Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vrobby

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt valójában egy kísérlet, hiszen igencsak elüt a blogban megszokottaktól. Mégis kiteszem, vállalva a bukás kockázatát is, mert nagyon érdekesnek tartom és nagyon kíváncsi vagyok a kommentekre. A történet röviden annyi, hogy a levél írója, Rebecca több mint három…..
Vrobby 2013.02.25 12:59:18
Üdv Kedves olvasó!
A poszt lehet fake de lehet, hogy nem az! A tény az, hogy egyre több külföldi nyugdíjas költözik Magyarországra főleg Hollandiából és Németországból. Nekem is van rokonom akik Kanadából költöztek haza 35 év után. És miért? Mert az ottani nyugdíjból itthon királyként lehet élni! A rokonaim miért is költöztek haza?? Én sem értettem de idő közben rájöttem, egyszerűen csak meghalni és a maradék időt az itt élő családtagokkal eltölteni.

Ettől függetlenül az Én tanácsaim a következő:
(feltételezem hogy a pár mindkét tagja nyugdíjas és fejenként 1500gbp azaz 3000 van-persze nem tudhatom-ami közel 1 milla forint)
1. Bp vagy vidék??? hegyes-dombos- síkság - kisváros -megyeszékhely-esetleg falu??? utazzanak mo-ra és járják be az országot és keressék meg a legszínpatikusabb helyet.
2. Vásárolni! olcsó az ingatlan
3. Az orvosi ellátás mindenhol ugyanolyan szar és pénzért az orvosok mindent megtesznek
4. "Magán intézményekben szinte természetes, államiban szinte sehol nincsen."
5. az angol biztosítás biztos, hogy itt is érvényes eu tb kártya biztos, hogy ott is van, szerintem nem kell vele foglalkozni
6. olcsó a használt illetve ha van pénz akkor mindenképpen kell venni egyet
7. Színház szempontból budapest a legjobb de az egy gettó és vannak vidéken is kiváló színházak (bár az Ember nem beszél magyarul akko tök mindegy)
8. A legjobb biocuccok a falukban a termelőktől lehet venni de szerintem bárhol elérhető
9. Ha van hol már lakni és kocsi is van akkor kb 200000 azaz 600gbp
10. miért ne? meg kell tanulni egy kicsit magyarul, (ha a magyarok kiköltöznek angliába akkor nekik is meg kell tanulni angolul)