Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babbaba

0 bejegyzést írt és 985 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
STOP STD 15 tévhit a szexről 2021.09.03 14:49:26
Gyerekkorunk óta hallunk mindenfélét a szexről – hol barátoktól, hogy a netről, tévéből szedve össze mindenféle elborult elképzelést. Amik persze aranyosak, de némelyik már ciki lehet, ha felnőtt korra is megmaradnak. (Pláne, ha hangoztatjuk őket.) Az, hogy nem íródtak még mindig felül, sok esetben…..
Kevesebb, mint egy évvel a parlamenti választások előtt egyértelművé vált, hogy a koronavírus-járvány kezelése lesz a kampány központi téméja. A Fidesz szokásához híven felépített egy hosszú távú stratégiát, melynek betetőzéseként megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy annál jobban nem is…..
babbaba 2021.05.17 07:19:45
@A Joda visszatér: De sokat tehetett volna, hogy ne legyünk világelsők a halálozásban. Mondjuk nem üldözi el a nővéreket, járvány ideján az idióat feltételeivel, és akkro nem tizenöt lélegeztetőgépre jutott volna egy nővér, hanem háromra mint a normális országokban, ahol nam a kínai kommunisták magyar pénzen megvalósítandó egyeteme a legfontosabb kérdés járvány idején, hanem az állam polgárainak egészsége..
Újra bebizonyosodott, hogy Magyarországon a foci mindenek fölött áll. Orbán Viktor kedvenc hobbijának köszönhetően olyan nyitási tervet prezentált a kormány, melynek csúcspontjaként nálunk lehet majd a legtöbb nézője a hazánkban rendezett EB mérkőzéseknek. Péntek reggel azt is bejelentette a…..
babbaba 2021.04.10 07:48:56
@Török törp hörcsögöt bökő bögöly: Nekem az a véleményem, hogy kétharmada lesz az egyesült ellenzéknek. Ha 49%-kal lehetett kétharmad, akkor 55-tel is lehet. Saját csapdájába esik, de éppen itt az ideje. Ez amit most művel (minden országnak jó a negyed, félház, de neki nem), az valóban elárulja mit is gondol a polgárokról. Leszarja őket, a foci a fontos, amit nem néz több ember mint az ország 10-15%-a, a bajnoki focimeccseket meg 2-4%. Aki nem hiszi elég könnyű megnézni a Nielsen adatait. Ennyi embernek tett jót. a magyarok nagy része le van szarva.
Szeretjük azt gondolni, hogy a múlt század derekán a fasizmusnak leáldozott, és nem is jöhet el többé. Nagyobbat nem is tévedhetnénk...
babbaba 2021.01.25 08:36:32
@MAXVAL birсaman közíró: Szellemileg kicsi.
Ha vétóról van szó, akkor érdemes visszamenni a történelemben, mert a jelen politikai reflexeit öntudatlanul is befolyásolja a kelet-közép-európai múlt. Kezdjük ott, hogy a nemzeti/vallási tradíciók hívei számára a populizmust törvényesíti a „kisnemesi nacionalizmus” évszázados hagyománya. Az ő…..
babbaba 2020.11.20 03:06:23
@el somorrito: Károlyi mint ballibsi. Az egyik legnagyobb, leggazdagabb magyar nemesi család sarja. Fogadok, hogy magyarabb volt, mint aki ma itt is döngeti a mellét magyarságára és az ősei közt jó, ha egynegyednyi magyar vért találunk.

Nektek inkább az intelligenciával van bajotok. Nameg a tanultsággal.
babbaba 2020.11.20 03:07:31
@MAXVAL birсaman közíró: Az európai kultúrállamokat gyülölő orosz ügynökökről nem is beszélve.
babbaba 2020.11.20 03:11:08
@István Tamasi: És még mindig van kétmilliónyi véglény, aki teljes mellszállességgel támogatja. Hiába basszák át a fejét (és ezt néha fel is ismeri), akkor is.

