Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pAsztL

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tessék itt a kosár, most te vagy a soros! Dehogyis, hagyjál békén, nem játsszuk ezt a hülyeséget. Már A csodálatos Pókember 2-nél is én szedtem össze a 3D-s szemüvegeket, most te jössz. Nem igaz! De igen. De nem, előtte az Amerika Kapitány - A Tél katonája volt, és ott kettő…..
Mindenki kedvence, a méltán népszerű, szélsőjobbos nézeteket valló és a blackmetal egyik szülőatyjaként ismert Varg Vikernes 21 évvel ezelőtt, két templomgyújtogatás között szakított időt arra is, hogy ne csak a sátán, hanem a szerelem oltárán is áldozzon. A tettét siker…..
pAsztL 2014.04.08 14:18:06
@ki vagyok találva: az apai szeretet sokrétű lehet : D
2014. május 23-án és 24-én első alkalommal rendezik meg Esztergomban a Kavics Fesztet, ami Magyarország első stoner/doom/goove zenei fesztiváljára. A Kavics Fesztivál célja is van, méghozzá hogy itthon ennek a zenei műfajnak is legyen tere, ahol az ilyen stílusú zenekarok akár…..
pAsztL 2014.04.06 13:53:58
Horror-Mirror Ezen beszartok 2013.12.09 12:30:47
Na vajon mi ez? A megfejtés és további képek alant! Úgy van! BRAZÍLIÁBÓL kaptam csomagot, a Horror-Mirror képviseletében! :) De mit is? Pontosan! A Beyond the Grave c. brazil horror úgynevezett screenerét. Ilyeneket kapnak a kritikusok, hogy írhassanak a filmről:) Igaz, hogy…..
Horror-Mirror Mozi: Carrie 2013.10.29 12:51:54
Végre sikerült megtekinteni, ráadásul ingyen, hála a Fórum Hungarynak. (Ti posztert, én jegyet kaptam, ez szerintem fair megoldás.) Lássuk először a kötelező linkeket: az első két filmváltozatról itt, a könyvről pedig itt lehet olvasni. Az írás meglehetősen spoileres lesz.…..
Vajon mit tudhat egy drága, kifejezetten utcai viselethez tervezett Momentumnak elnevezett designer Sennheiser-fejhallgató, amit mondjuk az én szakadt Hamám nem? Az eredmény pár hét rendszeres viselés után egyáltalán nem meglepő: már le is passzoltam egy ismerősnek a szakadt…..
Érdemes megnézni a Maniac horrort. Előtte vagy utána pedig ezt a 21 perces színfalak mögötti videót is letudhatjátok. ..
UPDATE: A drága jó blog.hu még mindig nem oldotta meg azt a bugot, aminek köszönhetően egyes posztokhoz nem lehet kommentelni. Ezért most kirakom még egyszer. Ha ehhez se lehet, írjatok e-mailt! Magam is meglepődtem, amikor a meghirdetett könyvkritikusi posztunkra négyen…..
pAsztL 2013.06.26 22:40:41
Az idei Rockmaraton egyik külföldi vendége lesz a svéd Marduk, akik már a kilencvenes évek elejétől nyomják a sátánista, militáns black metaljukat. A csapat gitáros-főnöke, Morgan "Evil" Steinmeyer Håkansson sem egy egyszerű figura, be is bizonyította ezt az alábbi…..
pAsztL 2013.06.24 16:27:34
@prick: Szerintem is. Meginnék vele pár sört.
Random Képregények DarkJazz 2013.06.06 06:06:00
James "Jim" London magánnyomozó és társa, Bakersville kutya munka nélkül tengetik mindennapjaikat, és ha tehetik, az összes idejüket a DarkJazz nevű bárban töltik. Egy nap azonban bizarr gyilkosságok... khm, nyomaira bukkannak a szórakozóhelyen, és ha már ők ketten épp…..
pAsztL 2013.06.13 22:21:26
Horror-Mirror Képregény ajánló 2013.06.06 18:58:52
Dark Jazz Magyar fekete-fehér noir képregény 25 oldalon, online megtekinthető, illetve letölthető. Klikk a linkre! ..
