Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ildikó Zódor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú idő után ismét horror került a hazai mozikba. Megérte rá várni? Kiderül alant! A bűn éjszakája - The Purge (2013) Rendezte: James DeMonaco Az alapötlet, ha nem is hibátlan, de kurva jó. A közeli jövőben ugyanis Amerika bevezet egy olyan napot (estét pontosabban),…..
Ildikó Zódor 2013.09.06 18:54:48
Halihó!
Tagnap este láttam, szerintem kicsit túl fikázod. Pl.: Telekommunikáció: tök jó, hogy van, de kit hívnál? Barátokat nem hívnék, ha tudom, hogy ők is bezárkóznak otthon, akkor azért, ha tudom, hogy vadásznak, akkor esetleg, de egyáltalán nem biztos, hogy nincsen egy olyan célpontjuk, aki egy másik városban van. Az összes vészhelyzetben hívott egység közül pedig egy sem elérhető.
Azon mondjuk meglepődtem, hogy egy sallert sem kapott a gyerek, viszont ha sz@rban vagyunk, csoportként együtt kell működni, nem pedig ütni, elvégre használható volt a kis srác a végére. Persze esemény se lett volna, ha nem idióta a kis drága.
Ha jól meggondolod, egy átlag ember úgy döntene, hogy igen, védem ezt a szegény, szerencsétlent. Bíznának isteni segítségben, bármiben, csak hát nekik a saját lelkiismeretükkel ne kelljen elszámolni, annak ellenére, hogy ostobaság egy csapat, felkészült, életerős egyetemistával (?) szembeszállni.
Rambó apuka: Valahol jogos, valahol nem. Egyrészt ott a kiscserkészek is megtanulják a fegyverhasználatot, másrészt, ha meggondolod, amint kitalálnák ezt a dolgot, nekem pl. az lenne az első, hogy olyan fizikai kiképzést találjak, amivel egy év alatt terminátor leszek, hogyha megtámadnak, legalább esélyem legyen védekezni. Adott esetben én simán hozzáképzelem, hogy erre is szakosodnak oktatók, hogy a Purge-t hogy éld túl, akár iskolában is taníthatnák simán szerintem... Persze ez az én túlműködő fantáziám. Egyébként érdekes volt, hogy a rádióadásban az egyik simán bemondta, hogy a főnökét kinyírja este, mert megérdemli. :D
Egyébként tényleg nem sikerült a legjobbra, de kicsit lehúzod -szerintem-... Én azért várom a folytatást is. :) No offense természetesen.
"Barkát szedett aznap, mintha az neki járna. De arca felpuffadt , mint egy puha párna. Teste kifehéredett, hibáit nem őrzé. A valódi bőr most tiszta pamutdzsörzé." Mielőtt hiányolnátok Cadenza mentoranyátokat (van ilyen bátor személy?), adok magamról valami életjelet.…..