Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Norbert VHF

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Iskola a határon Iskola a határon de nem Ottlik klasszikus regényéből, hanem az összeépült, szinte egybeforrt Velence és Kápolnásnyék mezsgyéjén. Mely körül magasra csaptak az indulat hullámai. Valaha, a nem is oly távoli múltban, Velence és Kápolnásnyék közös…..
Folytatom a sikeres élletről való gondolkodást. Megkérdeztünk civil szervezeti vezetőket arról, hogy milyen lenne az a világ, amelyben unokájuk boldog lenne. Az általuk álmodott boldog társadalomban élő unokánk „boldog, közösségi ember, aki jólétben él, amit nem fogyasztói értékek, hanem a…..
Kinek kellenek e fejlesztések? Céltudatos, elfoglalt, magasan képzett, csapatban dolgozó vezetők, szakemberek, tudásmunkások csoportjainak. A programok további részleteiről érdeklődjön e mailban. E-mail: aquariakontakt@gmail.com Akik nehezen tudják menedzselni a szerteágazó…..
 Én  is te is nyerő A szolgáltatások egyik fontos minőségi jellemzője, hogy milyen viszonyt alakítanak ki partnereikkel.  A kapcsolatban szerzett élmények sokszor évekre meghatározzák a partnerek szervezetről kialakított képét és szervezethez való viszonyát. A…..
"a boldogság elérésének két lehetséges útja a hit és a szabadság: vagy megtanuljuk pozitívan értékelni meglévő körülményeinket, vagy megpróbáljuk optimalizálni a külső feltételeket (Inglehart szerint: azt szereted, amit kapsz, vagy azt kapod, amit szeretsz). A fentieknek…..