Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kekex

0 bejegyzést írt és 7412 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Szőcs Géza bácsi felfedezettje Orbán János Dénes költő, mármint milliárdos értékben közpénzköltő, fontos cikket közölt a rezsimlapban. Arról ír, hogy a zsiberálisok, zsibernyákok, zsiberráltak, mekkorát sivalkodnának, ha kötelezővé tennék heti öt órában, az általános iskola első…..
kekex 2018.07.26 07:39:08
@definitelymaybe:
Ugyan már! János vitéz? Amikor a becélzott szint a Gőgös Gónár Gedeon (haladóknak a Tesz-vesz város)?
Legyetek már belátással: értelmes, angolul tudó, közepes számítógépes ismeretekkel rendelkező gyermekeket akarunk előállítani a külföld részére? És akkor ki vágja itthon az árokparti dzsungelt?
kekex 2018.07.26 07:53:11
@Miki Telepi:
Stercus accidit (szar ügy)
Mundus vult decipi (minden percben születik egy szemétláda)
Certe toto, sentio nos in kansate non iam adresse (Totó az az érzésem, hogy már nem Kansasban vagyunk)
Mesében még elmegy a Bádogember és a szalma madárijesztő. Na de életben?
       A 444.hu-n találtam meg a Magyar Nemzeti Bank 10 éves reformtervét.  Ez sok mindent megmagyarázhatna. Ha ezt Matolcsy Orbán orra elé merte dugni, ha nem félt attól, hogy a helyszínen filézik ki, akkor ezek ezt az egészet, legalábbis részben, komolyan gondolják.     Itt ugye arról beszélnek,…..
kekex 2018.07.11 10:46:01
@Grrr:
Na ja. "elsősorban a legszegényebbek" torkán A védekezésre képtelenek kifoosztása egyébként mindközönségesen markecolás!
De egyébként csak nem hiszitek, hogy tol az egészségügybe (már az államiba) pénzt, amikor inkább vadászjegyeket osztogatna a Ratkósokra? Márpedig akárhogy tologatják a nyugdíjkjorhatárt, tömegek fognak maholnap nyugdíjba vonulni.
Nem véletlenül rohad az egészségügy - nagyonis célja van!
          Kiválasztottam egy teljesen random káslerséget és eltöltöttem vele tíz percet. íme az eredmény. Ez a pasi tényleg nem tud hibázni. "Az első hasüregi műtétet például 1780 körül végezték, valamelyik amerikai farmon. Egy nőnek nőni kezdett a hasa, azt hitték, hogy terhes, de csak nem…..
kekex 2018.04.27 18:22:16
@Bogomil:
Jó kérdés! De mindegyikban azonos a Ne lopj!

Katolikus Evangélikus
1. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! Én vagyok az Úr, a te Istened. Ne legyen más istened!
2. Isten nevét hiába ne vedd! Ne vedd hiába Istened nevét!
3. Az Úr napját szenteld meg! Szenteld meg az ünnepnapot!
4. Atyádat és anyádat tiszteld! Tiszteld atyádat és anyádat!
5. Ne ölj! Ne ölj!
6. Ne paráználkodj! Ne paráználkodj!
7. Ne lopj! Ne lopj!
8. Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy! Ne tégy felebarátod ellen hamis tanúbizonyságot!
9. Felebarátod házastársát ne kívánd! Ne kívánd felebarátod házát!
10. Mások tulajdonát ne kívánd! Ne kívánd felebarátod házastársát vagy bármiféle tulajdonát!

1. X = Orbán
2. Ne kritizáld X=-t
3. majd jövell a vasárnapi boltzár (mergint)
4. Y= cáratyuska
5. "Ha megteheted, öld meg politikai ellenfeled"
6. be lesz tiltva a geci?
7. ne lopj!! (az állam nem tűri a konkurrenciát)
8. hehe, hogy jön ide a "karaktergyilkosság"?
