Regisztráció Blogot indítok
Adatok
öcsi333

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rudolf, a trónörökös, már régóta boldogtalan házasságban élt Stefánia hercegnővel, aki I. Lipót belga király unokájaként Viktória királynő rokonságába is beletartozott. Ebben persze az is szerepet játszhatott, hogy Rudolf egyik alkalmi kapcsolatában valamilyen nemi betegséget (gonorrhoeát vagy…..
öcsi333 2022.01.30 19:05:18
-Gondolom a cikk írója ugyan úgy ismeri a részleteket is amit most elhallgat? Később pár év után,a családi kriptából,ellopták Mária csontjait,és koponyáját. (Nézze meg a wikipédiánál.) A rendőrség által megtalált csontokat,és koponyát,egy neves Bécsi orvos azonosította,hogy vissza lehessen temetni ismét a családi kriptába. (Az azonosítási jegyzőkönyv,és feljegyzés véletlenül kitudódott.) Most is megnézheti a részleteket..Az volt leírva a jegyzőkönyvben,hogy Máriát nagy erejű ütés érte a koponyáján! (A megtalált koponya fényképeket,a neten is megnézheti.) Máriát olyan nagy erővel vágták fejbe,hogy koponyája beszakadt és azonnal meghalt. Ezt Rudolf tette? Rudolfot is olyan nagy erővel vágták fejbe, (hátul a tarkó részen,hogy koponyája beszakadt,és azonnal meghalt. Az ajtóban a kulcs belül volt! A velük azonos folyosón aludt Mária Bátyja.Nem hallott lövést! Semmi lövés nem volt.Nem volt méreg! A Blog szerzője elhiszi,amit ide írt? Rudolf nagy erővel fejbe vágta Máriát! Mária meghalt. Aztán felkelt,és nagy erővel fejbe vágta Rudolfot? Esetleg fordítva? Nekem sok időbe került mire megtaláltam a gyilkosokat,a megbízókat. Na mind 1 ! Az esemény végén ,hajnalban egy táviratot adott fel a helyszíni Pósta hivatalban a Szárnysegéd! A Távirat most is ismert! Az volt írva: A dolog elvégeztetett! ( A Póstás Kisasszony kicsit csodálkozott a korai időponton,és a szokatlan sorokon!) A Távirat a Burgba volt címezve! A részletek,és a Tanú vallomások a gyilkosságnál is érdekesebb. Na mind 1 ! Elolvastam ,a szép mese történetet! Mindenkinek azt kívánom,ismerje meg a valóságot is!
A most következő cikkben az aradi vértanúk kivégzésének évfordulója alkalmából bemutatjuk a 13 kivégzett katonatiszt utolsó óráit. ..
Beköszöntött a november, ezzel együtt pedig nem csak a hideg érkezett meg, hanem a szezon két legfinomabb street-foodja is: a sült gesztenye és a fahéjas mandula. Ezeket azonban otthon is elkészítheted, utóbbit ráadásul még fogyókúrás verzióban is. Mutatjuk, hogyan!..
öcsi333 2019.11.27 19:56:28
@Berelhetoreklamfelulet: T! Berelhetoreklamfelulet! A fris gesztenye,csodálatos krémes állagú belül,a forró vizes kezelés után.De ami a boltban van az megkeményedik.Kemény ,enyhén gumis,állagú lehet,amit a friss,forrázás nélkül étkezhet.Friss étkezési gesztenyét az erdőben,a völgyben szoktunk szedni.A bolti az Olasz Import lehet.(1X vásároltam.Az íze a Magyar szelíd gesztenyét nem közelíti.)Vízízűnek éreztem.Itt a völgyben szedett gesztenye édeskés ízű.Távolabb a hegyen,mogyoró ízű.A szelídgesztenye fa olyan nagy,3 an nem tudnánk körbe ölelni a törzsét.(Talán Beatrixnak ültették.)A romok a Pilisben,és a királyi kertek maradványai ma is megvannak..De a hivatalos vélemény az volt,hogy nincs ott semmi!Na ez a semmi,nagyon jó ízű.
