Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cvcvcvcvcvdddggvvv

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, újabb sokkoló fordulat állt be Kocsis Korinna vs. Szépségkirálynő ügyben. Most éppen a Blikk hozta le, hogy Hajdúné Sarka Kata, aki egyébként a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője kijelentette: nekik (mármint a cégnek, nem a Hajdú-klánnak, még mielőtt per lenne…..
A héten szárnya kaptak a pletykák, hogy az NBC újraindítja a Jóbarátok (Friends) című sorozatot, mire rajongók ezrei jöttek lázba szerte a világon. A sorozat producere, Marta Kaufman azonban cáfolta az értesülést, mivel a sorozat összes sztárja el van foglalva egyéb terveivel és…..
A port.hu-n és a mi postaládánkban is landolt pár üzenet az RTL Klubon tegnap este 20:00-kor bemutatott Sherlock Holmes miatt, amit, legalábbis a felháborodás szintjéből kiindulva, minden további és szívfájdalom nélkül csonkított meg a kertévé. Mutatunk pár szalonképes…..
cvcvcvcvcvdddggvvv 2013.04.15 17:51:35
@d.j: tévedés. Az HBO sem ad le filmet a DVD megjelenés előtt. Sőt, nemhogy a kölcsönzős, de lakossági DVD kiadása előtt sem. Hacsak nem olyan filmekről beszélsz, amik nem jelennek meg ebben a régióban sugárlemezen. Kivéve a sorozatok, abban igazad van.
cvcvcvcvcvdddggvvv 2013.04.15 17:48:51
Az HBO Csajok című sorozata eddig sem volt szégyenlős, ha a dugásra került a sor, volt már itt mindenféle szex, jó is meg rossz is, az ugrás után egy hosszabb videóban megmutatjuk, miket válogatott össze közülük a Huffington Post. A múlt vasárnapi epizódban azonban volt két…..
cvcvcvcvcvdddggvvv 2013.03.13 09:58:02
A programigazgatók kapkodják a fejüket a nézettségi görbék felett, és úgy tologatják a műsorokat, mint egyszeri nyugdíjas a bástyát a Széchenyi fürdőben. A múlt héten az RTL Klub kiszabadította az Éjjel-nappal Budapestet a TV2 dokurealityje, a Családi titkok fogságából…..