9. az üzletek lenyűlását nem ítélik el
10 csak a "kívánását

Mindösszesen legalább őszinte: a magyar egészségügyön csak az ima segít!
       Nyugalom.... Mondom, nyugalom. Még el sem kezdtem a posztot.      A kérdés az, hogy konszolidálhatja-e úgy Orbán a hatalmát, hogy azzal már egy tisztességes ember teljes önfeladás nélkül együtt tudjon élni.       Macron és Merkel válaszút elé állíthatja Orbánt. Vagy elkezd többé-kevésbé…..
kekex 2018.04.24 11:34:16
@cheetah_01:
Mi volt az első és legfontosabbnak nevezett feladat? a népesedés fokozása. És mi annak legjobb módja: bizony Ratkó Anna már régen feltalálta.
Tehát:
1. megnehezíteni a fogamzásgátláshoz való hozzáférést
2. megtiltani az abortuszt
3. a környező országokban végzett küretek megelőzősére lezárni a határt
4. kerresztény-nemzeti alapon leválni Európától.
Semmi cikk meg cakk. Nyílegyenesen előre!
        Ha ez egy görög sorstragédia lenne - miután a főhős sajnálatos módon elhalálozott - megjelenne Pallasz Athéné és unottan elrendezne mindent. Pallasz Athéné azonban éppen most alakított kormányt kisebb istenekkel, akiknek mindenféle érdekeik vannak, inkább nagy ívben leszarja főhősünket, aki…..
kekex 2018.04.17 11:27:56
@fáskerti elvtárs:
Nem kontrolláltam a cikket, most megnéztem az eredetit, amire hivatkozott:
www.valasztasirendszer.hu/?p=1943608
Eszerint ugyanis igaz, hogy a fidesznél 4.042.e szavazatot számoltak össze a töredékszavazatokkal, szemben az összesen rájuk adott 2.608 e és 216 e (levél)szavazat helyett, de a kompenzáció a többi pártnál is működött, tehát tényleg nem lehet levonni azt a következtetést, hogy az "ellenzékre adott szavazatokkal"

Viszont érdemes megnézni, mennyire NEM lett volna 2/3-a a kompenzáció nélkül. Mert ott ül a +7 mandátum!
kekex 2018.04.17 11:32:57
@whale:
Te legalább nem dőltél be annak, hogy a tüntetés kizárólag civil volt. Mert iganis az ellenzéki pártok a tagjaikat felhívták a részvételre, és elég sok pártzászlót (+ lila léggömböt = momentum) lehetett látni.
Az más kérdés, hogy pártemberek nem mentek fel a színpadra, "csak" résztvevők voltak. Remélem ez változni fog, ugyanis politikát a pártok csinálnak.
kekex 2018.04.17 11:43:00
@labrys:
Kérlek, ezen ne múljon:
1. Nem vonulni be a parlamentbe és ezzel előállítani 100 %-os pártállami parlamenet (egyébként is úgy működne) Ezzel megsemmisíteni a fidesz és Orbán legitimációját.
2. Igenis létrehozni a parlamentbe került pellenzéki pártok és az 1 % feletti pártok (+ együtt, mert érdemi ellenzéki munkát végzett) részvételével az ellenzéki kerekasztalt, amely alternatív kormányprogramot alkot
3. Konszenzusukkal megalakítani az Árnyékkormányt és MINDEN kérdésben szakmai és politikai konszenzussal fidesztől eltérő válaszokat adni.
4. Aztán bilibe ér a kezem és felébredek!
A 100 ezer résztvevős szombat esti kormányellenes tüntetés számos, érdekes jelenségre rámutatott, ezek közül válogattunk ki párat. ..
kekex 2018.04.16 07:28:57
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:
A CÖF-nek is kb ennyit sikerült a fidesznyikekből. Gratulálok, sikerült felfedezned, hogy az ország kettéosztott. És az kinek kedvez? Az uralkodónak.
kekex 2018.04.16 07:32:58
@Szilágyi Imre:
PISA negatív vagy? Arról szól a poszt, hogy az ellenzéki szavazók között nem volt megosztottság - mint a pártok között.
