Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobiLya

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig lehetett húzni, kész, vége van. De még búcsúzóul lássuk, az utolsó rész hogyvolt. (Bár, azt előre kell bocsássam, hogy ezt az epizódot a készítőknek sikerült jobban összecsapni, mint nekem az előző rész hogyvoltját.) Maratoni hosszúságú poszt következik:..
Eszternek rosszul indul a reggele, a gyerekek tényleg elhúznak 5 hétre Floridába, mondjuk, ennek én örülnék, de mit tudok én az anyaságról...
Kellemes reggeli jelenet, Anya mosdik, Apa fürdik, Dávid meg betoppan a fürdőszobába…együtt lenni jó. Így legalább alkalmunk nyílik megfigyelni minden jelentkező testfelépítését. Szívesen...
Az epizód, amely kihívás elé állítja az egyszeri hogyvolt írót, mert nem nagyon történik semmi. Kétségtelen, hogy a negyedik részre kissé leült a cselekmény, de őszintén remélem, hogy ez csak átmeneti döccenő, és hamarost visszatérhetünk az őrületes cselekmény…..
RobiLya 2017.12.29 16:03:32
Az a roppant kellemetlen helyzet állt elő, hogy meg van nyitva az üres dokumentum a hogyvoltnak, és rá kell jönnöm, hogy nem sokra emlékszem a tavaszi epizódból. Jegyzeteltem persze, és itt van az epizód a lejátszóban, így nem leszek bajban, de azt hiszem, az semmiképp sem jó jel,…..
RobiLya 2017.02.07 10:35:20
@cucmuc: Két hónapja hiába várjuk, szerintem nyugodtan feladhatjuk. Gondolom az a magyarázat, mint az alapsorozat 6-7. évadánál, hogy nem tetszett neki, ezért nem ír róla.
RobiLya 2017.02.22 18:10:53
@cucmuc: Sajnos ilyennel nem találkoztam, de ha szembejön, megírom.
RobiLya 2017.03.04 22:18:40
@fofofo: Oh, igen köszönöm, azóta már megnéztem újra és megtaláltam a kérdéses pillanatot. Első nézésre valószínű nem figyeltem eléggé.
A Sorozatwiki csapott le az infóra elsőként: négy adás után a Viasat leveszi műsoráról a Sikítófrász című, celebéneklős-ijesztgetős műsorát, mert hát nem nagyon nézte senki, ugye. Az első adás január 26-án jelentkezett, még este 9-kor, de a negyediket már este 11-re tették át, majd inkább le is…..
RobiLya 2017.02.24 13:15:21
@rives: +1
Ahogy a korábbi információk alapján sejteni lehetett, február 27-től, azaz jövő hétfőtől, megújul a Mokka, és ami talán a legfontosabb, új arcok érkeznek Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter mellé. A Mokka új műsorvezetői: Istenes László, Istenes Bence édesapja, Serfőző Krisztina, Giró-Szász András…..
Mai friss bejelentés, hogy még idén elindul a TV2 válasza az RTL Survivorjára. Úgy tűnik, ha ez egyik egzotikumba megy, akkor a másiknak is ez a dolga. A formátum a Survivorhoz hasonlóan vásárolt, bejáratott darab, bár korántsem olyan híres, mint az RTL-é, viszont tök más elv alapján működik, és…..
Ha van kínos című sorozat az ez, és akkor a műsorban elhangzó "paramester" és "cidricirkusz" szavakról még nem is beszéltük, ugye. Ettől még persze vicces látni, ahogy VV Cristofel sikoltozik sáskákkal a nyakában. Premier ma este a Viasaton...
Először is üdv újra Stars Hollow-ban! 8 év után újra Gilmore Girls hogyvoltot írok, arról a 4 epizódról, amit a sorozat eredeti alkotói a művük valódi befejezésének (vagy inkább folytatásának?) szántak. Még csak felületesen olvastam bele a nézői reakciókba, elég vegyesek,…..
Kilenc éves szünet után négy évszaknyi csajoskodás - nekem kb. ennyit mond a fenti Szívek szállodája-előzetes, de a) nem én vagyok a célközönség, b) nem láttam a sorozatot, csak a Sebastian Bach-os részek közül párat. Ami nekem a fentiekből megmaradt, hogy a HD nem tesz jót a sminkeseknek, a…..
A Trónok Harca premier apropóján a sorozat színészgárdája most is körbehaknizza a médiát, hogy tovább népszerűsítsék a sorozatot. Maisie Williams a Nylon amerikai magazin címlapján szerepel, ehhez pluszban forgattak egy vicces videót is. Bekameráztak egy mindenféle geek terméket áruló boltot, majd…..
