Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilygab

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A B1, más néven tiamin, a többi B-vitaminhoz hasonlóan vízoldható és ezért nem tud felhalmozódni a szervezetben, így minden nap szükséges a bevitele. Megtalálható a gabonafélék héjában, egyes hüvelyesekben és húsokban. Fontos szerepet tölt be a szervezet anyagcsere-folyamataiban, mert azoknak az…..
A B6-vitamin vagy piridoxin egy vízben oldódó vitamin, ami képes az elfogyasztott élelmiszerek energiává alakítani, illetve számos testi folyamathoz is elengedhetetlen. A B6-vitamin közvetlenül nem kapcsolódik a súlygyarapodásban, nem járul hozzá tehát az elhízáshoz. Sőt inkább azt kell mondani,…..
A szem alatti sötét karikákat okozhatja a genetikai pigmentáció, valamint a kapillárisok duzzanata, amik terhesség, allergia és számos más ok miatt megdagadhat. Míg a sötét karikák kezelése időigényes, a K-vitaminról kimutatták, hogy gyorsan képes visszaadni a szem körüli bőr ragyogását, csökkenti a…..
A cink egy nélkülözhetetlen nyomelem, ami az embereknek nagy mennyiségben szükséges ahhoz, hogy egészségesek maradjanak. Abban a ritka esetben, ha egy személy cinkhiányban szenved, olyan tünetek léphetnek fel, mint a lassú sebgyógyulás, a gyerekeknél a rendellenes növekedés és az akut hasmenés.…..
Lefogadom, hogy már tudod, hogy a bevonatos multivitaminok, amelyek a bélben oldódnak csak fel sokkal hatékonyabbak, mint azok, amelyeket a gyomorsav bont elemeire. A bélben oldódó multivitaminok is egész nagy számban elérhetőek a piacon és sokkal hatékonyabban javítják az egészségünket, mint…..
A fiatal nők, akik egy kiegyensúlyozott étrendet követnek, hozzájutnak a megfelelő tápanyagokhoz, így képesek kielégíteni szervezetük vitaminigényét. A 20-as nőknek azonban bizonyos vitaminokból többet kell szedniük, éppen ezért egy-egy multivitamin szedése az ő esetükben is hasznos lehet. A fiatal…..
Hogyan lehet megtalálni a legjobb multivitamin márkát? Függetlenül attól, hogy milyen típusú multivitamint keresünk, képesnek kell lennünk arra, hogy megtaláljuk azt a multivitamint, ami minden igényünket kielégíti. Az igazság azonban az, hogy ez meglehetősen nehéz feladat, mivel széles körben…..
Az E-vitamin egy hatékony antioxidáns, amely megakadályozza, hogy a sejtek és a szövetek oxidálódjanak, ami idő előtti öregedéshez vezetne. Az e-vitamin olaj egyszerűen képes a haj és a bőr állapotán is javítani. Használhatjuk a haj- és testápolónkban, de önmagában is kiválóan alkalmazható. Az…..
Azok a kiegészítők, multivitaminok, amelyek létfontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak nagyon népszerűek azok körében, akik folyamatosan törekszenek arra, hogy egészségesen éljenek. Ők akár felnőttek vagy gyerekek, esetleg idősebbek, megtalálhatják a számukra megfelelő…..
Az embereknek, akik a multivitaminok szedése alatt olyan problémákat tapasztalnak, mint a légzési nehézség, az arc, ajkak vagy a nyelv duzzanata, csalánkiütés, viszketés, hasfájdalmak, érdemes minél hamarabb felkeresni orvosukat, mert valószínűsíthető, hogy allergiásak az adott multivitamin márka…..
1. Keressük a gyógyszerészeti minőségű multivitamint Már többször említettük, hogy a gyógyszerészeti minőségű multivitamin az, aminek minősége garantált, és amelyik valóban fog segíteni az egészségünk megőrzésében és a betegségek kezelésében. Ilyen multivitaminok már vannak igen kedvező árban is,…..