Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandro Corleone

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus mindkét új igazolását azonnal bevetette, így Dušan Vlahović és Denis Zakaria is kezdőként léphetett pályára a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. A szerb támadó nem is várt sokáig azzal, hogy megmutassa a zebramezesek miért igazolták le a Fiorentinától, már a 13.…..
Sandro Corleone 2022.02.07 09:20:48
@Hudakdomi: egy teljesen új közegben, egész meccsre lefogott egy védőt, rúgott egy gólt, nyitotta a tereket, sokat mozgott, csinált egy büntetőt, és egy centin múlott egy második gólja....
így végiggondolva, ez tényleg semmi!
Az elmúlt szezonban az olasz futballkedvelők megismerhették Nicolò Rovella nevét a Genoánál, s természetesen a Juventus szakemberei is felfigyeltek a fiatal középpályásra, majd januárban le is igazolták őt. A 19 éves középpályás azonban Ligúriában maradt, mivel a torinói szakemberek szerint a…..
Sandro Corleone 2021.11.03 14:02:06
@Leram7: És mind a három lehetne nálunk, ha nem vagyunk full dilettánsok...
A Chelsea a címvédő magabiztosságával érkezett, mégis vereséggel távozott Torinóból, a házigazda Juventus Federico Chiesa találatával aratott 1:0-ás győzelmet. A mérkőzést követően a londoniak mestere, Thomas Tuchel értékelte az este tanulságait. "Ha ezen a szinten vagy, lehetetlenség olyan könnyű…..
Sandro Corleone 2021.09.30 14:52:38
@Thuglife!: Oda minek? Tengerbe vizet...
Az FC Barcelona bosnyák középpályása, Miralem Pjanić egy lépésre került attól, hogy visszatérjen korábbi klubjához, a Juventushoz, s még fizetésének csökkentését is elfogadja annak érdekében, hogy megvalósuljon a megállapodás a felek között. A katalán klub nyomasztó anyagi helyzetbe kormányozta…..
Sandro Corleone 2021.08.10 09:21:57
@m.martin91: mint Pirlo 2011ben....
A Juventus továbbra is botladozik a bajnokságban, s ugyan hosszú ideig vezetett a Lazio otthonában, végül a mérkőzés lefújását megelőző utolsó pillanatokban gólt kapott, így elszalasztotta a győzelmet, s mindössze egyetlen ponttal térhet haza Rómából. "Nagyszerű mérkőzést játszottunk, egyetlen…..
Sandro Corleone 2020.11.09 08:43:01
@m.martin91: te régen olyan realista voltál... hova tűnt??? ilyen hülyeségeket pláne nem írtál...
vazzeg, drogozol??? egyáltalán mit makogsz ilyeneket? kit érdekel, hogy mi volt 10-15 éve??
pláne, hogy nem is igaz... hova lett a régi martin?? én is mondhatnám...
Sandro Corleone 2020.11.09 08:45:15
@kidelpiero: Allegri második éve??? vagy a f--sz tudja, de valamelyik!
egyébként hosszú távon semmi hátrányunk, vesztett pontokban a sinter mögöttünk van, a többi meg nem számít!
Ousmane Dembélé lövése megpattant Federico Chiesán, így védhetetlenül hullott a labda a Juventus kapujába, majd Federico Bernardeschi a büntetőterületen letarolta Ansu Fatit, amit büntető követett: így aratott kétgólos győzelmet a meccsen fölényesen játszó Barcelona egy olyan Juventus ellen,…..
Sandro Corleone 2020.10.29 18:21:51
@Thuglife!: te most ezt komolyan mondtad???
becsapdázták??? 2 centire???
ejnye, de hülye vagy...
A Crotone elleni, csalódást keltő 1:1-es döntetlennel végződő mérkőzést követően a Torinóba látogató Hellas Verona lesz a Juventus következő ellenfele. A kezdőcsapat összeállítása során Andrea Pirlo bizonyosan nem számíthat majd a hiányzó Alex Sandróra, Giorgio Chiellinire és Matthijs de Ligtre,…..
Sandro Corleone 2020.10.25 17:47:30
@AgliOli: még jó, hogy nem te döntesz...
A Corriere dello Sport értesülései szerint a Juventus szívesen erősítené keretét az Atalanta csatárával, Duván Zapatával idén nyáron. A sportnapilap beszámolója szerint a bianconero klub vezetősége próbálja már előre látni a szezont követő eseményeket, ezért a kolumbiai játékos Gonzalo Higuaín…..
Sandro Corleone 2020.07.20 15:55:14
@Contelegend:
de akkor az inter a szegényember Juventusa!
#csakajuve
Barzagli és Buffon mellé ezúttal Scirea társult, aki meglehetősen könnyen nyert, ugyanis a szavazatok 59,3 százalékát begyűjtötte, a második Fabio Cannavaro lett 24 százalékkal, míg a harmadik helyen Ciro Ferrara szerénykedik 16,7 százalékkal. Immáron a csapatban van három rendkívül sportszerű és…..
Sandro Corleone 2020.04.06 13:32:05
@pedronegroo: te mesélj már, kik azok a játékosok, akiknek Montero szilánkosra törte a lábát?
Sandro Corleone 2020.04.06 18:58:14
@pedronegroo: beszélünk, de nem értjük egymást...
Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola élőben tekintette meg az AC Milan győzelmét a Brescia ellen, s természetesen az újságíróknak is nyilatkozott. „A Juve-szurkolóknak javaslom, hogy álmodozzanak, mert álmok nélkül az ember halott. Mindazonáltal én nem az álomvilágban dolgozok, hanem a való világban,…..
Sandro Corleone 2020.01.26 15:35:36
@gomorra21: azért azt még meglovagolnám, hogy az inter megitélése nem (lehet) olyan jó.
ahogy kiestek a blből, ahogy conte európai szinten teljesen kula, ahogy simán esélyesek arra, hogy csak 3.ak lesznek a bajnokságban...
eriksen tavaly bl döntőt játszott, ami az inter esetében teljesen 0%