Egyébként meg felelsleges ugyanebben a rendszerben újraszámlálást vagy újraválasztást kérni. A megvbálasztott ellenzéki képviselőknek van EGY hatásos lépése: az eskűtételnél kijelenteni a bojkottot és 100 %-os pártállami parlamentet hagyni maguk mögött. Ha mán lúd, legyen kövér, ne legitimálják Orbánt.
De oersze ezt csak EGYÜTT lehet megcsinálni. Talán a választói összefogás láttán megjön az eszük. Vagy sem. Az lmp-ért különösen nem teszem tűzbe a kezem!
Örülünk, Vincent? Holnapposzt 2018.04.09 00:33:27
       Kéretik abbahagyni az önkorbácsolást. Igen, ez az ország mától egy kicsit jobban hasonlít majd egy darab szarra, mint eddig. Erről azonban nem ti tehettek. Hanem pont ők.    ..
kekex 2018.04.12 07:55:05
@incze:
Ebben benne van a "minden párttól levont" fölös szavazatok száma? Merthogy ott tűntek el az ellenzéki szavazatok, amelyek nagyon hiányoznak az elszámolásnál.
lásd: töredékszavazatok.
Mert ha nem, akkor azokat hozzá kell adni - és már nem ennyire hűbestimmel az eredmény!
kekex 2018.04.12 08:08:01
@netukki:
" Hadházy - aki hangfelvétellel bizonyította a csalást - kilépett a Fideszből, majd belépett az LMP-be."
Csöbörből vödörbe.
kekex 2018.04.12 08:14:36
@incze:
Meg némi súlyozott átlagolás sem ártana: azon körök aránya, ahol a "fölös" szavazatok miatt eltünt az ÖSSZES ellenzéki szavazat.
Tehát nem "érvénytelen" csak "nem számolt" Gizike és gőzeke!
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
kekex 2018.04.09 18:55:16
@Ma Baker:
Én egyébként elvből megnézem a hír mindkét oldalát - az már más kérdés, hogy a jobbos tálalástól sokszor émelygek. Egyszerűen nem az én értelmi szintemre lövik be. Pont ezért van lesújtó véleményem azokról, akik ezeket böfögik vissza, mint "magánvéleményt"
Ennél már csak a szemmel láthatólag írni-olvasni tudó, a nyertessége magasságából a veszteseket lenéző pojácáktól fordul fel a gyomrom. Pl tőled.
Mert azonnal beugrik a Luuujza, meg az "azt írta az újság".
Ezzel együtt az nagy találmány volt, hogy a balos és némileg értelmes városi népességhez gondosan hozzápakoltak jó néhány falut MINDENÜTT az országban - kivéve persze Budapestet, ahol a nagyság miatt ez nem sikerült. Nem is nyertwk ítt a legtöbb helyen!
kekex 2018.04.09 18:55:27
@Ma Baker:
Már elnézést, de kikérem magamnak, hogy Ti lennétek a nemzeti oldal! Akik nem is törődnek a legszegényebb 3 millióval, akik kizárnátok a cigányságot az országból (és/vagy az életből is)
Akik szarnak rá, hogy milyen a nemzetközi megítélésünk (már persze a náculó radikálisokon kívül) Akik az ország pénzéből veszitek a szavazatokat a külhoniaktól - megint velük lett a kétharmad.
Egy frászt. A nemzet mi vagyunk, akik képesek a qurmányos agymosáson túl is elolvasni és értelmezni tényeket és folyamatokat. Akik jelenleg röstellik, hogy egy megvezethető GYÁVA, rettegő néppel kell osztozni azt országon. Márpedig "gyáva népnek nincs hazája!"
kekex 2018.04.09 18:55:31
@megvagyhadnagy:
Senki sem tagadja, hogy van a fidesznek 1 millió nyertese. Nem is őket hívjuk átlagjózsinak, hanem azt a 1,5 milliót (családdal minimum 3 milliót) amelyik nyomorog, aki vesztese a jobbos kormányzásnak - és mégis rájuk szavaz.