RobiLya 2016.04.21 16:44:06
Nem, nincs képregény, nem égetjük ki a formátumot azzal, hogy feleslegesen elsütjük, évadonként max. kétszer lesz, és hol van még a vége a műsornak. Jó, már csak két adás van, és érezhetően nőtt a tét meg a feszültség is a versenyzők között, mert mondjon nekem bármit…..
RobiLya 2015.11.17 10:12:33
@Mostanában: Wolf Kati esett ki, csak ez kimaradt a cikkből, a jövő heti feladatokkal együtt.
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
RobiLya 2015.11.09 22:20:58
Amilyen unalmas és béna volt az Édes élet új évadának nyitóepizódja, olyan jól szerepelt a nézettségi versenyben a Tv2 sztár-reality-je: a hétfői adás alatt megháromszorozta idei főműsoridős átlagos közönségarányát! Íme a csatorna közleménye: A celebek…..
RobiLya 2015.11.03 22:11:56
RobiLya 2015.11.04 21:52:07
@antiszociál: Beismerem, nem olvastam el az összes cikket a témában, de amit eddig láttam, abban Berkiék, meg az Alekosz-Baukó páros voltak kiemelve, eddig még sehol nem találkoztam vele, hogy a Sramek fiú biztos rendkívül érdekes élete is terítéken lenne.
A Gilmore Girls valamilyen érthetetlen okból Szívek szállodája címen ment itthon a köztévén, én például nagyon sokáig azért nem néztem, mert a cím elriasztott. Azóta szerencsére már többször is ledaráltam mind a hét évadot, főleg hogy nemrég a Netflixre is felkerült a…..
Október 15-én jön az Észbontók második évada a Viasat3 műsorára. Ugye ez az a műsor, amiben két csapat verseng egymással abban, hogy melyikük tudja eltalálni, milyen választ fognak adni a vicces agyhalottak hótt egyszerű kérdésekre. Ilyen szereplőkre számíthatuk: ..
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
RobiLya 2015.09.29 14:58:35
@sunny_days: Nos, valamit rosszul csinálhatsz, mert rajtad kívül mindenki más meg tudta nézni. A Supertv2 weboldalán linkeltem konkrétan azt a videót, amin Tilla elmondja, kinek milyen szerepe lesz jövő héten. Talán nem megfelelő a böngésző, vagy túl sok a blokkoló program és Flash playerre is mindenképp szükség lesz.
RobiLya 2015.09.29 15:05:09
@sunny_days:
Peter Sramek - Delhusa Gjon
Wolf Kati - Varga Viktor
Csobot Adél - Aradszky László
Gáspár Laci - Michael Jackson
BabyGabi - Mohamed Fatima
Nyári Lányok - Freddy Mercury és Montserrat Caballe
Varga Győző - Takáts Tamás
Rácz Gergő - Biga
Bebe - Tom Jones
Tóth Gabi - Britney Spears
Csonka Pici - Amanda Lear
A TV2 idén ősszel új gasztrovetélkedővel várja a nézőket: A milliomos szakácsban olyanok versengenek majd, akik dolgoztak már szakácsként, érdeklődnek a modern gasztronómia iránt és…..
RobiLya 2015.08.05 12:45:25
Olvasónk, Anikó összeszedte a legjobb és leghatékonyabb spórolási módszereket és megosztotta velünk. Ti hogyan spóroltok? Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi témákban várjuk a…..
A 19 éves Mirjana Puhar holttestét egy Charlotte-i házban találták meg a rendőrök két másik társaságában kedden este. Egyelőre csak annyit tudni, hogy egy 19 éves férfit, bizonyos Emmanuel Jesus Rangelt a rendőrség letartóztatott, és a gyilkosságok "kábítószerrel…..
RobiLya 2015.02.26 10:47:20
@sixx: A pont hiányzik a 21 után. Elnézést kérek, hogy belebeszéltem.
A reggel már bejelentett Hódi Pamela mellett az Édes életből (is) ismert Cynthia Dictator (balra) lesz az Éden Hotellel egy napon, február 23-án, a SuperTV2-n induló kísérőműsor, az Éden Éjjel két házigazdája. Az élő műsor  minden hétköznap este a SuperTV2 képernyőjén…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
Hajdú Péter cége vette át az Aktív gyártását a TV2-nél és ez egybe esik azzal, hogy a csatorna úgy vélekedik, Papp Gergő elfáradt az Aktív műsorvezetőjeként, és egy darabig pihenni fog. A Blikk szerint biztos, hogy négy év után eltűnik a képernyőről Pimasz úr, bár…..
RobiLya 2015.01.09 10:56:59