Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mocor2

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1918. Egy szentpétervári háztetőre zuhant repülőgép ..
1915. Haiti inváziója során egy amerikai katona halott felkelők mellett pózol..
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
  Fura dolog ez a toy photography, mely műfaj itthon még csak kevéssé ismert és érthető módon furán néznek az emberek, ha megemlítem nekik. "Játék fotó? Na ne röhögtess már!" - mondják. Jogos, ez így tényleg nem hangzik túl komolyan, pedig, ha tudná a Kedves Olvasó, hogy mennyi munkával jár, máris…..
1881. Lokomotív egy mexikói alagútnál a Tamasopo River kanyonban (kösz, Tejinashi)..
Tessék elképzelni, hogy 1995-öt írunk, Peter Jackson csak egy közepesen ismert, tehetségesnek tartott hippi Új-Zélandról, akinek eszébe sem jutott, hogy meg kéne filmesíteni Tolkien regényfolyamát. Bezzeg a Horváth Ádám vezette köztévének! És érdeklődtek is a jogtulajdonosnál, hogy mégis, lehet-e…..
mocor2 2018.02.15 09:05:53
A mai Napi érdekesbe csupa háborús témájú képeket válogatott a masina, azaz majdnem mind az lett, így azt a hármat, ami "boldog békeidőket" ábrázolt, szerényen a jövő hetibe tettem, és helyette dobtam még háborúst. Egyszer már jártam így, akkor csak 19. századi fotót válogatott az algoritmus…..
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
Az elmúlt évek egyik legszomorúbb blamája volt az HBO Bakelit c. sorozata, amit többek között Martin Scorsese készített Mick Jaggerrel és Terrence Winterrel és egy olyan hálást témát dolgozott fel, mint a zeneipar a '70-es évek Amerikájában. A csatorna nem kevés pénzt tolt a projektbe, de aztán egy…..
Én, mint a Glorious PC Master Race oszlopos tagja meglehetősen elégedett vagyok a PC-s felhozatallal, mert évről évre születik egy cím, amit képtelenség kontrollerrel irányítani, és magabiztosan dőlhetek hátra, hogy jó befektetést csináltam, amikor anno még valamikor az őskorban…..
mocor2 2016.10.10 18:45:56
Movie Tank Rövidzárlat (1986) 2016.09.07 11:22:46
A robottechnológia és a mesterséges intelligencia jó ideje első helyen, vagy legalábbis az elsők között foglalkoztatja a tudományt és a populáris kultúrát is. Mióta úgy tűnik, hogy a nagy technológiai generációváltás belátható távolságba került, különösen megszaporodtak az eme témával foglalkozó…..
A hír ennyi, de nem is kell hozzá több: az RTL, majd a TV2, majd az RTL, majd a TV2 valóságshow-szereplője, aki tulajdonképpen az ország egyetlen hivatásos, hosszú évek óta egyértelműen a trashrealityből élő celebritása az RTL II-n vezeti majd a BeleValót, a Való Világ 8 kísérőműsorát a…..
A tudomány, a technika és ezeken belül a csillagászat és az űrkutatás iránt érdeklődők bizonyára figyelemmel követték a bolygókutatás legújabb nagy eredményét, a Juno szonda elmúlt időszakban történő Jupiterhez érkezését. Ennek alkalmával érdemes visszatekernünk a naptárat több, mint 50 évvel,…..
mocor2 2016.08.05 12:10:17
 Hogy milyen gyakorlatokat végzünk gyúrás közben az az addig összegyűjtött információkból az általunk leghihetőbbnek tartott verzió. Olvasunk, látunk a teremben másokat, esetleg foglalkozik velünk valaki, vagy a haveroktól hallunk ezt-azt. Ez alapján kipróbálunk dolgokat, aztán van, ami bejön és van…..
Lee Hi koreai (dél, jóhogy) énekesnő múlt csütörtökön M Countdown nevű koreai tévéműsorban énekelt (jól, de milyen jól!) ami az egyik legnépszerűbb zenés műsor az Mnet TV adásán, és amit nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában, Hong-Kongon, Japánbam, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Malajziában,…..
mocor2 2016.05.03 12:30:56
Tömeges kitelepítés a csernobili baleset után - 1986. április 27. A modern társadalmakban komoly feladat a lakosság védelme az esetlegesen bekövetkező ipari vagy természeti katasztrófák következményeitől. A katasztrófavédelem eszköztárában a lakosság kitelepítése az utolsó védelmi eszköz, ami csak…..
mocor2 2016.04.27 23:49:56
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
mocor2 2016.02.10 10:54:57
Egy összeesküvés-elméleteket terjesztő blog egyik bejegyzése miatt írtam pár hónapja egy cikket a rákgyógyszer összeesküvéssel kapcsolatban. Természetesen továbbra is népszerű maradt ez az elmélet. Szerencsére azonban megjelent két kiváló cikk az SBM blogon ezzel kapcsolatban, amelyekben általam nem…..
mocor2 2016.01.17 23:22:28
Számomra azok az igazán nagyon Hollywoodban, akik folyamatosan nem is csak, hogy a felszínen tudnak maradni, hanem elérnek egy olyan szintet, hogy mindig képesek kivívni az emberek tiszteltét és csodálatát. Szerintem Harrison Ford is ilyen, aki most éppen Az ébredő erőben bizonyít,…..
Unod már a jóképű Luke-ot? Leia a füleden jön ki és egyáltalán nem érdekel a tizedik fun fact Obi-Wan életéről? Mi most hasraütésre összeszedtük a kedvenc hidden Star Wars karaktereinket a filmekből, hogy megismerjétek az Erő obskúrus oldalát is! Bossk Nem, ő nem Gorn,…..
Annak idején ezt is német nyelven láttam először, valamelyik kereskedelmi adón, reklámokkal jócskán megszakítva. Akkor még nem nyűgözött le annyira, mint amikor magyarul néztem videokazettán. Aztán kiderült, hogy létezik egy folytatása, amiben kiderül, hogy Darth Vader Luke…..
Megint szembejött velem a lenti kép, ami legalább egy éve kering már a neten, de ma is érdekes lelet: egy szkennelt oldalpár az 1982-es Usborne Guide to Computer and Video Games című amerikai brit ismeretterjesztő könyvből. 33 éve adták tehát ki, amikor a web még a kanyarban sem…..
Ha engem kérdeztek melyik év volt a legmozgalmasabb, legérdekesebb, mindazonáltal a legőrültebb a történelemben én 1961-re szavazok. Persze lehetne mondani sorsfordítóbbat, szörnyűbbet, vagy reményteljesebbet, de nézzétek mi minden történt 1961-ben! 18+!..
Ma már nincsenek igazi akciósztárok, futószalagon érkeznek a darabok a műfajból, abban a percben felejtjük el őket, amikor kijöttünk a moziból. Régen nem volt ez így, a 80-as években olyan félistenek miatt sprinteltünk jegyet venni, mint Sly vagy Arnie. Aztán lassan lejárt az…..
mocor2 2015.10.15 10:30:19
Egyetlen fellelhető forgatási képen Andrew Dice Clay ( Ford) és Renny Harlin ( rendező) Aki nélkül SOHASEM lett volna ekkora siker hazánkban: Nagy Feró "ESZEM,F..OM MEGÁLL UHHH"..
mocor2 2015.10.01 12:39:55