Mert az ingyenesen elérhető kormánymédiákból ugyanaz az agymosás ömlik rá.
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
kekex 2018.04.09 13:53:57
@megvagyhadnagy:
Azon nincs mit magyarázni, hogy az értelmesebb budai kerületeket elvesztette a fidesz, de a legszegényebb, kegműveletlenebb népesség körében tarolt az egybites migráncsolással. Sok lúd disznót győz.
Röstellem, hogy mumushívő és rettegő tömeggel kell egy országban élnem. Akik képesek elhinni, hogy egy ezreléknyi menekülttől majd összeomlik a gazdaság, meg a keresztény kultúra, és csökken a nyugdíj, stb. Én már 5 évesen is érettebb voltam ennél!
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
kekex 2018.04.09 07:58:54
b1.blog.hu/2018/04/09/van_egy_hely_magyarorszagon_ahol_tonkrevertek_a_fideszt
"Ebből két dolog látszik.

1. Egyfelől az, hogy az LMP egyáltalán nem segítette a Fidesz-kétharmad megakadályozását. Tulajdonképpen aki rájuk szavazott, az Orbán korlátlan hatalmát támogatta.

2. Másfelől viszont az, hogy a Fidesz a fővárosban annyira kisebbségbe szorult, hogy még a tradicionális jobboldali, úri-polgári körzetekben is többen voltak, akik ellenezték, mint akik támogatták a kormány politikáját.

A Fidesz nemcsak Pestet, hanem valójában még a
budai hegyek polgári szavazóit is elveszítette.
kekex 2018.04.09 10:53:16
@Rodeo36 11:
Valahol olvastam anno, hogy a Horthy korszakkal is csak a gondolkodó rétegnek volt baja, mert a nép többsége nem elnyomásként élte meg a darutollas csendőröket, hanem a rend védelmezőinek. Szavazással meg nem zargatták.
Nem is túl lassan tendálunk efelé.
Kár, hogy 1-2 agysejtnél többünk van, lótuszevőként egészen jól eldagonyáznánk a sárban.
Ez egy ilyen nép, akinek elég 1-2 szó vagy mondat, és azon elrágcsálódik. Genetikailag pirézellenesek.
Ezzel együtt nem véletlen, hogy a jobbiknak majd annyi szavazója volt, mint az un. demokratikus ellenzéknek együttvéve. Ők legalább nem csak Budapesttel foglalkoztak.
A választók 8/10-e NEM Budapesten él!
Talán, ha az ellenzék mutat némi kormányzóképességet állandó civakodás helyett, több esélyük lett volna.
De egyik sem állt ki, hogy elmagyarázza a menekült és a migráns (napláne illegális migráncs) különbözőségét, aki kikérte volna magának, hogy 1 ezrelék betelepülőtől felborulna a gazdaság meg a kultúra meg a miafranc,
hogy 400 ezer migráns átvonult az országon, anélkül, hogy ez látszott volna a bűnügyi statisztikákon, és a magyar nép mélységes lebecsülése, hogy 1000 magyar után 1 menekültet nem tud befogadni. Ennél több kínai boltos van az országban.
Hivatkozhattak volna a Bibiliára, X parancsolatra, vagy csak egyszerű emberségre. De nem. Mivel a fidesznek EGYETLEN témája volt - az ellen kellett volna kampányolni. Akár minden háztartásba eljuttatott ingyenes újsággal. A jobbiknak legalább van ilyene!
A plakátokkal sokat nem érnek.
A momentumnak legalább volt innovációja: a járdára fújt
szöveg. Ahhoz elég egy sablon és pár festékes palack.
kekex 2018.04.09 10:55:43
Köszönjük Emese!
nepszava.hu/cikk/1157122-az-lmp-budapesten-ot-kepviselot-ajandekozott-a-fidesznek/
Most mondjátok, hogy nem volt igaza a Berni az összefogás garantált ellenszere reklámnak!