De egyre fogynak, az is igaz. Érzi és tudja ezt a dagadt is, azért csapkod mindefelé, mint egy elszabadult propeller.
Szokásos péntek reggeli verdiktjei közül az egyik legvitatottabbat adta ki legutóbb a Magyar Rádióban Orbán Viktor. A járvány eldurvulását ugyanis a magyarok fegyelmezetlenségének számlájára írta, ezért szigorú ellenőrzéseket és büntetéseket ígért azoknak, akik szerinte lazán vették eddig az…..
babbaba 2020.10.31 05:54:02
@MAXVAL birсaman közíró: Hátmég az magyarokat utáló fajtád.
Az "örmény-Székelyföldet", a többségében keresztény örmények által lakott Hegyi-Karabah-ot a sztálini "oszd meg és uralkodj"-politika a muzulmán "Románia-Azerbajdzsánhoz" csatolta. A Szovjetunió felbomlásakor Hegyi-Karabah az anyaországához csatlakozott, de ebbe a türk-török nyelvű azeriek nem…..
A miniszterelnök arra a kérdésre kereste a választ a Magyar Nemzetben minap megjelent esszéjében, hogy mit tehet Magyarország a nemzetek feletti globalizmus fenyegetésével szemben, amelynek az ideológiája a nemzeti-vallási és családi közösség állítólagos felbomlasztására szolgáló liberalizmus? A…..
babbaba 2020.09.24 06:04:52
@MAXVAL birсaman közíró:Mennyival jobb a keleti szövetség. Onnan eddig csak jót kaptunk.

Ja nem.
babbaba 2020.09.24 06:05:29
@MAXVAL birсaman közíró: Ezt a legutábbaknak terjesztik. És lám van rá vevő.
babbaba 2020.09.24 06:12:34
@MAXVAL birсaman közíró: Te hány éves vagy? Elhiszed, hogy a kelet csak szívjóságból üzletel velünk és nem is a mi pénzünkön építi meg mondjuk a vasutat, amire neki van szüksége, nem nekünk és amire még jó vaskos kamatért még kölcsönt is nyújt, hogy haszna már azon is legyen?

Az emebr elgondolkodik, vajon valóban ennyire ostoba az orbán vallásúak többsége? Mert egy biztos, a keletiek nem idióták. azok is haszonra dolgoznak.
A "szuverenitás" igénye nem más, mint a Fidesz elitjének abbéli igénye, hogy büntetlenül szívhassa ki az ország életnedveit. A mímelt „szuverenitás” a gazdaság, a honvédelem és a kultúra területén - azért mímelt, mert ez egy parasztvakító blöff a Fidesz szavazói számára, hiszen az EU-ba és a NATO-ba…..
babbaba 2020.09.09 10:48:56
@MAXVAL bircaman közíró: "MAXVAL bircaman közíró · bircahang.org
2020.09.08. 06:21:38
Ha nem vagy magad ura, más szolgája leszel. "

Te mondtad. Én a magaméban nyomom bő negyven éve és még jópár ember is nekem dolgozik. Magyar vagyok és nacionalista. Éppen ezért látom, Orbán szétbaszta a magyarságot. Rohamosan fogyunk itthon és a határmentén is és ezen a szolgabutító nagyhangú szólamok semmit nem változtatnak. Sőt sokkal inkább rontanak.

De neked ez nyilván öröm. Szolgáld csak ruszki uraidat! Csak tudd, hogy kilátszik!
A kertgondozás velejárója a zaj, ez pedig általában a fő konfliktusforrás a szomszédokkal. A cserjék metszése, az ültetés, vagy akár az öntözés (és számos más tevékenység) persze teljesen ártalmatlanok, és nem okoznak súrlódást a közelben lakókkal, azonban van pár kifejezetten hangos tennivaló, amik…..
Úgy lett egy kicsi magyar településnek nemzetközi kupában induló focicsapata, hogy annak költségeit túlnyomórészt a magyar adófizetők állták. Az Orbán-rezsim cinizmusát jelzi, hogy pénzt és energiát nem kímélve végül olyan magasra emelte a pöttömnyi Felcsút csapatát, hogy az rövidesen nívós külföldi…..
babbaba 2020.06.29 04:52:40
@MAXVAL bircaman közíró: Az intelligens meg utálja ezt az adóiból felmpumpált semmi falusi csapatt. Az én pénzemet ne költsék erre! Plána ne, tíz év alatt hatvan milliárdot.
babbaba 2020.06.29 04:55:32
@Drizari: A szovjetrendszerben nem lehetet mást tenni, megszállatak minket. Ma lehetne, lásd a világot!