Volt már, hogy bérletet nem nyomtatott a gép, a problémára 2016-ban válasz is született, de a probléma azóta is létezik. Fizettem, nem kaptam semmit, de én bizonyítsam, különben ennyi? Így. 2019. július 15-én Újpest Központban tömbjegyet kívántam vásárolni. Az automatában a szokásos a módon…..
öcsi333 2019.08.23 22:21:26
@body_andras: Tisztelt body_andras! Magyarországon külön törvény mondja ki,hogy tilos hangfelvételt,vagy kép felvételt bizonyító erejű felhasználásra alkalmazni. Úgy szól a törvény a részletekben,hogy a hang,vagy kép, felvétel könnyen manipulálható..Természetesen lehet nézegetni. Vagy lehet bemutatni.De külön igazolás kell hozzá,hogy a felvételt nem manipulálták..Van más mód is. A résztvevő felek elismerik a felvétel valódiságát. D? Akkor talán az automatát üzemeltető,is elismerheti az automata hibáját.
Nesze!szer Reggeli Nesze 2019.08.13 21:07:39
    Osztogatjuk a klìmavàltozàs következmènyeiről szòlò okossàgokat, közben odàig nem jutunk el, hogy a csokolàdè papìrjàt bedobjuk a szemetesbe, vagy a klìmaberendezèst ne kapcsoljuk be, ha nem muszàj, vagy hogy visszatèrjünk a csapvìz fogyasztàsàhoz.Az ükanyàink, nagyszüleink, szüleink a…..
öcsi333 2019.08.18 16:41:47
Tisztelt Brigitta! Ez a műanyag palack téma,bonyolultabb,és szerteágazó,de legalább egyszer megéri megnézni a részleteket.Úgy emlékszem 90 őszén minden műa.palackot betiltottak Németországban.(Ott doliztam)Minden boltban minden műa.palackos árú soronkívüli kiárusításon 50% olcsóbban vásároltam..Kevés idő után Magyarországon is dolgoztam.Tokodon az üveggyár nagyon modern volt. Üvegpalackok gyártására szakosodott.A 3db üveg olvasztó kemencét felújították..Aztán pár hónappal a felújítás után szétbontották,és eladták Kínába..(Mondták,hogy örülni kell,hogy valaki hajlandó volt olcsón megvásárolni) Később az üveggyárat szanálták,és bezárták.Dunakeszire jött a svájci,Német pille palack fúvó üzem..(Mondták,hogy örülni kell.Rengeteg munkalehetőség,és csodás jövő) Azt természetesen titkolták,hogy az üzem úgy jött Magyarországra,és a környező országokba,hogy a nyugati ,svájci,és más országokba betiltották.Menjen el a Dunakeszi üzembe.Nézze meg.Ha bejut a kapun az már siker.A műa. palack gyár pontosan tudja amit itt alig tudnak..Rengeteg a szemét.kevés az újra hasznosítás.Az üvegpalacknál ismét mindég visszatért a gyárban az újratermelés..A Németek azt mondták ezért gazdaságos..A részleteket a bezárt,és részben felszámolt tokodi üveggyárban most is meg lehet nézni..De kit érdekel? Mindég az erősebb érvényesül,és marad a szemét.
Valódi tenyérizzasztó történet, ami talán egy bonyolult családi viszonynak köszönhetően mára egymilliós tartozássá duzzadt. Mit tehetünk, ha valaki a nevünkben aláír, majd nem fizeti a számlákat? Kedves Homár! Úgy látszik olyan világot élünk, ahol simán bárki nevére Tigázos számlát írathatunk rá…..