Így reagált az ellenzék a tragikus vereségre...
kekex 2018.04.09 06:46:51
@FCUK19:
Miért is mondana le Gyurcsány? Több, mint 100 %-al növelte a mandátumok számát (4-ről 9-re) és soha nem állította, hogy "egyedül is győzhet" Frakcióvezetőként viszont (az elmúlt 4 évtől eltérően) LESZ megszólalási lehetősége.
Az lmp szavazói meg végre meggyőződhettek arról, amit váltig állítottunk: aki rájuk szavaz, akár egyenesen is szavazhatna a fideszre.
   Nagyjából egy órával ezelőtt megszólított bennünket valaki a Sainsburyben (az olyan, mint a Tesco).  Egy nagyon kedves fekete bőrű fiatalember, aki tizenöt évig élt Magyarországon.   Múltkor a Man-szigeti kompon egy fideszmagyar ember szólított meg bennünket, teljesen ártalmatlan fideszmagyar…..
kekex 2018.04.01 07:38:31
@velőtanya:
Credo pia absurdum (hiszem, mert abszurd) - azaz nem cáfolhatóak észérvekkel a hittételek. Márpedig a magyar nép többsége hiszékeny.
És ehhez vedd hozzá a cognitiv disszonancia jelenségét (Belső feszültség, amit egy – eddigi tapasztalatunknak ellentmondó – új információ vált ki.) - az agyuk minden hittételtől eltérő tényt automatikusan hárít.
Arról már nem is szólva, hogy a tényektől szisztematikusan el vannak zárva, és ha eljut hozzájuk, akkor "nem igaz" "hazudnak" meg "jelentéktelen az eredményekhez képest" tálalásban.
SOHA ne induljunk ki a NET-en tapasztaltakból. Szánalmasan vékonyka az a réteg, amelyik az internetet politikai érdeklődéssel használja - ha egyáltalán használja.
kekex 2018.04.07 12:55:32
@kameraman:
"van 80 e Ft-os jelzálog törlesztőjük" és mennyi volt korábban a másik adórendszerben? 45eFt?
Ne erőlködj az 1 millió vesztessel, amikor utoljára SZÁMOLTÁK 3 MILLIÓ SZEGÉNY VOLT - AZTÁN MÁR NEM MERTÉK KÖZZÉ TENNI AZ ADATOT.
Nem véletlen, hogy nem az "eredményeikkel" kampányolnak.
        1971. április huszonhetedikén Pak Csong Hi dél-koreai elnök megnyerte  az elnökválasztást. Nem, nem kapott közel száz százaléknyi szavazatot, mint az északabbra történt volna. Ellenfele Kim Dedzsung a szavazatok 45.3 százalékát szerezte meg. Közel nyolcvan százalékos volt a részvételi…..
Tanulságos volt a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek és listavezetőinek vitája. Gyurcsány nyert, Szél Bernadettet többször kinevették, sőt, kitapsolták. A kormányzati tapasztalat, a kommunikációs rutin a DK elnökét erősítette. Jól szerepelt Szigetvári Viktor (Együtt), közepesen…..
kekex 2018.04.06 06:59:40
@renitencs:
Csak egyetlen "letagadást"! Lécci, lécci, lécci! (A fidesz klipp lebutított visszaböfögése nem jáccik)
Ne gyere a "dobozdíjjal" mert az nem szerepelt az mszp választási programjában. Tetszettek volna elég szavazatot adni neki, és akkor nem lett volna szüksége zsarolási potenciálos koalíciós partnerre.

Mert ha valamit, hát azt világossá tette, hogy változásokat fog csinálni.