1948 előtt is lehetett. Akkro egy fillért nem adott az állam, mégis második lett a válogatott a világbajnokságon, Újpesti, FTC, meg MTK játékosokkal, akik uraláták a valódi profi labdarúgást, a háborúig.
babbaba 2020.06.29 04:59:08
@lényeglátó: Szombaton nem volt Újpest-FTC. Újpest-Kaposvár volt és FTC-Mezőkövesd. De még előtte héten sem.
„Egyszer már dicsérhetnéd is a miniszterelnököt” - korholt a középiskolai osztálytársam. Figyelemmel kíséri a bejegyzéseimet, és néha fölhív. Eltűnődtem a megjegyzésén. Arra alapozta, hogy mostanában többször is írtam Orbán Viktor kommunikációjáról. Arról, hogy a koronavírus-járvány idején gyakran…..
via GIPHY Azért a kijárási korlátozások és önkéntes karanténba vonulások idején azt mondani, hogy a csomag címzettje többször sem volt otthon, hát ehhez kell pofa. Az Express One futárja elvileg járt Dávidnál, de erről sem Dávid, sem a bejáratot figyelő kamera nem értesült. A csomag története elég…..
babbaba 2020.04.17 04:30:52
@atal: Biztos, hogy kap listát. És biztos, hogy alapesteben azt követi. Elég bonyolult folymat az optimális sorrendet kiszámolni, ma már van arra egy program. Egy kézbesítő sem kap "találomra" csomagokat, hogy maga határozza meg az optimális útvonalat. Az gyors csődöt jelentene a fuvarozó cégnek.
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
babbaba 2020.02.18 07:59:47
@Zabalint: Ez elég egyértelmű. A metrón (sőt egyszer még a kettesen is), láttam már országgyűlési képviselőket (kétszer a Bokros Lajost is, akinek szerintem még járt is szolgálati autó), nem is egyszer. Magam is a tömegközlekedést választom, ha az az ésszerűbb, nem ragaszkodom ahhoz, hogy a céges kocsival járjak (sőt céges parkolóm is van) és idegeskedjem magam a belvárosban és elbasszam az időmet. Az a metróval el nem érhető külvárosokra ésszerű, meg a vidéki, külföldi utakra. Bár ott meg, ha messze megyek jobb a repülő/taxi.

Mindegy csak bizonyítja, hogy ki is valójában. Nálunk is azok ragaszkodnak a kocsihoz, akiknek nem is nagyon kellene, sőt, hogy egy közepesen szart vegyenek, eladósodnak egy életre. Hát ők tudják. Anno Olaf Palmét is egy moziból hazafalé gyaloglás közben ölék meg, pedig neki 100%.-hogy járt szolgálati autó. Ha akarta volna, még a wc-re is kiviszik. Intelligencia kérdése, hogy valaki ragaszkodik a kiváltságaihoz (vagy amiket annak érez), vagy sem.
babbaba 2020.02.18 08:08:24
@btprg: Az biztos, hogy a márkás cipőket az importőrök alkamazotttai fillérekért vehetik meg. Évi két-három párat.

De az árat messze nem csak az önköltség alapján képzik. Már én is ezelőtt harmic évvel, mikor hozzájutottam egy nagyobb tétel eperléhez, megszoroztam öttel a beszerzési árat és még úgy is napok alatt elkelt kiskerben. Miért is adtam volna olcsóbban?

