Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fábián Gábor fotográfus

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélhetünk itt tech specekről, oprendszerekről, platformokról, kijelzőkről, végső soron azért a smartphone-okról való beszéd jelentős részét sztereotípiák uralják. A C-Section Comics szerint ezek a jellemző általánosítások:    Egy dologban van csak nagy…..
No, még a délután nem tudtam, mikor lesz új poszt, hát most van. Ugyanis a délután nagyjából készre kevertük a Trauma Vészkijárat című dalát, és még az éjjel egy állóképekből álló klipet is összeütöttem nekik hozzá. A srácokról annyit érdemes tudni, hogy évek…..
Az iWiW újabb Facebook-fícsörrel jelentkezik. Ezúttal a Like/Recommend buttont fejlesztették le, kicsit a Not-Like stílusában: vagyis egy sor nevet lehet adni a gombnak. A címben már említettem pár nagyszerű lehetőséget. De az iWiW Like hivatalos oldalán mindenki kedvére…..
Végre ezt is megértem, hogy engem ugat le a saját blogomon a hozzám segítségért folyamodó. Nem hittem volna, hogy én is rákényszerülök, de most mégis kénytelen vagyok egy afféle…..
Bigyóblog Narancs pontok mindenhol 2008.09.08 07:22:00
Adott egy nagy fal, ezen a falon sok narancssárga pontmatrica. A matricákat leszedve, átvariálva, máshova ragasztva mindenki megteremthette saját alkotását. A legtöbben persze egyszerű alakokat, nyilakat ragasztottak, de voltak ennél kreatívabbak is. És persze a legtöbben saját maguk…..
Fábián Gábor fotográfus 2008.09.08 09:47:34
Webisztán Töltsd a Firefoxot! 2008.06.17 23:43:00
Itt az idő, hogy az IE végre méltó helyére (sorban a másodikra) kerülhessen. Aki szerint jobb lenne a világ, ha az emberek többsége Firefoxot és nem IE-t használna, azok számára ez a 24 óra a nagy lehetőség, hogy szavazzanak. Vagyis: töltsék le a Firefox 3-at. (A magyar verziót…..
Fábián Gábor fotográfus 2008.06.18 09:56:38
A fekete színű bögre színe és a rajta lévő OFF felirat is ON-ra változik, amikor forró italt teszünk bele.Via BBGadgets..