És ha még emléxel a választási dal első sorára: "Én nem ígérem azt, hogy minden sikerül'"
kekex 2018.04.06 07:10:50
@renitencs:
Ja, és ne gyere az államadósság mértékével sem! MINDEN külön hitelfelvétel nélkül nőtt az meg a választás UTÁN, mivel 2006 volt az ELSŐ uniós módszertan szerint számított zárszámadás, ahol visszapakoltatták vele a fidesz által PPP-be dugott pénzeket (ők maguk fújták be és még el is dicsekedtek vele!) és a fideszes MNB elnök indokolatlanul magasan tartotta az alapkamatot (12 %, szemben az európában átlag 3-4 %-al, ami megalapozta a devizahitelezés elszaporodását -egyébként azt szintén ElTolcsy találta ki!), ami jelentősen megnövelte az adósságszolgálat mértékét. (kevesebbért is akasztottak hazaárulás miatt)
Az ElTolcsy által indított darabszám megkörtés nélküli 30 milliós lakáshitel támogatások is addigra "értek be" Medgyessy későn kapott észbe, hogy 1 db-ra és 15 millióra mérsékelje. Az már a veszett fejsze nyele volt!
Egyébként meg "a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel" mert valamivel több tényt képesek figyelembe venni, (lásd még: hályogkovács) Na meg képesek egy lebutított mondatnál is többet felofogni. Ezért nem is kedvenc célcsoportja a qurmánypropagandának!
A nagy összefogósdit kiabálók, a koordinálás fetisiszták és a taktikai szavazásban hívők kényszeresen mindig arról beszélnek, hogy Orbán leváltása érdekében még az ördöggel is össze kell állni legalább egy szavazásra.   Nyilván a választási törvény belekényszeríti…..
kekex 2018.04.05 07:03:53
@DrGehaeuse:
Nem, a NER őszinte és benne van a lényeg (csak a hülyék nem látják) NE MERD!
NEM zeti E gyüttműködés RenDszere.
Egy héttel a választás előtt lenne bőven ok az anyázásra, az úgynevezett ellenzék elég sok mindent tett azért, hogy megnehezítse magának az Orbánváltást. Nagyon messze vagyunk az ideális állapottól, ami az lett volna, hogy MSZP és DK kuka és új, tisztességes demokrata játékosok hajtják el Viktort a…..
               "Felejtsek mar el a szoros talpuak, hogy ok magyarok! Romaniaban elnek, ott rendezkedjenek!"       "Azért mer tud magyarul attól még nem magyar én is tudok németül mégsem vagyok német Erröl ennyit"       "Csak a DK fogja eltörölni a szavazati jogukat, és az ukrán…..
kekex 2018.03.26 07:02:38
@borzzz:
Szenilitás delektát. Aki meg nem feledékeny, emlékezik Mikola 20 éves betonozós szövegére. Egyébként örök hála neki - az ellenzék nem tudta volna elhitetni, hogy pont erről szól a szavazás! Sokakat visszatartott ezért attól, hogy elballagjanak szavazni. ENGEM biztosan. Spéci én nem is hallottam a "23 millió románról"
És ne legyenek kétségeid: a szavazati jog megadása is kizárólag erről szól!
kekex 2018.03.26 16:06:38
@kamerasmobil:
Miért az jól jött, hogy a határontúli szavazatokkal lett 2/3-uk 2014-ben? Kellett két időközi, mire elmulasztottuk! És némi bel-jobbik átszavazósdi. EZT azért megköszönhetjük külföldi véreinknek! bebizonyították, hogy lehet így is.
kekex 2018.03.27 18:27:08
@kisa:
Na ne mán! Oda az ellenzéki pártok is küldhetnének ellenőröket, és akkor hova lennjer a 98 %? De senki sem tudja megmagyarázni, illetve másképp magyarázni, mint hogy az fideszes szavazatvásárlás, hogy két Londonban mosogató magyar közül a Romániából származó miért szavazhat levélben, a Magyarországról származónak meg miért kell bevonulnia a követségre?
Ha már álszenteskedünk, hogy "egyenlő" szavazati jog, akkor mindkettőnek ugyanazt kell a nyakába varrni.
