Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geplovagx

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi naptól kapható a Play-en a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Play Edition verziója stock JB-vel, a'la Nexus. A változások listájával oldalakat lehetne megtölteni, mint ahogy meg is töltenek külföldi tech portálok, én most ennek egy apró, de fontos darabkájával…..
geplovagx 2013.06.27 14:14:50
@decoati: érdemes lenne több oldalt is megnézni. A Verge-n például van egy szép BMW motorról készült kép ahol egyértelműen látszik, hogy a GE annyira mos, hogy a váltóházon lévő BMW felirat szinte kivehetetlen annyira elmossa. [url]http://www.theverge.com/2013/6/26/4466600/samsung-galaxy-s4-htc-one-google-play-edition-stock-android-review[/url]

Amúgy a többihez annyit, hogy az Anandtech például az egyik legjobb mobilos kamerának nevezte a One-ban lévőt a saját One tesztjében.
Néhány napja jelent meg a szaksajtóban kedvenc kijelzőgurunk, Dr. Raymond M. Soneira elemzése a jelenleg kapható 5", és az alatti alatti Full HD mobil kijelzőkről. Az objektív, műszeres vizsgálat szokás szerint kiterjedt a kijelzők gyakorlatilag minden paraméterére, a betekintési…..
Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legjobban csengő marketing hívószavakat, amelyek mögött vagy nincs értékelhető tartalom, vagy pedig a hétköznapi életben totál értelmezhetetlen, fölösleges nagyzási hóbortról van szó csupán. Szavazzatok: melyik a legnagyobb…..
A HTC bár mindig próbált a nagyobbak nyomdokaiba érni és tette ezt kiváló tanulóként, mégis olyan csorbákat ejtett a készülékein, amik miatt kifejezetten gyűlölt eszköz lett a tulajok kezében és már előre félelmet keltett a leendő vásárlókban, akik baráti vagy fórumbeli…..
Végre megérkezett az első Galaxy S4 scratch test, az anno Dacia-val S3-on átmenő román Samsung Mobilers-es srácok kamerájából, azon belül is Ignácz Szabi kollégámtól, akivel lassan egy éve Berlinben tapasztaltuk meg, hogy milyen ütős az olcsó német rum. A vérmérséklet azóta…..
Az év első negyede hagyományosan a csúcskészülékek bemutatásának ideje, ki a két legnagyobb expón, ki külön felhajtást rendezve villantja meg, mivel akarja aktuálisan letarolni a prémiumkategóriát. A Sony általában nem szokott sokat szüttyögni a bemutatóval, nem várnak a…..
Lassan nyilvánosságra kerülnek a Samsung Galaxy S4 megjelenésével kapcsolatos információk. A mostani listán láthatjuk, hogy melyik országban, milyen processzorral kívánják teríteni a piacot. KészüléktípusGT-I9500 = Exynos 5 Octa processor 8 mag @ 1.6 GhzGT-I9505 = Snapdragon…..
No, megesett a bemutató, amit lélegzetvisszafolytva várt a fél világ, lehullott a lepel a legújabb galaxiSról. Az biztos, hogy a bemutatónak megadták a módját, a Samsung igazi Broadway-i showt kerekített a várt prezentáció helyébe, nagyzenekarral színészekkel, erőltetett és…..