Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dark.Lion

12 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel a spanyol kupa közvetítési jogai egészen tegnapig sehol nem voltak, így joggal gondolhatta a fodballszerető jónép, hogy az idei El Classicók közül következő kettőből egyet sem látnak. Pedig de. A Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.…..
Dark.Lion 2019.02.18 10:17:15
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Tudod mit? A The Walking Dead megint egészen jól sikerült. Kaptunk zombikat. hisztit és drámát, de az arány megint jó volt és végre foglalkoztak megint Beth karakterével. Jó, hogy a csapat szétvált és talán a nagy reuniont elhúzzák az évad végéig. Nem is volna baj. A tovább…..
Nyáron jön a TNT-re a The Last Ship című posztapokaliptikus technothrillerbe oltott scifi, amiben a világot egy vírus pusztítja éppen ki, de van egy utolsó reményünk, egy tudósnő személyében, aki egy hadihajón igyekszik kifejleszteni az ellenszert. Aztán persze van akinek ez nem…..
A címmel ellentétben nem rólam szól az írás, csupán máshogy, más ragozásban hülyén hangzana a cím. Engedjétek meg, hogy elmeséljek egy rövidke történetet, aminek (félig-meddig) szemtanúja voltam, ellenben később összeállt a teljes történet, így megoszthatom…..
(Jelmagyarázat: az a szövegrészlet, amire rákattintva egy linket nyit meg új oldalon a böngésző, azt hivatott szolgálni, hogy annál a részletnél ez a háttérzene szól.) 1.évad 6.rész:"Az üzenet"43.NAP - 2013. február 2. - 12:26 p.m.Valahol Los Angeles határában A…..
(Jelmagyarázat: az a szövegrészlet, amire rákattintva egy linket nyit meg új oldalon a böngésző, azt hivatott szolgálni, hogy annál a részletnél ez a háttérzene szól.) 1.évad 5.rész:"Kereszttűz"25.NAP - 2013. január 14. - 02:37 p.m.Yreka repterétől néhány kilométerre,…..
1.évad 4.rész: "A fogoly"22.NAP - 2013. január 11. - 07:23 a.m.Yreka, Kalifornia John a felkelő napot bámulja az egyik háztetőről. Az öccse reggelit visz neki, és megkérdezi, hogy min gondolkodik. Az idősebbik fivér elmondja, hogy nem érti ennek a háborúnak a logikáját.…..
Alcím: Trónkövetelő Az előző rész (2013. március 12.)A következő rész: 2013. március 26. 2.rész: A rádión keresztül azonnal értesítik Oliverékat és a másik csapatot az esetleges támadásról. A célpontot elkezdik követni egyre közelebbről az amerikai felek, mert nő a…..
(Jelmagyarázat: az a szövegrészlet, amire rákattintva egy linket nyit meg új oldalon a böngésző, azt hivatott szolgálni, hogy annál a részletnél ez a háttérzene szól.) 1.évad 3.rész: "Hiba"6.NAP - 2012. december 26. - 11:08 a.m. Yreka, Kalifornia A csapat útja elég sima volt…..
Jó, azt még úgy ahogy megbocsátom, hogy március közepén van 1-2 napos havazás, mert volt már erre példa az előző évekre visszatekintve. És mint észrevehettük 1 hónappal el vannak csúszva az évszakok. De nem is erről akarok írni. Azt már tudtuk jóval korábban, hogy érkezik…..
Alcím: Trónkövetelő Főcímzene (hamarosan videó is készül hozzá) 1.rész: Egy lány lélekszakadva fut az erdőben, jóval mögötte gépfegyveresek próbálnak a nyomára bukkanni, mindent tűvé tesznek érte. A keresők élén Craig Martin áll, aki elől halad és észreveszi a…..
(Jelmagyarázat: az a szövegrészlet, amire rákattintva egy linket nyit meg új oldalon a böngésző, azt hivatott szolgálni, hogy annál a részletnél ez a háttérzene szól.) 1.évad 2.rész: "AC130"1.NAP - 2012. december 21. - 4:47 p.m.Los Angeles külvárosa, Kalifornia Már egy ideje…..
Háborúban a világ (World at war) 1.évad 6 részes, ez itt az 1.rész.(Jelmagyarázat: az a szövegrészlet, amire rákattintva egy linket nyit meg új oldalon a böngésző, azt hivatott szolgálni, hogy annál a részletnél ez a háttérzene szól.) 1.évad 1.rész: "Háborúban a…..
Minél jobban sietsz valahová, az élet annál jobban próbál mindenhogyan hátráltatni. A vonatom pontban megérkezett, de hát az indulás máris 5 perccel később volt. De ez még mindig oké lett volna. Ám Enesén csiga lassúsággal gurultunk át, ez újabb súlyos percekbe került, de…..