Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöcörge

0 bejegyzést írt és 190 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ismeri a Szandi Mandit? 2007.02.19 14:13:00
Szeretném azt hinni, hogy Pilhál György viccel a mai glosszájában, de ha így van, akkor az eddig megszokott göcsörtös-bumburnyák stílustól merőben eltérően, faarcúan, angol módra teszi.A Magyar Nemzet nagy becsben tartott zászlóshajója ugyanis azon élcelődik Kiss Péter angol…..
pöcörge 2007.02.19 18:33:41
hát, ezt télleg elkúrta... :) DE!

ez a mai Nemzetben van, tehát kamuztál, tóta! nincs két hetes csúszás, az csak a fantáziád szüleménye... egyedül a vezércikkeket rakják fel késve, talán számodra is érthető okokból... tehát no comment... de jó látni, ahogy kiéled magad, hisz közben te is pont ugyanabba a hibába estél, mint ő, azaz tájékozatlanul vinnyogtál valamiről!
ettől függetlenül az általad felsorolt publicisták bármelyike tényleg zsebrevág téged, aki gyakorlatilag még ezidáig nem tudott felvonultatni egyetlen épkézláb írást sem. a legtöbb művedből a tájékozatlanságod, a szűklátókörűséged, és a mérhetetlen gyűlöleted derül ki. ez azért baj, mert legtöbbször pont ezeket a tulajdonságokat vágod az épp aktuális célpontod fejéhez, természetesen a világ legnagyobb bűneiként ábrázolva azokat. (ellenben pl. ferenc barátunkról nem írtál tüntetőleg porig alázó cikkeket, ha jól emlékszem, pedig az ő esetében lett volna rá okod bőven... azon túl, hogy azóta is minden nap tüntetőleg pár sort rászánhatnál, hiszean az ő bűne nem évülhet(ne) el, hisz aktualitása van a mai napig...)vagy nem így van? a hazugság nem említésre méltó kategória? hja, valószínűleg így lehet a te értékrended(?) szerint... te is épp oly "cinkosul összekacsintasz" vele, mint ahogy ők tették annak idején... hisz te is ugyanezt alkalmazod... napról napra... el kellene gondolkoznod ezen... sosem késő... tóta nagymester.... bruhaha....
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
w Maci volt 2007.01.16 20:27:00
Abbahagyhatjuk a találgatást, Kósa Lajos tiszta vizet öntött a pohárba. Az új jobboldali pártról szóló igényes publicisztikát nem más helyezte el a Magyar Nemzetben, mint Gyurcsány Ferenc. Napnál világosabb. Horváth Zsolt tehát se nem Orbán titkárnője, se nem Simicska…..
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
w Azurák Csaba, baszd meg 2006.12.10 20:03:00
...ha simán lenyúljátok a sztorit, akkor csak marad minden a régiben. De - ha már felhívsz, - ha megígéred, hogy meghivatkozzátok a forrást,- ha én csinálom meg és küldöm el nektek a chates accountot,- ha ezután még azt is elmagyarázom, hogy azért nincs attachment, mert a képek a…..
Ezúttal a magyar televíziózás egyik olyan figurájával kapcsolatban hozott levelet a postás, akit még így húsz év távlatából is lehetetlen szeretni. A sajtós becsületére legyen mondva, hogy tényleg mindent megpróbált bevebbi. Mindenesetre az nézzen csak végig egy Juszt László…..
w A Sólyom-paradoxon 2006.11.26 08:00:00
Mondja megint Sólyom László az erkölcsi tutit, a nemzet élő lelkiismerete ő; akkora a formátuma lassan, hogy bele se fér a Kárpát-medencébe. Újdonsággal nem szolgál az elnök úr - azon kívül, hogy ő trappistát vesz a boltban, és felismerik -, az Elkúrtuk-gate-ről sápítozik…..
pöcörge 2006.11.27 20:05:26
Tóta W. Árpád · www.worluk.hu/ 2006.11.27. 17:37:59

"a micsoda?" Tisztelet. Nem tanultál olyat, ugye? Hát, ez végülis nevelés kérdése...

"kit?" Sólyom Lászlót. A köztársasági elnökünket.

"miért?" Azért, mert ő már tett le valamit az asztalra, nem úgy, mint te. Ha másért nem, hát legalább a kora miatt. Ne akard már, hogy a kettőtök életművét összevessem...

"minek?" Azért, hogy ne legyél ekkora tapló. És hogy a véleményedet kultúráltabban fogalmazd meg legközelebb. Meg hogy ne tűnj első olvasatra bunkónak. Ezért.
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
w A bank és a balfasz 2006.11.14 07:16:00
Na jézusmária, véget ér a magyar bankok aranykora. Jön a megszorítás meg a gázár, nem vesznek fel az emberek annyi hitelt, mint eddig. Kár, hogy erre a kényszer, és nem a józan ész készteti őket. Kedves olvasó, eljött az idő a szembenézésre. Lakáshitel oké, jobban megéri,…..
Ákos Brezsnyevet utánoz és viccet mesél Bochkor Gábornak 1991-ben. Szóljon, aki ezt látva visszavágyik 1991-be. Nem tudjuk azonban nem észrevenni, hogy a fiatal, öltönyös Ákosban volt valami szerethető, ami azóta már rég eltűnt belőle, Bochkor viszont már 15 éve is egy…..
w Te Péter vagy, azaz kőszikla 2006.11.13 12:47:00
Gergényi marad. És bocsánatot ki fog kérni? ..
Fodor Gábor bebootolt, felébredt ezeréves álmából, és szemmel láthatóan SZDSZ-elnök szeretne lenni. Fodorról ugyan csak homályos emlékeink lehetnek, mivel mély csendben töltötte az elmúlt éveket, de az látszik, hogy kivel vagy mivel kell megküzdenie. Két jelölt lesz,…..
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
El tudják képzelni, milyen, amikor Paudits Bélának eldurran az agya? És amikor Liptai Caludia megszeppenve csak azt ismételgeti, hogy na, de Béla? A ma reggeli Mokkában Paudits bosszút állt, amiért Hajdú Péter bulvárújságírókat küldött rá a Frizbi című magánéleti talkshow…..
Kovács Ági óriási karcsapásokkal úszik egy Blikk-címlap felé. Nem elég, hogy a Szombat esti lázban szambázik, de még műsort is vezet az m1-en. Út Peking felé. (Bővebben itt) Ráadásul mindkét műsor szombat este debütál. A kimért sportriporter vagy a flitteres miniszoknyában…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
comment:com Hírek keddre 2006.10.31 10:42:28
Rögvest két Studio60 hírrel kezdünk, az egyik szerint a cancel máris itt van, a szereplők legalábbis ezt pletykálják mindenfelé; ezzel ellentétes hír pedig az, hogy újabb 3 forgatókönyvet rendeltek be a nézettségét folyamatosan vesztő sorozatból (már csak 7 millió körül van,…..