételezem, hogy tudod, mi a limerick.- és akkor látod, hogy nincs benne durvaság.
Gyurito 2013.03.03 22:27:51
@guma: Na, aki harangozott, prédikáljon, melyik versről beszéltél, szívesen elolvasom, nem fogok megbotránkozni, ezt megigérhetem. Egyébként teljesen egyetértek Veled, én sem szerretem fölöslegesen a durvaságot, és a kötőszó szerinti használatot sem. Azt sajnálom, hogy a limerick nem tetszett, igazából Virág előtti kalapemelés. Jó éjszakát Neked.