öcsi333 2019.05.03 23:00:11
@Im just here for the comments: - Tisztelettel! Röviden! Furcsa,a fenti történetben,és a leírt komment véleményben..(Kölcsön történet.) A Magyar Jog nem bünteti az elkövetőt..Több ilyen furcsa rész is van a történetben..A szerződési jog,és az emlegetett személy ig.szám,vagy módosítás..Más országok jogrendjében ha a szerződő fél egyik tagja egyoldalúan megváltoztatja a javára a szerződést= Bűncselekmény..Magyarországon nem! Lásd Banki,Deviza hitel,vagy más egyéb,ahol a Szerződő fél erőfölényével visszaél..Röviden ,csak azt lehet mondani,hogy Mo-on a jogtalanság,és a törvénytelenség az úr!
„A lemaradó térségek leszakadása nem hogy megállt volna, de még növekedett is. /…/ Az elmaradott térségek felzárkóztatása az elmúlt 15 év totális csődje volt az uniós kohéziós források rossz felhasználása miatt. „A felzárkóztatási pénzeknek az 1,5-2 százaléka jutott a legrászorultabb, legszegényebb…..
Nem viccelnek. ..
öcsi333 2019.02.08 18:51:13
@citrix: Tisztelt citrix:!Elsőnek a bicskei hőerőmű épült,félig.Most hatalmas csarnokok rozsdásodnak a gazban.Aztán a másikat a nagymarosit a Dunába temették,és elfeledték.3a magyar igazság.Legalább lehet 3db.félig épített erőművünk.A szomszéd városban hatalmas atomerőmű áll bezárva,leállítva.A mohi.(Néha Mohovcei atomerőmünek is mondják a Garam parton)Távolabb a Budejovice atomerőmű,a Dunánál, részben leállítva.(Állag megóvásra néha termel áramot)Mert olyan olcsó az áram,hogy nem éri meg üzemeltetni.Meg a piaci viszonyok,és mond szépeket az Eu.Megépül új erőművűnk! Aztán a szomszéd beindítja két hatalmas atomerőművét..Olcsóbb lehet áramot vásárolni mint termelni..Ki garantálja a jelenlegi árakat?Na legalább lehet 3db félig épített erőmű..3 a magyar igazság.Az atomerőmű,drága,veszélyes,(az atom hulladék elhelyezése probléma.) Az alternatív dolgokat kellene támogatni. Jövőre kerül forgalomba az energia termelő tetőcserép,(magyar találmány) Közben megjárta Amerikát. Most coll-ban érkezik. kb.1,5ezer dolcsi áron szeretné a gyártó forgalmazni. A napelem,és szélenergia,is elérhető a háztartások számára..Ezt az atomerőművet meg el kellene felejteni.Talán a PAKS bezárásáról kellene beszélni..
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
öcsi333 2019.01.03 19:18:45
@atomic power 1986DucaDuca: 2017.01.08.15.37.27.Aprócska gond,hogy villany áramról nincs szó..Óriási erőmű épült itt a szomszédban..A bicskei hőerőmű.Eocén.meg minden..Hatalmas csarnokok vázai rozsdásodnak a gazban..Aztán a 2. a nagymarosi. kicsit vitatkoztak..aztán a Dunába temették..Most ez a 3. Mert 3 a Magyar igazság..Most így majd lesz 3db. félig épített erőművünk..A villany áram ára, az terv szerint kell majd fizetni..
Itt a közvetlen közelünkben 2db bezárt atomerőmű van. (A mohi,és a budejovicei.stb) Olyan olcsó az áram,hogy nem éri meg üzemeltetni..(Részletek a Szlovák hírekben lehet olvasni) Németo bontani kezdte atomerőművét..Mi akkor is építeni fogunk..Érthetetlen? De különleges oka van a paksi bővítésnek..üdv!bazsi
Egy dániai (vagy bármilyen, ha már…) farmon dolgozni embert próbáló munka lehet, és ezt alátámasztja Dénes története is, ami ugyan kis ciprusi kitérővel kezdődik, de a lényeg Dániában játszódik. Küldött képeket is, amit külön köszönök. Szóval lássuk, milyen az élet…..
