Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giovanni75

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden hivatalosan is megnyitották a Sió-zsilipet, és a vízügyesek úgy tervezik, hogy három hétig lesz nyitva. Sokan bepánikoltatok, hogy itt a világ vége, meg hogy kiszárad a Balaton, pedig egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, mint gondoljátok. Sokszor elővettük már a témát,…..
Orbán Viktor parlamenti felszólalásában jelentette be, hogy utasítja Pintér Sándor belügyminisztert az Adj gázt! motoros vonulás betiltására – vagyis arra, hogy az élet menetével egy napon „ne lehessen olyan típusú politikai természetű rendezvényeket tartani, amelyek…..
giovanni75 2013.04.09 23:36:33
Hihetetlen, hogy az emberek agya milyen rövid időtartamú memóriával rendelkezik! Mond-e az a kifejezés még valakinek valamit, hogy "Műveleti terület", vagy olyan közlekdési tábla, aminek értelmében "Bp-re traktorral behajtani tilos"? Persze ezek szofisztikáltabb módszerek voltak! Épp csak annyira voltak áthallásosak, mint az, hogy "Adj gázt"! Másrészről pedig "csak" annyiról volt szó, hogy GYF és bandája ANTIDEMOKRATIKUS módszerekkel megnyert egy választást, amit - ha nincsenek a trükkök százai, meg a hazugságok reggel, délben meg este - úgy el kellett volna veszíteniük, mint a huzat, de muszáj volt nyerni, mert ahhoz, hogy mindent el lehessen lopni az adófizetők zsebéből, arra még négy év kellett, utána pedig jöhetett - és jött is - az özönvíz! És még volt pár ilyen. Egyébként a "tisztelt" jogvédő elvtársak, már ha annyira védik a jogot, akkor - amennyiben a motoros tüntetés tényleg be lesz tiltva -, bíróságon szíveskedjenek megtámadni azt, hogy aztán a kordon mellett állva tele torokból fasisztázhassanak, és ne abbéli bánatukban kelljen megint klaviatúrát ragadniuk, hogy emiatt a köcsög Orbán miatt már ki sem rettegheti magát az ember. Úgy kellett ez a műbalhé a sok neolib majomnak, mint egy falat kenyér, nem csoda, hogy megy rajta a rugózás. Komolyan elhiszi valaki, hogy valós náciveszély van? A most Magyarország ellen kivont karddal hörgő Németországban olyan neonáci balhék szoktak lenni, hogy ihaj, és ott sincs szó ilyesmiről. Valahogy úgy érzem, a Mohácsi Viktória által pajzsra emelt réteg kezéhez kicsit több vér tapad mostanság, mint ezeknek a divatnáciknak a kezéhez.
giovanni75 2013.04.10 00:11:50
@Flyer: Azt hiszem, nem a lényegét fogtad meg annak, amit írtam "kis barátom", bár nem emlékszem hogy valaha is asztal alá ittalak volna, úgyhogy a stílusodat kikérem magamnak. Abba pedig gondolj bele, milyen országokban erősödhet meg bármilyen szélsőség. Németországban ez jelenleg nem időszerű, de ha ott úgy mennének a dolgok, mint mondjuk az éppen általuk taccsra tett európai államokban, akkor ott is teret nyerne, mint ahogy ez már egyszer meg is történt. Volt nemrég valami 2. világháború, vagy mi... A Jobbikot pedig nem a Fidesz engedte ki a palackból, hanem az MSZP/SZDSZ, és egyik oldalról nagyon kell nekik, mert velük szemben tudják csak magukat megfogalmazni, másrészt pedig fő a fejük, mert nem gondolták, hogy ekkorák lesznek, és hogy épp tőlük, és nem a Fidesztől vesznek el egy csomó szavazót, és kurvára nem tudják visszatuszkolni őket abba a palackba.