Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keletiszél

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
keletiszél 2015.05.05 20:30:44
Igazán vérpezsdítő téma, amit bármilyen társaságban érdemes betolni az éterbe, ha csökken az érdeklődés, kevésbé pezseg az a bizonyos "buborék". Hirtelen mindenki felpezsdült és a társaságban szinte azonnal megnyílik a front két oldala. A Piros sarokban a notórius…..
Igen: Afrikában meg éheznek. Addig is nézzük, milyen klasszikus hibákat érdemes elkerülni, ha jót akarunk.     Nem rugózik kifelé a szár Érdemes megnézni vásárlás előtt, mi van, ha kifelé feszítjük a napszemüveg szárait. Ha a szár erős, és nem rugózik kifelé,…..
Mi is megírtuk, hogy a köztévé képes volt úgy beszámolni az Eurovíziós Dalversenyről egy 3 percnél is hosszabb anyagban, hogy abban még csak meg sem említik a nyertest, ezzel szemben a cég megbízott igazgatójának kínos hebegését hosszú, már nekünk kínos másodperceken át…..
Csütörtökön, Obama szöuli látogatása előtt egy nappal hozta nyilvánosságra az észak-koreai Rodong Sinmun (Munkások Lapja) című újság ezeket a dátum nélküli képeket a bucifejű diktátorról, amelyeken Kangwon tartományban, a dél-koreai határhoz közel, meglátogat egy…..
Ukrajna vérzik, Ukrajna lángol. Megdöbbentő videó a tüntetések kellős közepéről. Az egész olyan, mint valami poszt-apokaliptikus film képkockái: a kavargó hóba belemaró füstoszlopok és a repülő Molotov-koktélok teljesen hihetetlen látványt nyújtanak. Ez ma Ukrajna, és a…..
keletiszél 2014.01.27 18:10:14
A TV2 olyat húzott, amilyet egy tévének kell is, ha tököket akar magának növeszteni: január 6-tól átalakítják a hétköznapi műsorrendjüket, és az Édes élettel egyszerre támadják be az Éjjel-nappal Budapestet és a Barátok köztöt is. A változást közvetlenül előidéző…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
De nem azért, mert Drakula vagy Báthori Erzsébet feltámadt vagy vérhas ütötte volna fel a fejét az országban. A folyó vér azon kutyák ezreihez tartozik, akiknek a kiirtására a román parlament bólintott rá, mégpedig elsöprő többséggel — 266 igennel a 23 nemmel szemben. (1) Az…..
..
keletiszél 2013.07.27 18:31:48
A TASZ jelenti Francia csók 2013.05.31 07:23:16
Franciaországban ismét ünnepelhettek az azonos neműek házasságát és örökbefogadását támogatók tömegei: miután a köztársasági elnök, Francois Hollande is aláírta az azonos neműek házasságát és az örökbefogadást engedélyező törvényt, és az hatályba is lépett,…..
keletiszél 2013.06.01 15:03:34
@sárkányfő: Egy buzi és egy köcsög ne akarjon házasodni mert az már nem házasság,az valami más.Talán homokozás?
Ne kezeljünk úgy egy problémát mintha nem lenne az,ne tegyünk úgy mintha természetes lenne .
Ándi bácsinak igaza van
Az én egészségügyi döntésem (Angelina Jolie New York Times-ban megjelent cikke a mellrák árnyékáról és a rák megelőzésének fontosságáról) Az édesanyám majdnem egy évtizeden át küzdött a rákkal, míg bele nem halt 56 évesen. Annyi ideje még volt, hogy az első unokáját…..
Néhány órája robban a világban a hír, miszerint Angelina Jolie eltávolíttatta melleit. Édesanyja mellrákban halt meg, tíz évig betegeskedett és nem akarta ő is kitenni magát ennek a veszélynek. (És nőtársai figyelmét is szeretné felhívni a betegségre!) A színésznő orvosai…..
keletiszél 2013.05.14 20:35:44
A Red Bull Racing kettős győzelmet aratott a 2013-as szezon második nagydíján, ám az ünneplést beárnyékolta a két pilóta párharca. Sokáig az ötödik helyről nagyszerűen rajtoló, majd jobban taktikázó Mark Webber vezette a futamot, ám a verseny utolsó szakaszában Sebastian…..
Áder János aláírta az alkotmány negyedik módosítását  bebizonyítva, hogy igazi államférfi, aki felelősen képviseli politikai nemzetét és minden körülmények között ragaszkodik a jogállami keretekhez.  "Egyértelmű alkotmányos kötelezettségem, hogy az…..
keletiszél 2013.03.14 18:15:14
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
keletiszél 2013.02.27 19:20:33
Sajnálom de tavaly Romániát a Mandinga képviselte a "Zaleilah" cimű
számmal.
www.youtube.com/watch?v=l3ukcxou2xI
Egyébként pedig a két szám egyáltalán nem hasonlit,még rosszindulattal sem.