De a ruháknál ezen felül meg kell fizetni a minőségi munkát is. Az a pár varroda (vagy annak a nagy része) ami még itthon megmaradt, nagyon magas minőségben dolgozik, nyugatiaknak. És megfizetik. Egy angol méretes szabó, szerinted ugynazat a minőséget adja, mint a konfekció? Lehet te sok különbséget te nem látsz, de aki ért hozzá és/vagy hordja is, az lát. Ha nem így lenne, éhen halnának hamar.
Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója első ránézésre rengeteg mindenről szólt, ám lényegében semmi újdonságot nem tartalmazott. Sokan új elemként értelmezik, hogy a miniszterelnök elismerte pártja vereségét az októberi önkormányzati választáson, ám ez körülbelül olyan gesztus volt, mint amikor az…..
babbaba 2020.01.11 06:38:20
@taga20☺: Very primitív, de legalább nem is szellemes.
    Maróth Miklós egy teljesen vállalhatatlan, ostoba és rasszista interjút adott a szélsőjobboldali Pestisrácoknak. Nem tehetünk úgy, mintha elfogadhatónak tartanánk ezeket a sorokat.  Több tucatnyi muszlim tanítványom volt és van, a szakterületemen is vannak muszlim hátterű kollégák, nem vagyok…..
Nem az Európa-ellenes, orosz-barát közép-ázsiai muszlim diktatúrákkal kollaboráló Orbán Viktor és Fidesz-Magyarország védi meg Európát a „szent harcot” folytató iszlamistáktól, hanem Macron és…..
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
babbaba 2019.09.13 03:49:42
@borso: A Diginél meg a Flip olcsóbb. Nekem ötven százalékkal (akkro váltottam, mikro négyől hatezerre vitték fel az árat), és ráadásul 5 Ft/perc a telefon, mobil irányba is. A Flip meg tulajdonképpen Telekom vagyis a volt Matáv. De ugyanúgy százx csatorna van, net és telefon. Nulla bajom van vele, sőt, nagyon jó az ügyfélszolgálatuk, míg a Digié csapnivaló.
babbaba 2019.09.13 03:55:33
@ekat: A T Flipp szolgáltaását megnézted már? Négyezer. (Nekem valamivel alatta, mert a legelején kötöttem.) és 5Ft/ perc telefon, mobil irányba is, 1.200-as net, jóval száz feletti TV csatorna. Akinek lehetősége van hülye, ha nem a legolcsóbbat veszi, ráadásul ahogy mondom, nagyon korrekt az ügyfélszolgálatuk. Flipp ként kell keresni, nem Telekomként, de az övék. Mondjuk videotár nincs, de én azt úgy sem használtam, mikro volt akkro se.
Már megint vannak egyrészt a szakmai-tudományos szempontok, másrészt pedig a család üzleti érdekei. És hát tudjuk, melyiké az elsőbbség...
babbaba 2019.07.16 08:01:48
O1G
        A magyar parlament elnöke nem tartja egyenrangúnak a melegeket, és a pedofilokhoz hasonlítja azokat a melegpárokat, akik örökbe fogadnának egy gyereket.        Ruth Davidson, a skót konzervatív párt elnöke, mesterséges megtermékenyítés után szülte meg gyerekét, egy nővel él együtt. Leo…..
Az EU tagság egyik legnagyobb haszonélvezője Magyarország. Ezt az állítást még a Brüsszellel évek óta hadban álló magyar kormány sem tudta érdemben cáfolni, bár – ahogy szokták mondani – igény lett volna rá. Ennek ellenére úgy „ünnepli” a Fidesz az európai közösséghez csatlakozásunk 15 éves…..
babbaba 2019.05.13 04:16:12
@Jakab.gipsz: Ostoba vagy, akinek a Párt által vetített ellenségkép nélkülözhetetlen, hogy megmagyarázza imádott istenei hibáit.
A sajtóbeli patkányozás furcsa állomásához érkeztünk. Néhány hónapja ugyanis volt már egy botrányocska, amely 48 óra alatt elhalt. A történet úgy kezdődött, hogy átadták rendeltetésének a Budapest Honvéd utánpótlását nevelő Magyar Futball Akadémia létesítményeit. Az ünnepségre meghívták Détári…..
A Závecz Research és a Medián is rekord magasságba mérte a Demokratikus Koalíciót. A Fidesz erősödésén kívül - ennyit érne a családvédelmi hazugság? - ez az egyik legfőbb tanulsága a frissen közzé tett adatoknak. Úgy látszik, minél jobban nyomja a Fidesz a "Gyurcsányné-projektet", annál jobban…..