de lehet, hogy én látom rosszul, de akkor is...

és maradt a kérdés, nekünk vajon miért nem kell(het)?
A Juventus mestere, Maurizio Sarri igencsak komoly módosításokat tervez a Juventus kezdőjét illetően a Verona elleni meccsre, így például kezdő lesz Emre Can a torinói találkozón. A német középpályás rendkívül dühös volt, amiért az ígéretek ellenére kimaradt a csapat BL-keretéből, most azonban…..
Sandro Corleone 2019.09.21 08:51:12
@Marvin88: végre valami jó komment, itt a hígfos tengerében!
grande!
Mauro Icardi eltökélt szándéka, hogy kizárólag a Juventus kedvéért hagyja el az Internazionale csapatát, így hiába jött létre az egyezség a milánói klub és a Napoli között a vételár tekintetében, a déliek minden bizonnyal lemondhatnak a csatárról. Az argentin támadó a nyár folyamán nem volt…..
Sandro Corleone 2019.08.23 16:35:21
@Leram7: naja, nem rossz névsor, emlékszem pár éve a milan is hasonló nem rossz névsorral kecsegtetett, és akkor (is) azt kérdeztem, mint most:
oké, hogy nem roszz, de te kit néznél a Juvéban ezek közül?
mondjuk (talán) Barellát, vagy de Vrijt...
és akkor ezek beférnének az első csapatba? neeem