A brit NME magazin listáin mindig nagyokat szoktunk nézni, mivel zenei hetilap néha egészen furcsa sorrendet képes összeállítani egy-egy témában. Most minden idők legjobb ötven gitárszólóját próbálták összeszedni a szerkesztők és zenészek segítségével, aminek a végén a…..
pAsztL 2013.05.27 12:39:18
Meshuggah @ A38 Hajó, 2013.04.26. A Meshuggah saját magát csalta csapdába, mikor 1998-ban kijött a Chaosphere című nagylemezével. Az első albumával 1991-ben debütáló svéd metálzenekar addigra megalkotta azt a hangzást, amit azóta polírozgatni ugyan tudott, de hozzátenni már nem…..
pAsztL 2013.04.27 19:39:44
@Fehi: Egyetértek...
Horror-Mirror Box Office: Evil Dead 2013.04.07 19:31:14
Nem hagyják nyugodni a kulthorrorokat. 2013-ban már megkaptuk A texasi láncfűrészes mészárlás folytatását 3D-ben, hamarosan befut a Carrie új változata, most pedig A gonosz halott remake-et küldték a mozikba. Sam Raimi producerként egyengette a horror útját, a rendező-producer…..
"Az FBI nemcsak vadászik a pszichopatákra, hanem alkalmazzák is őket versenyképes fizetségért és előnyökért annak reményében, hogy felhasználhatják tébolyult elméiket." Múlt héten ott hagytuk abba kedves olvasóimmal, hogy megvitattuk: nem igazán bánnánk, ha netalántán…..
Az idei év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik a Daft Punk új nagylemeze, amiről már javában szivárognak a részletek. A francia duó minden lehetőséget megragad az album promotálására, úgyhogy várhatóvolt, hogy a hétvégén lezajlott a Coachella fesztiválon is lesz…..
Megjelent a Cinemagram androidos verziója, az alkalmazás, melynek segítségével maximum 4 másodperces videofelvételeket készíthetünk, melyeket loopolhatunk, filterezhetünk, az eredményt pedig animgif, vagy mp4 formában megoszthatjuk barátainkkal és persze a Cinemagram…..
pAsztL 2013.04.14 03:50:52
A tavaly mindent letaroló Gangnam Style óta mindenki a következő nagy durranást várja a dél-koreai PSY-tól, és most hosszú idő megérkezett a Gentleman, vagyis az ázsiai előadó sikerszériájának (?) következő darabja. Azt azonban mindenki döntse el maga, hogy ez a prosztó…..
pAsztL 2013.04.14 03:48:14
@Davidian: Ha akarod, hanem egyszer véletlenül úgy is meghallod :D
Killswitch Engage - Disarm The Descent(Roadrunner/Magneoton) Valószínűleg senki nincs a Lángoló Gitárok olvasói között, akit bármennyire is érdekelne, hogy én milyen viszonyban vagyok a metalcore-ral, de mivel a stílust már rengetegen kitárgyalták, és senki nem tud róla újat…..
"Barkát szedett aznap, mintha az neki járna. De arca felpuffadt , mint egy puha párna. Teste kifehéredett, hibáit nem őrzé. A valódi bőr most tiszta pamutdzsörzé." Mielőtt hiányolnátok Cadenza mentoranyátokat (van ilyen bátor személy?), adok magamról valami életjelet.…..
"Az embernek soha nem szabad saját erkölcsi és etikai álláspontja alapján értékelnie, mert ez lehetetlenné teszi mások viselkedésének objektív elbírálását. Egyedül az összehasonlítás számít. Egy viselkedés önmagában vizsgálva semmit nem mond. Egyetlen személy többféle…..