Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipi és boci (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell aggódni, tényleg mindenki megőrült az évszaknak megfelelően. Indokolatlanul súlyos harmadfokú ügyfélszívatást szenvedett naiv tömegközlekedő, akinek a Keleti helyett Kelenföldre térítették el a vonatát, és emiatt nem tudta felhasználni a jegyét. Szisztematikus…..
A könyv azt írja, hogy a váltócserét a hátsó ülőlap kiszedésével kell kezdeni. Aztán le lehet engedni a hátsó hidat, hátrahúzni a diffit, és ezután lehet nekiállni az érdemi váltólebontásnak. Hát ezért alakult úgy, hogy vagy két éve ott pihent az ötgangos a garázsban,…..
Jó másfél éve nem írtam erről a dögről, hogy száradna bele az olajsár, de tényleg. A Morininek épp ellenkező irányban ment a története, mint kellett volna. Megvettem az imolai börzén talán 1999-ben, roncsként. Afféle vásárfia volt a Kati akkor beszerzett Vespa GT-je mellé.…..
pipi és boci (törölt) 2013.12.27 18:09:30
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
Ma (szombat)  délelőtt Kelenföld és Háros állomások között azonos vágányra került, és egymással szemben haladt két vonat, és egymástól mintegy 100 méterre álltak meg. Országos hír lett belőle, de vajon tényleg olyan veszélyes helyzet volt ez? Mint minden komolyabb…..
Krumplishal Piedone, a zsaru 2013.07.29 10:51:12
Bud Spencer munkásságáról elég sokat írtunk már itt a blogon, viszont egyik leghíresebb alakját Piedonét eddig csak érintőlegesen említettük. Pedig, Mr. Pedersolit sok helyen nem is Bud Spencerként említik, hanem filmbeli nevén, azaz Piedoneként szólítják. Agárdon tűnt fel ez…..
Foglalkozáskörében, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják a nyolcvan halálos áldozattal járó spanyolországi vonatbalesetet okozó mozdonyvezetőt. A bíróság a július 29-re virradó éjszakai egyórás meghallgatás után úgy döntött, hogy a férfi szökésétől nem…..
Emlékeztek a legendás mondatra? Hrrrr, micsoda kérdés ez, hiszen rajongók ezrei vágják rá ezt a választ, bármilyen  magas labdának induló kérdésre. A kérdést, amire Charlie a legendás választ adta 4-es csatorna riporternője tette fel:  "Biztos benne Mr. O'Brian,…..
pipi és boci (törölt) 2013.03.31 22:32:04
A bürokrácia francia eredetű szó, és az Idegen szavak kéziszótára szerint az ügyintézésben tanúsított merev, az előírásokat minden esetben megtartó, de kicsinyes, szűk látókörű magatartás, amellyel egyszerű, mezei ügyfélként leggyakrabban személyi okmányaink…..
pipi és boci (törölt) 2013.03.31 10:34:52
Két irányban kétféle jegyet kapott Éva 80 éves nagymamája, akinek először még a nyugdíjas kedvezményét sem vették figyelembe: Tisztelt Tisza Volán Ügyfélszolgálat! Egy rövid, ámde tanulságos, és rendkívül igazságtalan történetet szeretnék önökkel megosztani a…..
Robogó Mindig az autós a hibás? 2013.03.19 12:42:42
Jön a tavasz: szándékosan feszegetem a közlekedésbiztonság témáját. Már csak azért is, mert van egy olyan közvélekedés, miszerint mindig az autós a köcsög. "Előztem a a kocsisort, erre a buzi autós kikanyarodott balra." "Szegény motoros ment a főúton, a skodás papa meg…..
Robogó Hogyan vegyünk robogót? 2013.03.13 10:35:42
Előfordul, hogy ismerős vagy az  ismerős ismerőse robogót keres és jön a kérdés: milyet vegyen? Most éppen a Becsületesneppernek próbálunk támpontokat adni a levlistán, hogy ő támpontot adhasson az öccsének. Ugyanúgy, mint amikor ő segít nekünk autóban, csak ez jóval…..
Szervizkönyves Honda CBF500 eladó. Nagy ügy, de érdekes mellékszál, hogy ez biztos, hogy nincs visszatekerve, sőt, gazdái büszkék is a futásra: nem csalás, nem ámítás: 349998 mérföld, 563267 kilométer van benne. A több mint félmilliót maga mögött tudó gép egy…..