Sokan csak az utolsó pillanatra, vagyis a holnapi napra hagyják a húsvéti sonka beszerzését. Az elmúlt néhány évben nem nagyon változtak az árak. A főtt sonka azért drágább lett valamennyivel, 2015-ben például már 2 034 forintért adták kilóját...
T. Bacsa Judith A külföldön élés nagy kaland. Az otthon maradottak valahogy úgy látják és képzelik, hogy az, aki külföldön él, megszabadul minden hétköznapi gondjától, maga mögött hagyja az összes problémáját. Pedig ez néha köszönő viszonyban sincs a valósággal. A külföldi lét új, ezidáig…..
öcsi333 2016.04.24 20:39:00
Mindenkit, csak bátorítani tudok a külföldi, és más országban családosan élni lehetőségre. Korán, és fiatalon kerültünk másik országba. Teljesen más kulturális, és más szokásokat követő országba két pici óvodás korú gyerekkel. A gyerekek nagyon gyorsan pár hónap alatt megtanulták a játszótéren, óvodában, és közös rendezvényeken a befogadó ország nyelvét. Igaz voltak komoly problémák, és súrlódások is. Első közös játékok alkalmával a környék gyerkőcei elpáholták a gyerekeinket. Mert oroszok vagytok! D! Aztán a Mi gyerekeik verték meg a szomszéd gyerekeket, mert Ők oroszok. D! -Végül mindenkit bekötöztem, és megbeszéltük, hogy nem vagyunk oroszok. Ők sem oroszok, csak ott cirill betűs írás van. Igaz később minden gyerek a közös orosz iskolába járt, mert az az itt uralkodó vezetés is elismerte általános iskolának. Gyorsan elrepültek az évek. Kicsit csodálkoztak az egyetemi ,és más felvételiél a cirádás orosz nyelvű bizonyítványra. De gyorsan megértették, hogy egy többnyelvű, többnemzetiségű országból jöttünk, illetve mentünk később Németországba. Mindenkinek azt tudom mondani, a nyelvtanlás, és a nyelvtudás egy kincs. Egész életben elkísér. Ma már jót nevetünk az első külföldön töltött hónapok nehézségein. Az első idegen gyerkőcök látogatásán. Mindenen. Mert csak többek, és szélesebb ismeretekkel lettünk gazdagabbak. Gyerekek felnőttek. Felsővezetők. Vállalat igazgatók lettek. De most is elolvassuk a híreket, városunkról, ahol iskolába jártak. Mi ott, és itt is élünk. Ez a közös élet nem múlik el. Jó lenne tudni mi lett a többi gyerkőccel. Blass kubai fiúcska volt. A lányom az általános első éveiben az Ukrán nagykövet fia mellett ült a suliban. Vajon Ő most hol él? Vagy a többi barna, sárga, és egyéb nem európai gyerek. Ők hová kerültek? Nézem a régi első osztályos tablóképet. Mind nagyon ismerősek!
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
öcsi333 2016.01.07 12:21:42
@sárospataki lány: 2016.01.07.Keveset,pár évet éltem, doliztam, laktam Németországban. Volt Marokkói barátom is. Képzett, tanult, egyetemista. Az Ő mondatait teszem ide. Mindig a Nővére kísérte suliba Marokkóba. Be volt öltözve. Ott nem járkálnak az utcán miniben.. Úgy mondta. Eszét vesztette. Dizsi. szórakozás, és minden. Megbámulhatja, megfoghatja, stb. Mi másik országból nevettünk rajta. Olyan nagy lett a baj, hogy Apuja elrendelte. Semmi dizsi, nők, és bulik. Csak a tanulás.(Különben megvonja az anyagi támogatást.) Mind próbáltunk segíteni. Hónapokba telt mire megértette, hogy nem a külsőségeket kell figyelni.
A Guinness Rekordok Könyvébe két amerikai tévéműsor is bekerült: az HBO sorozata azzal, hogy ötödik évadának bemutatójára egyszerre 173 országban került sor. Ez két országgal több, mint amit az előző rekordot felállító CSI abszolvált. A Trónok harcának ez a második…..