Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdoandi77

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magas vércukorszint megjelenését a terhesség alatt terhességi cukorbetegségnek nevezik. Ez a feltétel általában az amerikai nők 3-5 %-át érinti és szorosan kapcsolódik azokhoz a hormonális változásokhoz, amelyek a terhesség alatt indulnak be a szervezetbe, állítja a Cleveland Clinic. A terhesség…..
Már több száz tanulmány igazolta, hogy a stevia levél és annak kivonatai maximálisan biztonságosak. Ennek ellenére több szervezet még sincs meggyőződve teljesen biztonságosságáról. Vizsgálatok és hivatkozások Élelmiszer Hatóanyag Biztonsági felülvizsgálat, A. Douglas Kinghorn és csapata Akut…..
A steviával kapcsolatos első számú panasz az, hogy gyakran találkozunk vele olyan formákban, amelyeknek keserű utóíze van. Mégis: ennek ellenére sokan szeretik és használják. De melyek azok az indokok, amelyek miatt a stevia kesernyés lehet? Az ételek koncentrációja: Gondolj a steviára fűszerként.…..
Azt már tudjuk, hogy a stevia milyen hatékony, hiszen nincs benne szénhidrát, cukor, kalória és még a glikémiás indexet sem emeli meg, viszont most fontos lenne a stevia korai történetében felmerülő legfontosabb állomásokat is röviden felvázolni. 1500-as évek: A guarani indiánok Paraguay,…..
A stevia képes megszüntetni a cukorfüggőséget. De azt tudtad, hogy a cukorfüggőségnek is több típusa van. Ezeket most röviden sorra vesszük. Kezdjük az első kettővel. 1. típus: az energiaitalok elkötelezettje A krónikusan kimerült emberről van szó, aki koffeinnel és cukorral "tartja magát…..
Ma már egyre több üdítőben, szénsavas italban találunk steviát, mivel a nagy gyártók is felismerték, hogy egy egészségesebb alternatívát kell választaniuk a cukor helyett, hogy a fogyasztóikat és egészségüket megőrizzék. Persze ehhez igen sokat kellett várni, hiszen az FDA is csak sokára…..
A stevia növény egy igen erős antibakteriális szer, ezért többek között kiválóan alkalmas a fogak és a szájüreg ápolására is. A steviát érdemes a fogkrémünkbe és a szájvizünkbe is felhasználni, mivel így a rendszeres használatnak köszönhetően nagymértékben lecsökkenthetjük a fogszuvasodás…..
Hogyan készül a stevia kivonat? A stevia kivonatokat leggyakrabban vizes oldással készítik el, majd az édes összetevőket tovább finomítják és szűrik. Tehát a szárított levelekből a hatóanyagokat elsőként kioldják, majd ezeket a kivonatokat tovább finomítják. A folyékony kivonat friss, szárított…..
Tápérték információ 1 csésze fehér cukor = 1/4 teáskanál Stevia kivonat Kalória: ZERO Zsírok: ZERO Koleszterin: ZERO Szénhidrát: ZERO Cukor: ZERO Fiber: ZERO Fehérjék: ZERO  Terápiás használat Cukorbetegség: a stevia része lehet az egészséges táplálkozásnak azok esetében, akik…..
A fogyókúrázók folyamatosan keresik a jobbnál jobb cukorpótlókat. A stevia egy teljesen természetes édesítőszer, ami a Stevia rebaudiana növény leveleiből készül és igen jó alternatívát jelent a cukor helyettesítésére. 2008 óta élelmiszer adalékanyagként is engedélyezett, így nagyon sok…..