Jó, ne vegyék el a külhoniaktól (bár kibicnek semmi sem drága) de adják meg a külföldön dolgozó magyarországiaknak is a lehetőségét!
Miközben mindenki nézi ezerrel a saját körzetét, és várja, hogy még egy ellenzéki jelölt lehúzza magát a listáról, illetve megy a latolgatás, hogy ki kivel miért igen és ki kivel miért nem, egy sor más kérdés is felbukkan. Némelyik még a választásról, némelyik az azt követő lehetőségekről. Hogy…..
kekex 2018.03.27 16:45:45
@ijontichy:
Politológiai alapműként ajánlom figyelmedbe a Rapülők dalát:
"Még ne remélj! Lesz rosszabb!"
Ja és az oktatási tárcát sem látnám szívesen a jobbiknál.
kekex 2018.03.27 16:46:02
@Jules Berstein:
Na látod, éppen ezért van esélye az ellenzéknek. Hiába a legnagyobb kisebbség a fidesz, kormányt váltani a normális emberek akarnak - és az a többség.
Simicska gondoskodott arról, hogy kampány helyett a qurmánypártiak a meneküléssel foglalkozzanak, és sem idejük, sem energiájuk nem marad helyben az egyéni jelöltek karaktergyilkosságára.
Mindenki tudja, hogy azokban az időkben, amikor sem (az) idegenek, sem belső ellenség pudvás foga nem rágja, tépi, marcangolja kicsiny országunkat, könnyű hazafinak tűnni. Azonban az igazi kiválóságot, a Dobogókővel (ugye senkinek nem kell magyarázni, hogy ma már a tudósok körében is nem pusztán…..
kekex 2018.03.24 15:07:22
@aptikjampó:
Churchill szerint a legjobb érv a demokrácia ellen 5 percig beszélgetni egy átlagválasztóval. Gratulálok, neked ehhez pár másodperc is elég volt!
Egyébként meg Puskás mondhatta, hogy "nagy pénz, nagy foci" mert ő ingyen is tudott jól focizni. Ezekre meg inkább Hofi jellemztő "pénzért mindent,:szopok,nyalok,gombot varrok" csak ahhoz nem kellett volna annyi pénzt elherdálni stadionokra.
Újabb választásra buzdító videó érkezett a Comedy Centraltól. Gábor után Emőkét mutatják be  a nagyérdeműnek, aki szerint a Föld lapos és az újpesti ivóvíztől lett homoszexuáis az unokaöccse. És elmegy szavazni április 8-án. ..
Gyurcsány Ferencről az a hír járja, hogy a vasárnapi DK, MSZP-P, LMP egyeztetés igencsak jó kedélyben érte. A Demokratikus Koalíció elnöke az esemény utáni sajtótájékoztatón furán imbolygott és beszélt, Vágó Gábor, az LMP delegációjának tagja pedig azt mondta, hogy ha ő részegen fogadná a barátait,…..
kekex 2018.03.20 06:25:11
@megamedve:
Ha betán Orbán koalázna Vonával - legalább a jobbikot eltüntetné a közéletből. Nagy rutinja van a szövetségesek bedarálásában!
Egyébként meg ha nem, akkor előjön Gyurcsány leghátborzongatóbb szövege: a legtöbb mandátumot szerző párt vezeti a koalíciós tárgyalásokat (és adja a ME-t)
Felmérések szerint ez speciel a jobbik lenne!
Akarok én egy olyan országban élni, ahol a jobbik adja a belügyi és hadügyi minisztert?
Kerek három napig úgy tűnhetett, Gyurcsány a március 15-i beszédével elérte, hogy az ő kottájából játsszon az ellenzék, Vágó Gábor nyilatkozata azonban szertefoszlatta az exkormányfő reményeit. A labda ismét az LMP térfelén pattog. kép forrás: blikk.hu A kormánypárt az elmúlt években tökélyre…..