akkor erősödtek, de hol vannak hozzánk képest?
Formálódik a következő szezon Juventusa, s a zebramezes csapat ma kihirdette keretét, amellyel a hamarosan rajtoló ázsiai túrán szerepel majd.  A torinóiak július 21-én Szingapúrban kezdik a felkészülést, ahol az ellenfél a BL-döntős Tottenham Hotspur együttese lesz. A második erőpróbára július…..
Sandro Corleone 2019.07.19 17:50:20
A Napoli elleni meccs után Massimiliano Allegri szenvedélyesen állt ki csapata mellett, a játékosok védelmében pedig elmondta, hogy futballistái szezononként 57 meccset játszanak. „Az utolsó négy évben folyamatosan évi 57 meccset játszottunk.” - mondta a mester a mérkőzést…..
A Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta úgy látja, a nyáron kialakított keret alkalmas arra, hogy a csapat versenyképes legyen mindhárom fronton, s a beszélgetés során szó esett a legfőbb hazai vetélytárs Napoli mesteréről, Maurizio Sarriról is.  "Úgy gondolom, hogy…..
Sandro Corleone 2018.03.20 18:24:46
@Csak Csucsu:
maximálisan igazad van, itt többségében...nem is tudom megfogalmazni.
szóval nevetséges emberek vannak!
Sandro Corleone 2018.03.20 18:26:28
@Tom40:
vazzeg mikor estünk ki legutóbb valahonnan?
te hol élsz??
mit szeretnél??
szarul játszunk, de mindig nyerünk...
Sandro Corleone 2018.03.22 08:20:10
@Tom40: jól megválaszoltad a kérdéseket....
ülj le, egyes!
Massimiliano Allegri büszkén beszélt csapatáról, miután az Atalanta legyőzésével az Öreg Hölgy négypontos előnyre tett szert a Napolival szemben. „A tabella élén vagyunk négypontos előnnyel. A szezon döntő szakaszához érkeztünk.” - nyilatkozott a meccs után a mester a Sky Sport Italia számára. „A…..
Sandro Corleone 2018.03.15 09:16:14
@Il Principino: csináltunk már ilyet...
Nehéz mérkőzésre készülődhet a Juventus, hiszen a tavalyi döntős feladata az lesz, hogy a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének első, torinói mérkőzésén született 2:2-es végeredmény után, a Wembley gyepén harcolja ki a továbbjutást. A zebramezeseknek ehhez egészen bizonyosan…..
Sandro Corleone 2018.03.07 22:58:44
@m.martin91:
ezt szeretem Benned.
realista vagy mint én.
balfasz angolok....
Az olasz sajtó legújabb pletykái szerint a Juventus gyengébb teljesítményének oka vagy következménye lehet, hogy ellentét robbant ki a torinói klub öltözőjében a veteránok és néhány külföldi játékos között. A Juventus nem éppen acélos formában szerepel, hátránya már négy pontra nőtt a bajnoki…..
Massimo Carrera véleménye szerint továbbra is a Juventust kell legyőzni a bajnoki címért, illetve az egykori Juve-játékos és segédedző Federico Bernardeschiről is szólt pár kedves szót. A TuttoJuve számára adott nyilatkozatban a szakember természetesen nem hagyhatta szó nélkül Leonardo Bonucci…..
Sandro Corleone 2017.08.06 20:33:55
A Juventus fájdalmas pofonnal, remélhetőleg ébresztőnek ható vereséggel távozott Firenzéből, s ezzel az előnye mindössze egyetlen pontra apadt a tabellán második helyen álló AS Roma előtt. A zebramezesek az elhalasztott, Crotone elleni találkozóval ugyan növelhetik a…..
Sandro Corleone 2017.01.22 11:56:49
@hurbiny3k: vagy a Cuadrado a szélső, Mandzsu meg középpálya! :)
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus határozott lépésre szánta el magát az AC Milan kapustehetsége, Gianluigi Donnarumma ügyében, mert az ifjú hálóőrben a veterán Gigi Buffon méltó örökösét vélik felfedezni. A Juventus klasszisa január végén tölti be…..
Sandro Corleone 2016.11.17 22:01:04
@m.martin91: pont ezt beszéltük kinn a nápoly elleni meccsen....
szerintem biztos, hogy megvesszük, vagy adjuk Netot helyette!
a többi semmi...
Sandro Corleone 2016.11.17 22:01:49
@Rivendell: focicsapat építés
1. végy egy jó kapust....
A Boca Juniors elnöke, Daniel Angelici megerősítette a pletykákat, amelyek arról szólnak, hogy az argentin klub uruguayi tehetsége, Rodrigo Bentancur a Juventusnál folytatja pályafutását, azonban az ifjú középpályás csak júniusban öltheti magára a zebracsíkos mezt. "Az elkövetkező napok során…..
Sandro Corleone 2016.11.13 20:21:56
@NagyonJuve: bekúr.....nagyon nagy!
A Juventus egyelőre még időnként döcögős teljesítményt mutat, azonban szállítja az eredményeket, s a klub igazgatói már a következő igazolások lehetőségeit kutatják. A Tuttosport vasárnap meglepő pletykával állt elő, s arról írt, hogy a Torinóban két szezont töltő, majd nevelőegyesületéhez, a Real…..
Sandro Corleone 2016.10.03 14:48:19
@m.martin91: de azért azt leszögezhetjük, hogy 5-8 milliót megér, és rajtunk kívűl senkinek sem kell....
szerintem pont egy witsel hiányzik, sajnálom, hogy nem sikerült a nyáron, mondjuk pogbát jobban sajnálom, de a világ kegyetlen!

Csakajuve!
Egyes hírek szerint Simone Zaza idő előtt visszatérhet a Juventus csapatához, mivel a West Ham United így kívánja elkerülni a teljes huszonhárom millió eurós átigazolási díj kifizetését. A hosszas egyeztetések nyomán született nyári megállapodást követően a kalapácsosok…..
Sandro Corleone 2016.09.29 08:19:52
@norbi9107: vazzeg neked még nem sikerült értelmes kommentet irnod...
A nyáron a Manchester Unitedhez csatlakozott Paul Pogba pénteken visszatért egykori sikereinek színhelyére, az egykori társainak pedig ajándékokat vitt. A középpályás a nyáron az öltözőszekrénye kiürítése nélkül távozott, erről pedig Patrice Evra számolt be különböző közösségi hálózatokra…..
Sandro Corleone 2016.09.24 13:08:11