Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S György András

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a negyedik robbantásra dőlt össze Georgi Dimitrov bolgár kommunista vezér szófiai mauzóleuma. A sírhely alatti többszintes bunkervárosról azonban mindenki elfeledkezett. Mostanáig. Egy bátor önkéntes Dimitrov múmiájának helyén (Fotó: lana-sator.livejournal.com)..
Egy költözés szinte mindig megterhelő, fárasztó, bosszantó és kellemetlen. Ez akkor is így van, ha nem te költözöl, hanem a szomszédok sajátítják ki a liftet félnapokra, meggátolva téged abban, hogy a kimerítő munka után rendben hazaérhess a saját lakásodba. Apropó a szomszédok miért nem bírnak a…..
A Benczúr utcában sétálva a 35/C ház téglahomlokzatán egyetlen feliratos tégla van, „DRASCHE TÉGLAGYÁR” felirattal. A ház ma társasház, és aljában a terézvárosi üzemeltet egy szociális éttermet és konyhát. A ház önmagában nem egy nagy szám, azt is gondolhatnánk, hogy…..
Kocsmablog Limit bár 2012.10.09 18:15:00
Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 19.Látogatás: 2012. szeptember 22. 19:40-21:30 3 szint 3 különböző stílust takar...
Mérhetetlenül uncsi már ezt a habzó szájú, primitív, alpárian gyűlölködő tahó, unom ahogy a politikai ellenfeleit rendre leállatozza, lepatkányozza, legyilkosozza, lehóhérozza. A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa legutóbbi cikkében is újfent oda lyukad ki,…..
Lehet-e független, autonóm gondolkodónak lenni Magyarországon? – merül fel bennem egyre gyakrabban a kérdés. Meg lehet-e határozni önmagunkat ideológiák mentén, még idiótább szót használva mindenféle izmusokkal? Hiszem, hogy a politikai koordináta-rendszert meghaladta az idő.…..