Regisztráció Blogot indítok
Adatok
huszkupac

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így lehetett BMW-je, nyugati parfümje a szerencséseknek, csak IKKA-utalvány és egy gazdag nyugati nagybácsi kellett hozzá.  ..
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
huszkupac 2017.09.21 15:40:05
"Üzenj te is, hogy rúgják ki a Fideszt az Európai Néppártból "  – ezzel a címmel indult  nemzetközi petíciógyűjtés a CEU-t ért támadások kapcsán. A petíciót Cas Mudde holland politológus, a CEU korábbi tanára indította el, aki április 4-én a The Guardian című brit lapban "Az EU túl sokáig tolerálta…..
huszkupac 2017.04.04 05:28:25
Sok minden kiderült szerdán a kormány kommunista jelképek ellen viselt harcáról. Például az, hogy nem adják fel, viszont jó időre azért félre teszik. Meg az is: vörös csillag és vörös csillag között nagyon nagy a különbség. Már ha a kormány úgy akarja...
Miközben az ország miniszterelnöke évek óta nem mer kiállni egyetlen vitára se, kizárólag nyalonc újságírók kérdezhetik, üdítő, hogy van egy ősfideszes arc, aki ki meri tenni a pöcsét az asztalra. És hagyják is neki, hogy beszéljen. Már ezért izgi lett volna az Index Fónagy-interjúja, azért pedig…..
huszkupac 2016.02.29 08:17:14
@Indexes seggfejek: Anyád! Ne általánosíts!
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
huszkupac 2016.02.23 23:11:16
@Terézágyú: Dehogyis! Meg akarta dugni Nyakót.
Az elmúlt hetek intenzív taxis-uberes tematikája után az biztos, hogy az Uber népszerűsége nőtt (amitől a rendszernek köszönhetően persze drágult a fuvar), a NAV megkezdte az adóügyi rendszabályozást, a taxis társaságoknak pedig muszáj lesz felvenniük az appversenyt, ha…..
Budapest legközpontibb zónáját (Bajcsy-Andrássy ütközése) elfoglalta a sárga birodalmi horda, akit szent meggyőzősédüket próbálják éppen nyomatékosítani. Harcolnak az igazuk és az elmúlt 50 év berögződései mellett. Amíg ők tüntetősdit játszanak, addig senkinek nem fog TAXI osztályrészül jutni, tehát…..
huszkupac 2016.01.19 15:22:11
@na4: Sok szerencsét. -Visszasírod majd.
(és még a taxisra mondják, hogy fillérba..ó)
Pár évvel járunk az amerikai polgárháború után, valahol a vadnyugaton egy postakocsi utasai éjszakára egy fogadóban húzzák meg magukat. Köztük van egy fejvadász, és a foglya, egy gyilkosság miatt körözött, bilincsbe vert nő is. Az utasok nem ismerik egymást, így amikor…..
A hétvégén sokakban elszakadt a cérna, amit a facebookos aktivitások és csoportalakulások nagyon jól mutatnak. Van, akinél az állam által elvárt új női ethosz több fronton való deklarálása után, másoknak a Telenor reklám véget nem érőnek tűnő ismétlése miatt telt be a…..
Tovább folytatom az év végi Dropbox-pucolást ezzel a szállodaszobában lőtt fotóval. A 30 ezer forint körüli takarítás elég borsosnak tűnik, de szellemes megoldás a tilalom megerősítésére. Szerintetek? ..
Mocskos olajat töltenek a hordóba, a kannába és a flakonba, majd az ön autójába. A piac ismét a maffia markában. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Vallomással kell kezdenünk: imádunk olvasni, a Gutenberg-galaxis elszánt híveiként valljuk, kevés nagyobb öröm van egy-egy jó könyv kézhezvételénél, és ez akár az e-könyvre is igaz. Ma viszont két olyan könyvről írunk, amelyek a maguk nemében csúcstartók. Gutenberg…..
A Blikk szerint még el sem kezdődött az X-Faktor új szériája, de Alföldi Róberttől máris mindenki retteg a meghallgatáson. A Nemzeti Színház volt igazgatója ugyanis kemény bírának bizonyul, és nem riad vissza attól hogy megmondja a véleményét egy-egy produkcióról.…..
A kínai Vogue áprilisi címlaplányáról, Fei Fei Sun-ról egy csodás képsor is megjelent a magazin hasábjain. A fotósorozat a "Graceful Boudoir" címet viseli és Willy Vanderperre készítette. Gyönyörűek a képek és a modell is, akiről többek között itt is láthattunk egy nem…..
Egyre reménytelenebb helyzetbe nyilatkozza magát Balog Zoltán miniszter az idei Táncsics-díjjal kapcsolatban - eddig csak azt tudtuk, ő nem is tudta, kinek adja a díjat, most viszont elolvashatjuk nyilvános könyörgését is, ugyan már vissza a babaruhát. Ha a legelején kezdjük,…..
Orbán Viktor egy ügyes huszárvágással a választások előtt közel egy évvel Matolcsy Györgyöt, a Nemzetgazdasági Minisztérium éléről átültette a jegybank elnöki székébe. Bár a miniszterelnök a kudarcokat nyíltan nem ismeri be, de talán titokban ő is felismerte, hogy az…..
huszkupac 2013.03.01 15:47:38