Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aree

8 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát? Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy…..
aree 2008.06.30 15:43:29
Játékok Bemutatója Kis türelem 2008.06.19 09:01:45
Most már csak addig kell várnotok ameddig nekem jelen körülmények között jún. 28-ig és megérkezik végre a (június közepére ígért) gépem. Azzal újra nekivágok a videókészítésnek, befejezem a tartozásaim majd hatalmas Reactor szintű videóáradatot kívánok szórni a…..
Játékok Bemutatója Köv. videó 2008.05.21 17:27:00
Ami szinte hihetetlen de készül :D Rengeteg ötletem van amiből jó ha egy sikerül(gépem+fraps=halál) De azért most van 5 játék amit szivesen bemutatnék ebből egyet csak sikerül normálisan felvennem. De ebben a hónapban már szinte biztosan nem jön, egy igen fontos dologgal kell…..
aree 2008.06.07 21:20:49
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
aree 2008.04.22 19:16:21
Így igaz, sok körülmény megint beleszart a levesembe de azért próbálom tartani magam az ígéretemhez és ezt a videót vasárnapra elkészíteni. Tudni kell, hogy a videó minősége nem feltélten lesz olyan jó mint szokott mert elég sokat kellett bajlódnom a felvétellel. Az alanyt…..
Tervezgetek, kombinálok, nos már előre elterveztem, mi lesz a következő két videó, és utánuk is vannak tippjeim!Az egyik egy régi ismerős lesz, a másik pedig egy (szerintem) zseniális játék, amiben gyakorlatilag nem fordulhat elő kétszer ugyanaz! Találgatni lehet. :)..
aree 2008.04.14 20:59:16
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.06 11:52:00
Na. Megvan a következő játék, amit be fogok mutatni. Egy olyan, amit szerintem senki sem fog ismerni. Jobb is. Ilyen... hogy is mondjam... Az ember kínjában röhög, mert nem fogja fel mi történik! Ebből nehéz lesz videót csinálni, de már vannak ötleteim.Hála a jó égnek épp lázas…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
aree 2008.03.05 21:04:09
aree 2008.03.05 21:30:10
Hűha, csak nem 'happy end' lesz az egészből? Ahogy láthattátok a Most wanted 3. részében,a Bin Laden borzalom mellé adtak egy ingyenjátékot. 'Mob rule' a neve. Ez a cím még konkrétan nem mondott semmit. Felraktam és nem nagyon hittem a szememnek. Az intróban olyan ismerős emberek…..
A játék max úgy élvezetes, hogy játékteremben játszod. Pisztollyal,highscore-al, hogy beírhasd hogy ASS.Komolyan lehet venni egy olyan játékot, amelynek a legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hogyan röpködnek az ellenfelek? Én szívesen lemondtan volna a dupla Rittbergerekről, ha…..
aree 2008.02.15 17:39:25
A búcsúlevél.- SORRY -Ezennel befejeztem tevékenységemet, nem mondok nevet ki miatt.. Gondolom rá lehet jönni ha valaki youtubeon beírja a Rémálom az Elm Utcában-t a keresőbe.Kaptam nagyon aranyos response-kat. Amiben saját hozzáfűznivalóimat kiforgatva hallottam vissza, és ahol…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
Következő játékhoz megint több videó kell. Az első rész a majdnem 10 percével kész.Kirakjam azt, vagy vártok még pár napot, azt jön a teljes csomag 2 videóval + egy külön összegzős klippel (dark vampires stílusban)? Mert vannak dolgok, amit nem hagyhatok annyiban. Mi…..
Nem titok, idénre még mindenképpen tervezek egy új Mesterlövész videót, mert még sok sok dolog kimaradt. Többek közt ez itt. Ezt is a videóra tartogattam, de mivel már sokan küldték és talán annyira nem is lehetne ott jól látni, bemutatom a blogon. Bizony, a Mesterlövész már…..
Rossz PC Juniorok Spider - man 2008.01.26 12:35:00
Láttam a videódat, sőt, még írtam is Raycam80 néven de hát látom, nagyon szeretnéd, hogy kitegyem :PTÖRÖLT VIDEÓ..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Na kérem szépen. Akkor jó napjaitok lesznek, ma új Nerd, holnap új videó tőlem. Azért remélem ez a rockosított intró nem marad mostantól, régebbi jobban illett szerintem. De a videó nagyon állat, old-school Nerd action. Főleg a pisztolyos rész a nyerő :D ..
aree 2008.01.24 16:43:52
aree 2008.01.24 16:45:57
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Harmadik videóm, a NFS Underground-ot mutatom be. Az eleje eléggé halk, de amikor megy a szöveg, jól érthető. Ezen a problémán még dolgozom (mármint annak megoldásán). Majd editben leírok néhány dolgot ami kimaradt a videóból...
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..